Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/9)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα υπάρχει μια ισχυρή εστίαση στον πνευματικό κόσμο σου και ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες λανθασμένες επικοινωνίες ή κάποια απότομη κίνηση στις ανακαλύψεις, τις σκέψεις και τις συνομιλίες αποδεικνύεται ότι κερδίζεις και μαθαίνεις πολλά. Η σημερινή μέρα μπορεί να μην ευνοεί την προσοχή στη λεπτομέρεια των εργασιακών, αλλά είναι σταθερή για δημιουργικές σκέψεις. Μια ζεστή και συντροφική ατμόσφαιρα επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις αυτήν την περίοδο να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί φαίνεται να προκύπτουν στη ζωή σου υπέροχες γνωριμίες.

 

Ταύρος
Προσπάθησε σήμερα να μην υποκύψεις στις πιέσεις της μέρας και κινήσου με βάση το πρόγραμμά σου. Οι ιδέες σου είναι ενδιαφέρουσες αλλά μπορεί να χρειαστούν μια ανανέωση πριν την υλοποίησή τους, κυρίως στα εργασιακά. Ήρθε ο καιρός να αποδείξεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου με πράξεις και όχι όμορφα και μεγάλα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό ενδιαφέρον που λαμβάνεις από τους θαυμαστές σου είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι
Μπορείς να εμπνεύσεις τους γύρω σου με τις ιδέες σου σήμερα και να τους ενθαρρύνεις να μιλήσουν για τα όνειρα και τις ελπίδες τους με την προθυμία σου να τους ακούσεις. Εάν μπορέσεις να δαμάσεις σήμερα την ανυπομονησία σου αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική περίοδος για χρήσιμες γνώσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου κάνει όλα τα χατίρια αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τον θεωρήσεις δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, τραβάς εύκολα το ενδιαφέρον και το θαυμασμό όλων.

Καρκίνος
Κάνοντας κάποια διανοητική παράκαμψη μπορείς να οδηγηθείς σε μια πιο εμπνευσμένη σκέψη. Επίσης μια μη αναγνωρισμένη επιθυμία για αλλαγή μπορεί να προκαλέσει ένα σχόλιο που εκπλήσσει ή διαταράσσει. Στόχος είναι να παραμείνεις ευέλικτη και ανοιχτή σε κάθε είδους πρόκληση. Η στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου του έχει δημιουργήσει μια ανασφάλεια και μια γκρίνια που θα πρέπει να κατανοήσεις και να υποστείς. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική επικοινωνία πιθανά με το άτομο που επιθυμείς μια επανασύνδεση, σου προκαλεί άγχος.

 

Λέων
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την άκαμπτη σκέψη και για να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα ή και χρήσιμες γνώσεις. Επίσης μπορεί να υπάρξουν παρατηρήσεις ή συζητήσεις που σε βοηθούν να θεραπεύσεις και να οικοδομήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Απόφυγε τις γρήγορες αντιδράσεις στα εργασιακά. Η βραδιά είναι κατάλληλη για να κάνεις μια ουσιαστική και ήρεμη συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα φέρει τις λύσεις στις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διασκεδάσεις απόψε και να αυξήσεις τον αριθμό των θαυμαστών σου.

 

Παρθένος
Οι αλλαγές σήμερα στο πρόγραμμά σου, οι εκπληκτικές ειδήσεις δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου. Με όλα αυτά όμως που αποσπούν την προσοχή σου, πρόσεξε να μην μεταβείς σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Οι παρατηρήσεις που μπορεί να δεχτείς στα εργασιακά μπορεί να διεγείρουν ένα νέο τρόπο σκέψης πολύ πιο αποτελεσματικό. Πρόσθεσε ερωτικές στιγμές στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και ανανέωσε το πάθος, το ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις το μυαλό σου.

 

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να κατανοήσεις ευκολότερα μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο, να συγχωρήσεις ή και να θεραπεύσεις. Τα λόγια και η προθυμία σου να ακούσεις μπορεί να βοηθήσει. Προσέλκυσε ανθρώπους στα εργασιακά που έχουν ασυνήθιστες ιδέες και απόψεις ή εναλλακτικούς τρόπους ζωής. Η κτητική σου διάθεση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσά σας, για αυτό καλύτερο θα ήταν να προσέξεις. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να απογοητευτείς από μια νέα γνωριμία που βιάστηκες να εξιδανικεύσεις.

 

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για προσωπική εξουσία, δυναμισμό και ελκυστικότητα. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να χαλαρώσεις με τη λογική και το συναίσθημα να έρχονται σε σύγκρουση αλλά, μπορεί να υπάρξουν μικρά μυστικά και τρικ για να το πετύχεις. Με σχετική προθυμία από μέρους σου μπορεί να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στην οικογένεια, το σπίτι και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Αλλαγές στο πρόγραμμα ή αντιφατικές παρατηρήσεις μπορεί τελικά να είναι αρχικά ερεθιστικές. Εσύ που είσαι μόνη μην παρασύρεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις και γνωριμίες.

