Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/10)

Γεμάτη αλλαγές και επιρροές η σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου. Συναίσθημα και λογική σε πλήρη αντίθεση ή μήπως όχι…

ΚΡΙΟΣ
Αργά και σταθερά οδεύεις προς την αλλαγή που επιθυμείς στα επαγγελματικά σου. Αισθάνεσαι πολύ έντονα την ανάγκη να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και δεν θα σταματήσεις να δουλεύεις προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι απαραίτητο για εσένα να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, ειδικά τώρα που τα έξοδά σου είναι αυξημένα. Στη σχέση σου αισθάνεσαι ασφάλεια και αυτό φαίνεται. Εάν είσαι μόνη σου, μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις όλες τις προοπτικές να εκτοξεύσεις την καριέρα σου, αρκεί να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση και να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές αποφάσεις. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει στα οικονομικά σου έχουν αποδώσει καρπούς και αυτό φαίνεται. Προσοχή όμως, μην κάνεις περιττές αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να αναδιαμορφώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες εάν είσαι single. Εάν είσαι σε μία σχέση που δεν σε καλύπτει, καιρός να πάρει αποφάσεις για τη ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σου είσαι σε μία γενικότερη σύγχυση. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου. Εάν δεν ηρεμήσεις, τότε τίποτα δεν θα πάει όπως επιθυμείς. Μην επηρεάζεσαι από άλλους, κάνε αυτό που λέει η λογική σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και σου επιτρέπουν να κάνεις πράγματα, ειδικά για το σπίτι σου. Προσπάθησε να αφήσεις το άγχος της δουλειάς μακριά από το σπίτι και μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου. Ευκαιρία για νέες γνωριμίες το επόμενο διάστημα…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεσαι ασφάλεια με τους συνεργάτες σου. Έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να είναι στο πλευρό σου και αυτό σε κάνει ευτυχισμένη. Σου αποβάλλει και μεγάλο μέρος του άγχους σου. Τα οικονομικά σου ωστόσο σε ζορίζουν. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, τότε ζήτησε την. Μην διστάσεις. Στην προσωπική σου καιρός να πάρεις μία ανάσα. Θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Ευκαιρία να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ
Οι επαγγελματικές προσπάθειες, ειδικά όσες έχεις κάνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, αποδίδουν. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αναγνωρίζονται όλα όσα έκανες και αυτό για εσένα μετράει πιο πολύ. Πρωταρχική επιθυμία σου είναι να βελτιωθούν τα οικονομικά σου και για αυτό θα κάνεις κάποιες συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στην προσωπική σου ζωή θα έρθουν ευχάριστες εξελίξεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα δεις πιο καθαρά τα πράγματα και τον προορισμό σου και θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου. Η πνευματική σου ανάπτυξη σε βοηθά να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου και να εξερευνήσεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία σειρά, χρειάζεται όμως να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Η έπαρση σου δεν θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου ζωή και σίγουρα δεν είναι καλός σύμβουλος για τη σχέση σου. Ένα ζήτημα που σε απασχολεί μπορεί να λυθεί με συζήτηση. Εάν είσαι single, η Πανσέληνος ευνοεί τις νέες γνωριμίες, και πού ξέρεις, μπορεί να μπει στη ζωή σου ένας άνθρωπος που θα σου αλλάξει το μέλλον σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα βιώσεις μία απώλεια -ίσως κάποιος σημαντικός συνεργάτης σου φύγει από τη δουλειά σου- ή μία προδοσία. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο για τη δουλειά σου. Οι ευαισθησίες σου μπορεί να διακινδυνεύσουν την οικονομική σου θέση. Να είσαι προσεκτική με τα χρήματά σου, μην τα σκορπάς κάπου που μέσα σου ξέρεις ότι δεν θα πιάσουν τόπο. Κάνε έξυπνες επενδύσεις και θα βγεις κερδισμένη. Σημαντικό να εργαστείς από κοινού με τον αγαπημένο σου για τη βελτίωση της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνη σου, τότε το ολόγιομο φεγγάρι σε βοηθά να αλλάξεις τη ζωή σου και να ορίσεις νέους κανόνες για αυτή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στους συνεργάτες σου, δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να τους προσεγγίσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και θα αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων για να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Αναζητάς έναν νέο σύντροφο, ο οποίος θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Δεν είσαι αποφασισμένη να κάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Εάν είσαι σε σχέση, θα έρθει μία αλλαγή που θα σε κάνει χαρούμενη. Ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε θα λυθεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε αγχώνουν πολύ οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μείνεις προσηλωμένη στον στόχο σου, έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Ετοιμάζεις κάτι νέο το οποίο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τα εμπόδια που θα σου καταστρέψουν τον προϋπολογισμό. Ανεπίλυτα ζητήματα θα έρθουν στο φως και θα σε δυσκολέψουν. Σημαντικό να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού τον τρόπο που θα κινηθείτε. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, με πολλές αλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα στη δουλειά σου και είναι το μόνο που θέλεις να προσφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, όμως για να ικανοποιήσεις όλα τις επιθυμίες σου και να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, πρέπει να κινηθείς πιο έξυπνα. Με προγραμματισμό θα αλλάξουν όλα. Η Πανσέληνος σε βοηθά και στην προσωπική σου ζωή. Τα δύσκολα πέρασαν για εσένα και έρχεται πλέον μία νέα εποχή με νέες γνωριμίες. Εάν είσαι σε σχέση, από σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου δεν θα σε απασχολήσουν σήμερα, τόσο πολύ, ωστόσο το άγχος σου είναι αυξημένο καθώς καθημερινά έχεις όλο και περισσότερα πράγματα να κάνεις. Σήμερα όμως το μυαλό σου είναι αλλού. Το σπίτι και η οικογενειακή σου ζωή είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο από όλα σήμερα. Θέλεις να εστιάσεις στη βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο/σύζυγό σου και αυτό θα κάνεις σήμερα. Μην απομακρύνεις τον αγαπημένο σου, κάνε κάτι να τον φέρει πιο κοντά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, ενδέχεται να προκύψει μία μικρή δαπάνη που δεν περίμενες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η λογική σου και ο πρακτικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αξιοθαύμαστα. Οι ιδέες σου σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά σου μπορούν να εκτοξεύσουν την καριέρα σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι μοναδικό. Ενδέχεται να συνάψεις μία συμφωνία σήμερα που θα σε βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Με θάρρος και αυτοπεποίθηση μίλησε με τον σύντροφό σου για αυτό που σε προβληματίζει, μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Η Πανσέληνος βοηθά και εσένα που δεν είσαι σε σχέση.

Read More

And More