Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/8)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

Κριός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο δεύτερο μισό της ημέρας στο ηλιακό 7ο οίκο σου, η διάθεση σου για σύνδεση και επαφή με τους άλλους μεγαλώνει. Τα οφέλη ενός φίλου, συνεργάτη ή ενός συστήματος υποστήριξης γίνεται προφανή. Επένδυσε λοιπόν στις σχέσεις σου και θα ωφεληθείς σημαντικά. Τρυφερές και συναισθηματικές είναι οι στιγμές που περνάς με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γνωριμία της ζωής σου θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό προετοιμάσου ανάλογα.

 

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου και έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο με τις λεπτομέρειες και τα προβλήματα τους. Η επίλυση τους είναι ευνοϊκότερη. Σήμερα, το πρωί μην εμπιστεύεσαι όλα όσα ακούς, αλλά τις δικές σου απόψεις και κρίσεις. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να ευχαριστήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και κάν’το. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις με διακριτικότητα βέβαια.

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής συνδέεται δημιουργικά με τον Κρόνο και τον Χείρωνα και μπορείς να αισθάνεσαι πιο ασφαλής με τις ικανότητες σου. Μπορείς να βρεις τρόπους ή να κάνεις σχέδια που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες. Να θυμάσαι πως η κοινωνικότητα σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου. Απόλαυσε τις στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου, τα παιδιά ή την οικογένεια. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι έτοιμο να παραδοθεί στις προκλήσεις και καλέσματα σου.

 

Καρκίνος

Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για μια διήμερη διαμονή στο δεύτερο μισό της ημέρας, σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι ευκολότερο να ρυθμίσεις απαιτήσεις χρόνου, χρήματος και ενέργειας τις πρωινές ώρες. Η τάση κυκλοθυμίας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κινδυνεύει να διαταράξει την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, σε μια πιθανή επανασύνδεση και προσέγγιση του παρελθόντος μπορείς να θέσεις τους όρους σου αρκεί να είσαι δίκαιη.

 

Λέων

Είναι καλύτερο να αποφύγεις τα γρήγορα συμπεράσματα λαμβάνοντας περιστασιακές πληροφορίες που έρχονται από αναξιόπιστες πηγές. Οι επαγγελματικοί στόχοι χρειάζονται ακόμα προσπάθεια, όμως ήδη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Απέφυγε κάποιες διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου και εν ανάγκη ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα δίλημμα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν σε προβληματίζει περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

 

 

Παρθένος

Σήμερα λαχταράς την απλότητα και θέλεις να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου. Αποφόρτισε λοιπόν το πρόγραμμα σου μιας και σου επιτρέπεται και αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Είσαι αρκετά ικανή για να κρίνεις τις εξελίξεις και τους προβληματισμούς σου στα εργασιακά. Σκοπός είναι να είσαι δίκαιη και αντικειμενική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματα σου.

 

Ζυγός

Μην είσαι με το δάκτυλο στη σκανδάλη σήμερα, όταν μιλάς και επικοινωνείς με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις υποθέσεις και τα γρήγορα συμπεράσματα. Οι τόνοι αυξάνονται συναισθηματικά με την κίνηση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Μη λειτουργείς εγωιστικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και κατανόησε και τις δικές του ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, απέφυγε τις υπερβολές στην προσπάθεια να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη μπαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σηματοδοτώντας την ανάγκη να καταργηθεί ή να ανανεωθεί. Υπάρχει κάποια τάση να σκέφτεσαι και να μιλάς πολύ, ή να υπόσχεσαι πράγματα περισσότερα απ’ όσα μπορείς να ανταποκριθείς, κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Για τις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες σου μην αγνοείς την εσωτερική φωνή και διαίσθηση σου. Προσπάθησε και επιδίωξε ανάλαφρες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πλατωνική κατάσταση ή έρωτας αρχίζει να εξελίσσεται.

 

Τοξότης

Είναι η ώρα να χαλαρώσεις λιγάκι σε επαγγελματικά και δημόσια θέματα και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Λαχταράς κάτι ασυνήθιστο ή μη συμβατικό στην κοινωνική και προσωπική σου ζωή, καθώς το παραδοσιακό δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για σένα αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης η στιγμή να προσθέσεις έντονο σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μ’ αυτή τη διάθεση φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και να μην εκτεθείς.

 

Αιγόκερως

Η προσοχή σου σήμερα εστιάζεται περισσότερο στη δουλειά και τις επιδόσεις σου, καθώς η Σελήνη κινείται στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Γνωρίζεις την εικόνα σου και τις ευθύνες σου και να είσαι βέβαιη πως και οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες σου. Δείξε με πράξεις τα συναισθήματα σου στον ερωτικό σύντροφο σου και μη λες πράγματα που τώρα σου είναι δύσκολα. Εσύ που είσαι μόνη, η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει μπορεί να μη σε ικανοποιεί, όμως, αν κάνεις λίγη υπομονή θα αποζημιωθείς.

 

Υδροχόος

Οι λεπτομέρειες φαίνεται σήμερα να μη σε απασχολούν και τόσο πολύ κι αυτό που θέλεις είναι απλά να περάσεις καλά. Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρχει μια τάση να διογκώνεις ή να υπερβάλλεις τα όσα λέγονται, γι’ αυτό κάνε μια δεύτερη σκέψη. Νέες δραστηριότητες χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύες

Η τάση για εσφαλμένη εκτίμηση των πραγμάτων και καταστάσεων σήμερα είναι έντονη, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις ανάλαφρα τη μέρα σου κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Παρόλα αυτά, οι σημερινές εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές. Μην αμφισβητείς την συναισθηματική εγκυρότητα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και η ελκυστικότητα σου βρίσκονται στα ύψη.

Read More

And More