 

Τοξότης
Η μέρα μπορεί να είναι ισχυρή για να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση και την ψυχική ευεξία σου, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαταραχές στη διαχείριση. Μια ειλικρινή επιθυμία να βοηθήσεις και να καθοδηγήσεις τους άλλους να κατανοήσουν τον εαυτό τους μπορεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις σας. Τόσο τα προσωπικά σου συμφέροντα όσο και τα εργασιακά σου καθήκοντα απαιτούν την προσοχή σου. Μην δυσαρεστείς τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές.

 

Αιγόκερως
Μπορεί να υπάρξουν χαοτικά ή αιφνιδιαστικά στοιχεία κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως με υπομονή φαίνεται να τα καταφέρνεις. Προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολικά σοβαρά σχόλια μιας και δεν προέρχονται από την καρδιά σου. Επιπλέον σήμερα θα πρέπει να προσέξεις θέματα τα οποία σχετίζονται με προσωπική ιδιοκτησία και παρορμητικές, ή κακώς θεωρούμενες αγορές. Μην συμπεριφέρεσαι τόσο εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον βάζεις στη διαδικασία να αμφισβητεί την εγκυρότητα και την ύπαρξη των συναισθημάτων σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε γνωριμίες που αξίζουν τον κόπο.

 

Υδροχόος
Τα φυσικά σου ταλέντα για γραφή και διδασκαλία μπορεί να προκύψουν και να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Μπορείς να στρέψεις την προσοχή σου σε πληροφορίες και να αποκτήσεις ενδιαφέροντα νέα χόμπι. Έχεις μια μοναδική συναισθηματική γνώση στα προβλήματα των άλλων και μπορείς πραγματικά να τους βοηθήσεις. Προσπάθησε να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε αυτά που σου δίνουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπονται συναρπαστικές γνωριμίες το άμεσα επόμενο διάστημα.

 

Ιχθείς
Η διατήρηση ενός μυστικού σήμερα μπορεί να απαιτήσει επιπλέον προσπάθεια από μέρους σου. Κράτησε τον εαυτό σου όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό σε απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμά σου για καλύτερα αποτελέσματα. Να θυμάσαι πως η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για δημιουργική σκέψη γύρω από τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Η ζήλια και οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/9)

Σήμερα συνιστάται να παραμείνετε ως επί το πλείστον σιωπηλή και αμέτοχη σε ζητήματα που δεν θα σας αφορούν. Επίσης, κάποιες φορές η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε άδικες κατηγορίες. Να θυμάστε ότι οι επιθετικές απαντήσεις δεν οδηγούν σε τίποτα καλό.

