Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/4)

Η Αφροδίτη δίνει τις καλύτερες επιρροές της για τα αισθηματικά μας…

ΚΡΙΟΣ
Ευνοούνται συνεργασίες και νέα ξεκινήματα στα εργασιακά σου για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις προτάσεις που θα δεχθείς. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μία τάξη, αρκεί να τηρήσεις τον προγραμματισμό σου και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το επαγγελματικό σου μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις εκπληκτικές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και επιτέλους αισθάνεσαι πιο ήρεμη. Έντονο ενδιαφέρον και ερωτικό κλίμα, θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να την απολαύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε προβληματίζουν κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να βρεις τις λύσεις που απαιτούνται. Είσαι επίμονη και θα τα καταφέρεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε να κάνεις «ανοίγματα» για τα οποία δεν είσαι σίγουρη ότι θα σου αποφέρουν καρπούς. Με τις παρούσες πλανητικές όψεις θα μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο τη σχέση σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατάφερες να ξεπεράσεις δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά σου και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για εσένα και μόνο εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, απέφυγε όμως τα περιττά έξοδα γιατί πάλι θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Βελτιώνεται η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, γεγονός που σε κάνει πολύ ευτυχισμένη.

 

ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο στα επαγγελματικά σου και η επίτευξη κάποιων στόχων σου δεν θα αργήσει να έρθει. Εργάστηκες σκληρά και θα έρθει η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να ξεχάσεις για λίγο όσα σε απασχολούν και αφοσιώσου περισσότερο στον αγαπημένο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρέπει λίγο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που είχες το τελευταίο διάστημα σε έχουν εξουθενώσει. Έχεις καταφέρει να φέρεις σε μία όμορφη ισορροπία τα επαγγελματικά σου, όμως δεν παύεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Ο ερωτισμός σου ξεχειλίζει και αυτό θα κάνει πολύ χαρούμενο τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Η καλή επικοινωνία που είχες με τους συνεργάτες σου σε βοήθησε πολύ την εβδομάδα που πέρασε και κατάφερες να φέρεις εις πέρας σημαντικές υποχρεώσεις που είχες αφήσει ανοιχτές. Προσοχή στα οικονομικά σου, τις ημέρες που πέρασαν βγήκες ξανά εκτός προϋπολογισμού. Ιδανική ημέρα για να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στον αγαπημένο σου και να περάσετε μία όμορφη ημέρα μαζί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σου, γεγονός που σε γεμίζει χαρά. Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου και το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να τα υλοποιείς. Βάλε γερές βάσεις στα οικονομικά σου, αν θέλεις να αποφύγεις τα λάθη του παρελθόντος. Η ημέρα αναμένεται να είναι πολύ ρομαντική και ερωτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά σχέδια στα επαγγελματικά σου, τα οποία το επόμενο διάστημα θα θέσεις σε εφαρμογή. Σήμερα αφιέρωσε την ημέρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σου κατάφερες για ακόμη μία φορά να τα φέρεις στα… όριά τους. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική από εδώ και στο εξής. Ιδανική ημέρα για να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είχες πολύ σημαντικές συζητήσεις την εβδομάδα που πέρασε και έκανες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Κατάφερες να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου και τακτοποίησες πολλές από τις υποχρεώσεις σου. Συνέχισε τον καλό προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλύτερα. Με τον αγαπημένο σου όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και θα κάνετε συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έκανες πολλά και σημαντικά βήματα προόδου στα επαγγελματικά σου και οι κόποι σου απέδωσαν καρπούς, γεγονός που σε κάνει πολύ χαρούμενη. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, φρόντισε όμως να μην κάνεις περιττά έξοδα. Με τον αγαπημένο σου θα έχεις μία όμορφη και ήρεμη ημέρα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δέχθηκες κάποιες σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες και θα έχεις τον χρόνο να τις επεξεργαστείς πριν πάρεις την τελική σου απόφαση. Τη σημερινή ημέρα φρόντισε να την αφιερώσεις σε ανθρώπους που παραμέλησες το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου χρειάζεται να προσέχεις πολύ αυτό το διάστημα. Φρόντισε να οργανώσεις κάτι όμορφο για εσένα και τον αγαπημένο σου για να περάσετε μία όμορφη ημέρα. Σημαντικό να κάνεις κάτι διαφορετικό -από τα συνηθισμένα- μαζί του.

Read More

And More