Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/4)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα παρατηρείς πως η ζωτικότητα και η καλή σου διάθεση έχει θετική επίδραση στους γύρω σου για αυτό και αναζητούν την επικοινωνία μαζί σου. Ενίσχυσε τις σχέσεις με συναδέλφους και μοιράσου μαζί τους υποχρεώσεις, απόψεις αλλά και γνώσεις. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις μια όμορφη και απολαυστική βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες φαίνεται να είναι οι επικοινωνίες με τους θαυμαστές σου.

 

Ταύρος
Σήμερα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τις δικές σου ανάγκες παρά με των άλλων για αυτό φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη. Η εξέλιξη των εργασιακών σου συνεχίζει να σε απασχολεί και ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Πως μπορεί να ξέρει ο ερωτικός σύντροφός σου πως αισθάνεσαι και τι χρειάζεσαι; Μίλησέ του καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, η ανοιχτόμυαλη φύση σου καθιστά ιδανική αυτήν τη στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς με όποιο τρόπο σου επιτρέπεται.

 

Δίδυμοι
Όλοι εκτιμούν την ενθάρρυνσή σου και αναζητούν ανεπιφύλακτα τις συμβουλές και τη στήριξή σου. Νέες προτάσεις, ιδέες και προσφορές στα εργασιακά μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σε αυτή τη φάση πολύ αρμονική. Εκείνος από την πλευρά του είναι πιστός και διακριτικός ταυτόχρονα. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι προετοιμασμένη για την επόμενη ευκαιρία που θα κερδίσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο.

 

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα σήμερα σου δημιουργεί την αίσθηση πως ταξιδεύεις σε αχαρτογράφητα νερά κι αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό. Ο τρόπος επικοινωνίας σου στα εργασιακά καθώς και η διαχείριση των οικονομικών σου χρειάζονται  προσοχή. Προτίμησε να ελαφρύνεις το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον φορτώνεις με τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ονειροπολείς και παράμεινε προσγειωμένη στην πραγματικότητα.

 

Λέων
Πιθανές αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου σήμερα εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Επίσης προσεκτική θα πρέπει να είσαι με τον τρόπο επικοινωνίας σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό περιβάλλον. Πρόσθεσε λίγο σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και την κλεισούρα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν διανύεις και την καλύτερη περίοδο στη ζωή σου,  γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι υπομονετική.

Παρθένος
Αρκετά πιεστική κυρίως σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο προβλέπεται η μέρα σου για αυτό φρόντισε να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις ή αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ζήλιες, ανασφάλειες και κτητικότητα από πλευράς σου μπορεί να κλονίσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσαρμόσου στην κατάσταση που επικρατεί και μην απογοητεύεσαι. Τα πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή θα αλλάξουν πολύ σύντομα.

 

Ζυγός
Το τετράγωνο Ερμή  –  Πλούτωνα πιθανά να φέρει ένταση στη μέρα σου, που όμως έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις και να αποφύγεις. Διαφύλαξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις. Διαφωνίες ή και διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου έρχονται στην επιφάνεια. Πάρε πρωτοβουλία και ρίξε τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε ακατάλληλα φλερτ.

 

Σκορπιός
Αν και Σάββατο και εκ των πραγμάτων οι υποχρεώσεις έχουν μειωθεί, οι δικές σου παραδόξως αυξάνονται. Κάνε μια προσπάθεια προκειμένου να τις διευθετήσεις αποφεύγοντας τον εκνευρισμό. Την κούραση την αντέχεις. Τρυφερότητα και ενδιαφέρον χρειάζεται ο ερωτικός σύντροφός σου και όχι γκρίνιες, παράπονα και κτητικότητες. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο αρχίζει να εξελίσσεται.

 

Τοξότης
Η μέρα απαιτεί προσοχή για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες και κυρίως με τον εαυτό και τις ανάγκες σου. Θέματα καριέρας και εξέλιξης συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Άθελα σου γίνεσαι και λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Έλεγξε τη συμπεριφορά και τον τόνο της φωνής σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις ελκυστική και απόλυτα ερωτική και αυτό είναι αρκετό για να σκεφτείς αισιόδοξα.

 

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις στα θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Μην παίρνεις φωτιά με το παραμικρό και προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική στο οτιδήποτε παρουσιαστεί. Περιόρισε τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις και επαναφέρεις στη σκέψη και στη ζωή σου παρελθοντικές καταστάσεις.

 

Υδροχόος
Μην χαλάς τη μέρα σου με άσκοπες συζητήσεις, κουτσομπολιά και κλωθογυρίσματα.  Ξεκουράσου κυρίως ψυχολογικά και σκέψου θετικά για τα όσα σε απασχολούν. Δικαιολόγησε κάποιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές συνεργατών. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και στο κλίμα γενικότερα επικρατεί μια ένταση η οποία χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίρνεις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Ιχθείς
Η αβεβαιότητα και η ανασφάλειά σου σήμερα μεγαλώνουν με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Βάλε φρένο στις σκέψεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Έχεις τη αίσθηση πως ο ερωτικός σύντροφος σου σε υπονομεύει και παρατηρεί τις κινήσεις σου. Κάνεις λάθος σκέψεις και αντιλαμβάνεσαι λάθος τη συμπεριφορά του. Επίτρεψέ του να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, έστω και ανούσια φλερτ αρκούν για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

 

Read More

And More