Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/10)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; 

Κριός
Ο Ήλιος κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο παρακινώντας σε να δώσεις προσοχή σε εκείνα τα πράγματα που είναι κρυμμένα: τα ιδιωτικά, τις βαθύτερες επιθυμίες σου, καθώς και στη δυναμική ανταλλαγής και ισχύος σε στενές σχέσεις. Η αβεβαιότητα σχετικά με το εισόδημα ή την ασφάλεια σου δημιουργεί άγχος. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και δείξε συνέπεια. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι.

 

Ταύρος
Η μέρα φέρνει ένα νέο ηλιακό κύκλο που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου ή την ανάγκη σου για ασφάλεια και ισορροπία. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις, διαπραγματεύσεις και δράσεις σχέσεων. Καλό θα ήταν σήμερα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Εκπλήρωσε τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η προσκόλλησή σου στο παρελθόν σε κάνει να χάνεις ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 21/11. Η υπερηφάνεια και η ενέργειά σου ανεβαίνει στα εργασιακά κι έτσι προχωράς προς την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σε αποφορτίσει από την ένταση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας. Είναι μια εποχή αυξημένης εστίασης στις δημιουργίες σου, τη ρομαντική ζωή, τα χόμπι ή τα παιδιά. Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι λίγο απρόβλεπτα και μπορεί να είσαι ανυπόμονη ή παρορμητική κι αυτό πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νοσταλγία και αναμνήσεις σου ρίχνουν τη διάθεση.

 

Λέων
Είναι σήμερα πιθανές οι παρεξηγήσεις για αυτό απόφυγε συζητήσεις και αποφάσεις. Τα μικρά προβλήματα έχουν την τάση να έρχονται στην επιφάνεια, σου αποσπούν την προσοχή και σου προκαλούν ενόχληση. Η συνέπειά σου αναγνωρίζεται στα εργασιακά. Μην εκμεταλλεύεσαι την προσήλωση και αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τις νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των επικοινωνιών σου όπου θα παραμείνει έως τις 21/11. Αυτή είναι μια πολυάσχολη περίοδος του χρόνου για εσένα. Με νέες ιδέες και δυναμισμό προωθείς τα επαγγελματικά σχέδια σου. Νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως θα πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πολλές προκλήσεις γύρω σου.

 

Ζυγός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του σήμερα στον 2ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα χρήματα, την επιχείρηση ή τα υπάρχοντά σου. Είσαι σε θέση να κάνεις βελτιώσεις και να βρεις καλύτερους τρόπους να καλλιεργήσεις τα φυσικά σου ταλέντα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

 

Σκορπιός
Σήμερα ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια, μηνιαία επίσκεψή του στο δικό σου ζώδιο. Η δύναμή σου αυξάνεται και μπορείς να εφαρμόσεις τις αλλαγές που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Σήμερα πρόσεξε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια αισθήματα απογοήτευσης ή δυσφορίας. Οι συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, παλιές αγάπες αναβιώνουν.

 

Τοξότης
Τις επόμενες εβδομάδες προτιμάς να απομακρυνθείς λίγο από καταστάσεις που είναι υπερβολικά απαιτητικές ή ανταγωνιστικές. Είναι επίσης μια περίοδος για να ονειρευτείς και να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και εξελίξεις. Ο Ήλιος θα παραμείνει στον πιο ιδιωτικό σου τομέα έως τις 21/11 και είναι μια φυσική στιγμή για επανεκτίμηση ενός έργου και τοποθέτηση προβληματικών καταστάσεων πίσω σου. Η συντροφιά του αγαπημένου σου σε ξεκουράζει. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια νέα περίοδος για σένα που φαίνεται να σε φέρνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Αιγόκερος
Ο Ήλιος στον ηλιακό 11ο οίκο σου από σήμερα ενθαρρύνει την επιθυμία σου για τη σύνδεση με τους άλλους, να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή να απολαύσεις τη συντροφιά φίλων και ομοϊδεατών. Οι προσδοκίες σου είναι ισχυρές αλλά λογικές και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Ευχάριστες δραστηριότητες σήμερα με τον αγαπημένο σου θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί χωρίς όμως να σου γίνεται εμμονή.

