Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/12/2017

Παραμονή Χριστουγέννων και σήμερα η διάθεσή μας είναι στα ύψη. Η ρομαντική Αφροδίτη μας εμπνέει και κάνουμε υπέροχα όνειρα και νοσταλγικές αναμνήσεις του παρελθόντος που δημιουργούν ελπίδες για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ
Ακόμη και η πιο απλή απόφαση μπορεί να φαίνεται δύσκολη σήμερα, επειδή πιστεύεις ότι όλα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι σήμερα. Ωστόσο, στη ζωή σου δεν είναι όλα τέλεια, όμως είσαι σε ένα mood που δεν μπορείς να διακρίνεις τι συμβαίνει και να πάρεις αποφάσεις. Μην ανησυχείς και αγκάλιασε το γεγονός ότι είσαι άνθρωπος και έχεις ατέλειες. Η Αφροδίτη σε ευνοεί στα αισθηματικά σου για αυτό απέφυγε να κάνεις σοβαρές συζητήσεις σήμερα και κοίταξε να περάσεις καλά είτε έχεις σύντροφο είτε όχι. Σύντομα θα δεις βελτίωση και στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει μια κάποια γλυκιά μαγεία που συμβαίνει όταν χάνεις τον εαυτό σου και βγαίνεις λίγο από τα όρια σου. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις μία τέλεια ημέρα με φίλους και συγγενείς. Άνοιξε την καρδιά σου και άσε τους γύρω σου να αισθανθούν την αγάπη σου. Σε βασανίζουν κάποια θέματα στη σχέση σου, όμως σήμερα δεν είναι η μέρα για τέτοιες συζητήσεις. Κάνε κινήσεις μόλις έχεις την ευκαιρία, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, περισσότερο από κάθε τι άλλο, σε ενδιαφέρει να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμείς των άλλων ανθρώπων. Σου αρέσει να βλέπεις ευτυχισμένους εκείνους που αγαπάς. Ενεργοποίησε την γοητεία σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το δικό σου σχέδιο. Ωστόσο να είσαι προσεκτική και να θέσεις κάποια όρια, για να μην αισθανθείς μετά ότι κάποιος εκμεταλλεύται την γενναιοδωρία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά σου μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδια που κάνεις σήμερα. Εάν αισθάνεσαι ασφαλής τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθείς και στους γύρω σου και έτσι θα διαπιστώσεις αν υπάρχει καλή θέληση για να σε βοηθήσουν. Παρόλα αυτά, σήμερα μπορείς να επηρεάσεις θετικά την ημέρα σου και τη ζωή των γύρω σου αν αναπτύξεις τις σκέψεις σου που εστιάζουν στην αγάπη παρά στον φόβο.

ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι σημαντικό να λάβεις υπόψην σου τις απόψεις των γύρω σου, πριν πάρεις αποφάσεις για δραστηριότητες που τους αφορούν. Μπαίνεις στον πειρασμό να τα κάνεις όλα μόνη σου, ωστόσο είναι σημαντικό να κινηθείς με βάση τα όσα επιθυμούν και οι υπόλοιποι. Μην είσαι ντετέκτιβ που προσπαθείς να λύσεις ένα γρίφο, ρώτησέ τους τι θέλουν και ανέλαβε δράση για να περάσετε όλοι υπέροχα. Να είσαι ο ήρωας της ημέρας που θα φτιάξεις ένα σκηνικό που όλοι θα θυμούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα δεν μπορείς να συγκρατηθείς και θέλεις να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις όμως ένα καβγά, κινήσου με σεβασμό και υποστήριξη. Οι επιθυμίες σου χρωματίζουν την κρίση σου και βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Επαλήθευσε την αλήθεια έτσι ώστε να αποφύγεις μελλοντικές παρεξηγήσεις. Να προσφέρει τη συμπόνια που θέλεις να λάβεις.

ΖΥΓΟΣ
Να θυμάσαι ότι η καταστολή των συναισθημάτων μπορεί να προκαλέσει σωματικά προβλήματα ή στρες, για αυτό κοίταξε να περάσεις μία ήρεμη και όμορφη μέρα με τους αγαπημένους σου. Δώσε μεγάλη σημασία στην υγεία σου και μην παραμελείς τον εαυτό σου. Προσπάθησε την αρνητικότητα να την μετατρέψεις σε αγάπη. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για μία… μίνι μεταμόρφωση. Παραμονή Χριστουγέννων και τι καλύτερο από το να περιποιηθείς λίγο παραπάνω την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα σου φτιάξει τη διάθεση και φυσικά θα το εκτιμήσει και ο σύντροφός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να κρύψεις τα συναισθήματά σου σήμερα, ακόμη και αν είναι πιο ακραία από ότι μπορεί να εκτιμήσουν οι άλλοι. Η γλυκιά Αφροδίτη και ο ευφάνταστος Ποσειδώνας εναρμονίζονται στον 5ο οίκο σου και έτσι έχεις διάθεση να εκφραστείς. Σε χαροποιεί ιδιαίτερα η αλληλεπίδραση με τα παιδιά σου καθώς στο παιχνίδι μαζί τους μπορείς να διοχετεύσεις με θετικό τρόπο όλη τη συναισθηματική σου ένταση και αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, δυστυχώς, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με την οικογένειά σου. Μίλα με ειλικρίνεια και μην αγνοείς τους γύρω σου για να βρεθεί μία λύση. Με αγάπη και αλληλοσεβασμό μπορεί να βρεθεί λύση σε μία δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύσου τους ανθρώπους για να μπορέσεις να πας παρακάτω με ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και κερδίζεις σε χρόνο ρεκόρ αυτό που επιθυμείς. Οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορεί να σε επηρεάσουν λιγάκι σήμερα και να δημιουργήσουν ένα μικρό πρόβλημα στις αλληλεπιδράσεις σου. Αυτό θα συμβεί μόνο αν το επιτρέψεις εσύ. Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι οι συνομιλίες με τους πιο στενούς φίλους και τους συγγενείς σου που μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά τώρα. Η αίσθηση εξοικείωσης μαζί τους σε ενθαρρύνει να μειώσεις τα όριά σου και δυστυχώς δεν φιλτράρεις τα λόγια σου προτού μιλήσεις. Το μυστικό για την ευτυχία σου είναι να μιλάς με ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξέρεις ότι η πραγματική μαγεία των διακοπών πηγάζει από την καρδιά σου και την κίνησή σου να δώσεις αγάπη και συντροφικότητα απλόχερα αυτές τις ημέρες. Μην απογοητευτείς όμως αν η υλική πλευρά της… εξίσωσης δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Η επίσκεψη της Σελήνης στον 2ο οίκο σου μεγεθύνει την προσκόλλησή σου σε πράγματα αξίας, ακόμη και αν γνωρίζεις ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. Να θυμάσαι όμως -όπως έγραψε και γνωστή συγγραφέας- ότι τα καλύτερα δώρα έρχονται από την καρδιά και όχι από τα καταστήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ονειροπολείς. Ναι και σήμερα… Ωστόσο θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα καθώς οι γύρω σου ζητάνε από εσένα πνευματική καθοδήγηση. Η αντικειμενικότητα είναι δύσκολο να βρεθεί σήμερα, όμως θα καταφέρεις να βοηθήσεις όσους σε χρειάζονται.

Read More

And More