ΚΡΙΟΣ
Δεν αναμένονται ουσιαστικές μεταβολές στα επαγγελματικά σας. Δεν αλλάζει κάτι, η δουλειά σας παραμένει βασική προτεραιότητα για εσάς. Η πιο αξιόλογη μεταβολή είναι στα οικονομικά σας καθώς αναμένεται να κάνετε μια μεγάλη αγορά η οποία θα κλονίσει τον προϋπολογισμό σας. Θα περάσετε μία ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σας, ο οποίος ίσως να σας έχει και μία έκπληξη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια μέρα που εγείρετε έντονα το αίσθημα της… τεμπελιάς. Πρακτικά το Σαββατοκύριακο δεν έχει έρθει, είναι όμως μία ανάσα μακριά μας, και το μυαλό σας πετάει. Διφορούμενα ερωτήματα πλανώνται στην ατμόσφαιρα και πρέπει να είστε προετοιμασμένη. Αυτοί οι προβληματισμοί αφορούν τον εργασιακό τομέα. Συγκεντρωθείτε και αντιμετωπίστε τα θέματα που προκύπτουν υπεύθυνα. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά. Από αισθηματικής απόψεως, μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσκολίες σας περιμένουν στο εργασιακό τομέα, με νέα σοβαρά θέματα να εμφανίζονται στον ορίζοντα. Αυτά τα θέματα θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να χάσετε την υπομονή σας. Αυτή η ενέργεια θα σας ακολουθεί όλη την ημέρα και θα έχει αντίκτυπο και στα προσωπικά σας. Αφιερώστε χρόνο με φίλους για μια βόλτα στο πάρκο. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ είναι θετικές σκέψεις για να σας αναπτερώσουν το ηθικό. Ευτυχώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να συσσωρεύονται κι εσείς προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφασίσατε να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι είστε ηθικά ισχυρή και ότι η εγκατάλειψη κακών συνηθειών δεν είναι καθόλου δύσκολο για εσάς. Αν σχεδιάζετε μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, φαίνεται ότι το Σύμπαν σας ευνοεί και είστε σε πολύ καλό δρόμο. Μην τα παρατήσετε τώρα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει υπερβολική πίεση, ακολουθήστε μια προσέγγιση βήμα προς βήμα στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα έχετε προβλήματα. Στην προσωπική σας ζωή ήρθε η ώρα να διορθώσετε κάποια προβλήματα και να περάσετε πιο όμορφα στη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ
Τα άστρα θα σας ευνοήσουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στα επαγγελματικά σας. Ένας στόχος που είχατε βάλει, υλοποιείτε και είστε έτοιμη να χαρείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Η ανταμοιβή αυτή θα είναι απτή, πράγμα που σημαίνει ότι θα δείτε μια μεγάλη μεταβολή και στα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά προσέξτε τις απερίσκεπτες δαπάνες και τις παράλογες αγορές. Στα προσωπικά σας από την άλλη όλα δείχνουν ότι ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στην ζωή σας, είτε ερωτικά είτε φιλικά. Σίγουρα αυτό το πρόσωπο θα σας γοητεύσει και θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τετράγωνη λογική που έχετε θα σας βάλει σε μπελάδες, καθώς χάνεται η δημιουργικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο και ο ρομαντισμός στο κομμάτι των σχέσεων. Προσέξτε, καθώς η λογική προσέγγιση που ακολουθείτε στις σχέσεις σας μπορεί να προσβάλει σημαντικά τον άνθρωπό σας ή ένα πρόσωπο που ονειρεύεται να γίνει το άλλο σας μισό. Τα οικονομικά σας φροντίστε να ισορροπήσουν γρήγορα καθώς σας περιμένουν πολλά έξοδα στο άμεσο μέλλον. Το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα σας περιμένει μια δύσκολη συζήτηση στον εργασιακό σας χώρο. Αυτή η συζήτηση θα τελειώσει υπέρ σας, αρκεί να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να χρησιμοποιήσετε λογικά επιχειρήματα. Τα εισοδήματά σας θα παραμείνουν σταθερά. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων για την βελτίωση αυτών. Στα αισθηματικά η μέρα δεν χαρακτηρίζεται από μεγάλα βήματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι πρώτα από όλα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μετά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνάδελφοι σας θα ζητήσουν την βοήθεια σας και εσείς είστε διατεθειμένη να την προσφέρετε απλόχερα. Ωστόσο, μην δίνετε τις συμβουλές σας σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία διάθεση να σας ακούσουν. Προσοχή, κάποιοι μπορεί να θέλουν να «κλέψουν» τις ιδέες σας προς όφελος τους. Μην πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε γενικές γραμμές, το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας θα σας βρει με καλή διάθεση. Επωφεληθείτε της καλής διάθεσης και κάντε μια βόλτα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στο εργασιακό περιβάλλον και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, καθώς μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση σε μια παρατεταμένη αντιπαράθεση. Συνοψίζοντας η ευχάριστη στιγμή αυτής της ημέρας για σας θα είναι το τέλος μιας μακρόχρονης διαμάχης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σας βάζουν σε σκέψεις. Πρόκειται για αποφάσεις του παρελθόντος που τα αποτελέσματα τους βγαίνουν στο φως τώρα. Στα οικονομικά θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περιμένατε και θα ταλαιπωρηθείτε. Το βράδυ, θα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα απροσδόκητων συναντήσεων και γνωριμιών. Εάν είστε ελεύθερη μην αποφύγετε την επικοινωνία, καθώς θα σας οδηγήσει σε ένα ρομαντικό μονοπάτι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα επαγγελματικά σας θα έχετε πολύ άγχος για ν’ ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Φρόντισε με πλήρη προγραμματισμό να τις αντιμετωπίσετε. Τα οικονομικά είναι κάπως ζορισμένα για αυτό αποφύγετε τις περιττές αγορές. Στα αισθηματικά σας δεν προβλέπεται κάποια μεταβολή. Θα είναι πολύ καλύτερα αν απόψε ξεκουραστείτε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι όλο δικό σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα δείχνετε σοφία και προνοητικότητα. Τα επαγγελματικά σας πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και οι κόποι σας έχουν αρχίσει σιγά σιγά να δίνουν αποτελέσματα. Στα οικονομικά ζητήματα αποφύγετε να κλείσετε βιαστικά συμφωνίες, γιατί μόνο ζημιογόνες μπορεί να είναι. Στα αισθηματικά τα άστρα σας χαμογελούν. Έλκετε σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο για αυτό εάν είστε σε μία σχέση, να είστε πολύ προσεκτική στις κινήσεις σας. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή σας για… περιπέτειες.

Read More

Read More