 

Υδροχόος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμισή του στον ηλιακό 10ο οίκο σου φέρνοντας περισσότερη δύναμη, συνειδητή εστίαση και κατευθυνόμενη ενέργεια στην καριέρα, τη φήμη, τους στόχους, τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες. Σήμερα πρόσεξε επαναστατικές αντιδράσεις και κάνε μια προσπάθεια συμβιβασμού. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε φαίνεται να έχει την ανάγκη εξομολόγησης. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν κατακόρυφα.

 

Ιχθείς
Ο Ήλιος κινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντάς σε να επεκτείνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου. Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις σου και τώρα η ζωή σου παίρνει περισσότερο χρώμα. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή σχεδίων, αναξιοπιστία ή μια μετατόπιση συμφερόντων που σου προκαλεί αναστάτωση. Ακολούθησε το πρόγραμμα του αγαπημένου σου για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις σε σχέση με το παρελθόν σου προκαλούν ικανοποίηση.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/10)

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο Ερμή και Πλούτωνα που απαιτεί βαθιά σκέψη και παρατηρητικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Απέφυγε σήμερα να αποκαλύψεις όλα σου τα σχέδια μαζεμένα. Η αποκάλυψη ενός προσωπικού μυστικού μπορεί να σε θέσει σε μεγάλο κίνδυνο για αυτό να είσαι προσεκτική. Τα οικονομικά σου είναι ο βασικός τομέας διερεύνησης για εσένα σήμερα. Αναζητάς τον τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σημαντικό να κάνεις μερικές συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Όσο για τα αισθηματικά σου φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και να μην κλονίσεις την εμπιστοσύνη που σου έχει. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ίσως μία γνωριμία να σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η μοναδικότητα της δουλειάς σου φαίνεται και αποδίδει. Εργάζεσαι σκληρά και φέρνεις αποτελέσματα. Σημαντικό για την πορεία της καριέρας σου. Το υπόλοιπο της ημέρας σου δεν θα έχει αλλαγές, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και όλα θα πάνε καλά. Στην προσωπική σου ζωή είναι σημαντικό να εκτιμήσεις καλά τις καταστάσεις πριν μιλήσεις για κάτι που σε απασχολεί. Ο αγαπημένος σου μπορεί να σε καταλάβει, αρκεί να το θέλεις. Εάν είσαι single, κοίταξε μπροστά και μην αφήνεις το παρελθόν να σου χαλάσει τη διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα μάθεις πόσο σημαντικός είναι ο προγραμματισμός στη ζωή σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι το αναλυτικό πρόγραμμα που έκανες για σήμερα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που θα βρεθούν μπροστά σου. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου. Κάνε καλή διαχείριση των οικονομικών σου και να είσαι προσεκτική με τα έξοδά σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, φρόντισε να μην αφήσεις ανθρώπους να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, ειδικά αν κάποιος δεν ενεργεί με έντιμες προθέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σημαντικό να υπενθυμίσεις στους συνεργάτες σου ότι η ομαδική δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας. Το απόγευμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα περιστατικό που αφορά μια πρόσφατη αγορά. Αυτό είναι είτε μια επιστροφή που θα απορριφθεί είτε κάτι νέο που δεν λειτουργεί από την αρχή. Η ενασχόληση με αυτό θα χαλάσει τη διάθεσή σου, μόνο αν το αφήσεις. Το βράδυ θα περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου και τα φιλικά σου πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ
Κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει σήμερα να ανατρέψει τη συναισθηματική ισορροπία σου, όσο και αν δοκιμάσει. Είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τη δουλειά σου και μένοντας πιστή στο πρόγραμμά σου θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις. Η νέα σου στάση για τη ζωή και τη χρήση των χρημάτων είναι υπερβολικά αισιόδοξη και αν την τηρήσεις θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Η αλλαγή αφορά και τον σύντροφό σου, για αυτό φρόντισε να τον ενημερώσεις κατάλληλα. Να θυμάσαι ότι το λαμπερό σου χαμόγελο είναι το «όπλο» σου σε κάθε νέα γνωριμία…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά, όμως είσαι υποχρεωμένη να δουλέψεις. Πάντοτε οι Δευτέρες είναι δύσκολες. Σήκω, φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου και θα καταφέρεις τα πάντα. Μείνε μακριά από εντάσεις στη δουλειά σου. Μην κινηθείς με ενθουσιασμό στη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά με σύνεση. Η υπερβολική χαρά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αγορές. Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Συμβουλεύσου έναν δικό σου άνθρωπο για να δεις πια είναι η καλύτερη τακτική να κινηθείς, πάρε αυτές τις συμβουλές και μετά προχώρησε με ό,τι αποφασίσεις. Εάν είσαι single, καιρός να κινητοποιηθείς και να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα είσαι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στη δουλειά σου. Θα κάνεις πολλά και σημαντικά πράγματα που θα βοηθήσουν και εσένα αλλά και τους συνεργάτες σου. Η ευχαρίστηση σου μεγάλη και κανένας και τίποτα δεν θα σου χαλάσει αυτό το συναίσθημα. Να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου. Θα έχεις μία σημαντική συζήτηση σήμερα που θα επηρεάσει τη σχέση ή το γάμο σου αν είσαι παντρεμένη. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην ανησυχείς, θα αλλάξει αυτή η συνθήκη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και όλα όσα έκανες το τελευταίο διάστημα θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα που σε βάθος χρόνου θα αλλάξουν και τα οικονομικά σου. Οι προσπάθειές σου άξιζαν και αυτό σε κάνει τρομερά χαρούμενη. Το Σύμπαν σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ενδέχεται να λάβεις κάποια χρήματα από κάπου που δεν περίμενες. Επίσης, μπορεί να κάνεις μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή… Θα λάβεις και ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο για το οποίο ανησυχούσες και η διαβεβαίωση ότι είναι καλά θα σε ηρεμήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα έχεις μία ανεξήγητη μελαγχολία και θα είσαι βυθισμένη στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να αποβάλεις αυτή τη θαμπάδα της ζωής σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει στην πορεία. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανέβει η διάθεσή σου. Μία μοναδική έκπληξη από τον αγαπημένο σου θα τα «σβήσει» όλα. Θα έχεις καλά νέα και στα οικονομικά σου. Εάν είσαι single, θα κάνεις μία νέα γνωριμία που θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη σημερινή σου πρόοδο. Σκοπεύεις να εφαρμόσεις όλα σου τα σχέδια και θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου. Θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, όμως σκέψου λίγο παραπάνω την υγεία σου. Αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένη με τα οικονομικά σου. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου για το ενδεχόμενο μίας αύξησης. Σήμερα θα εκτιμήσεις όσο κάθε άλλη φορά τη βοήθεια που σου παρέχει ο αγαπημένος σου σε διάφορα ζητήματα. Η σκληρή δουλειά σε έχει αποξενώσει από τα φιλικά σου πρόσωπα. Βγες και διασκέδασε και να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος θα δαπανήσει στις 22 Οκτωβρίου 2018 σε κάποια σημαντική εκδήλωση. Θα επισκεφτείτε πολλά καταπληκτικά μέρη, θα μάθετε πολλά από τις συζητήσεις με τους ασυνήθιστους ανθρώπους και θα έχετε νέες εμπειρίες. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι να συναντήσετε ένα άτομο που θα αλλάξει ριζικά τις προοπτικές σας. Εάν είστε μόνοι, υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα πολύ χαρούμενο ρομαντισμό. Εάν είστε παντρεμένοι ή σε μια σχέση, θα χαρείτε να συναντήσετε έναν νέο φίλο.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η προσοχή σου θα αποσπάται συνεχώς σήμερα και δεν θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις καμία από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που έχεις σήμερα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και έτσι θα μπορέσεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου. Τώρα που τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν, θα πάρεις την απόφαση να ολοκληρώσεις επιτέλους ένα σημαντικό έργο στο σπίτι σου. Ευκαιρία αυτή η εργασία να γίνει και η αιτία για μία οικογενειακή σύναξη που θα σε φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο αγαπημένος σου σε θαυμάζει για το κουράγιο και το θάρρος σου και θα σου ανταποδώσει ότι κάνεις για το σπίτι σας. Εάν είσαι single, ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου.

Read More

And More