Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/12/2017

Καινούργια εβδομάδα, καινούργια αρχή. Ειδικά από την ημέρα που ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία στον Τοξότη, η επικοινωνία μας ευνοείται. Να είστε έτοιμες για τις κοινωνικές υποχρεώσεις που λόγω της ημέρας θα είναι πολλές.

ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα επηρεάζει πολύ τη διάθεσή σου. Είσαι χαρούμενη, ωστόσο μπορεί και να μελαγχολήσεις λιγάκι, για αυτό φρόντισε να είσαι δίπλα σε θετικούς ανθρώπους και μην αφήσεις σήμερα τίποτα να επηρεάσει αρνητικά. Δώσε αγάπη στους δικούς σου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και φρόντισέ τους. Απόλαυσε στο έπακρο τη σημερινή ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Επικοινωνείς πολύ καλύτερα με τους γύρω σου. Φαίνεται ότι είσαι πιο ξεκούραστη σωματικά και ψυχολογικά. Θα έχεις πολλές συναντήσεις σήμερα και τα συναισθήματά σου θα βρουν την επιβεβαίωση που αναζητούσες. Θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε πολλές εκδηλώσεις σήμερα (καθώς και όλη την εβδομάδα) για αυτό να δώσεις την απαιτούμενη σημασία στην υγεία σου. Φαγητό και αλκοόλ με μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν κάτι δεν σε ευχαριστεί δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις επειδή είναι Χριστούγεννα. Έχεις την επιλογή να αλλάξεις γνώμη και να μην βγεις από το σπίτι, αν τελικά δεν το επιθυμείς. Ωστόσο μην κλειστείς στον εαυτό σου, σήμερα είναι ημέρα γιορτής και χαράς και πρέπει να δώσουμε αλλά και να πάρουμε απλόχερα αγάπη. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς και μην εγκλωβιστείς σε κοινωνικά “πρέπει”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρε αποφάσεις για το μέλλον σου, ειδικά στα αισθηματικά σου. Σήμερα η ημέρα ευνοεί τέτοιου τύπου συζητήσεις, οι οποίες θα έχουν καλή κατάληξη. Μην έχεις άγχος και οδήγησε τη ζωή σου εκεί που θες πραγματικά. Κοίταξε να περάσεις όμορφα τη σημερινή ημέρα και δώσε την απαιτούμενη σημασία στην υγεία σου. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, μετά από το τραπέζι που ετοίμασες για τους αγαπημένους σου.

ΛΕΩΝ
Θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια οικογενειακά ζητήματα, όμως για σήμερα καλό είναι τα αφήσεις λιγάκι στην άκρη και να περάσεις μία όμορφη και ήρεμη ημέρα με τους αγαπημένους σου. Μην είσαι εγωίστρια και άκου και τις ανάγκες των γύρω σου. Συζητήστε, βρείτε κοινό έδαφος και μετά φροντίστε να κάνετε όλοι μαζί κάτι που θα κάνει τη σημερινή ημέρα να σας μείνει αξέχαστη. Για σήμερα φυσικά προτεραιότητα έχουν τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας -ο πλανήτης της πληθωρικότητας και της υπερβολής- στον Σκορπιό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει το θάρρος που αναζητούσες για να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς. Ωστόσο, να είσαι μεγαλόψυχη και να δώσεις σημασία στους ανθρώπους που αγαπάς. Μην ξεφεύγεις από το κλίμα της ημέρας. Φρόντισε να δώσεις απλόχερα την αγάπη σου και αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσεις και κάποια προβλήματα που μπορεί να είχες με τον σύντροφό σου. Η αμοιβαία κατανόηση δεν έφερε ποτέ άσχημα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και εορταστικά για εσένα, καθώς κατάφερες μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Όμως μην βιάζεσαι να κάνεις σήμερα τις κινήσεις σου. Άλλωστε είναι ημέρα ξεκούρασης και η σημερινή. Φρόντισε να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, γιατί το τελευταίο διάστημα κουράστηκες πολύ για να τους ευχαριστήσεις όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Σύμπαν σε ευνοεί και βελτιώνει τις προσωπικές σου σχέσεις. Επιτέλους μπορείς να κάνεις συζητήσεις που τόσο καιρό άφηνες στην άκρη. Θα κάνεις τη σωστή επιλογή σε διλήμματα που σε ταλαιπώρησαν πολύ. Δώσε σημασία στην οικογένειά σου, ειδικά για σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνάς μία περίοδο αλλαγών στη ζωή σου που σε κάνει όμως να χαμογελάς. Στο μέλλον θα δεις και την επιτυχία των όσων έκανες το τελευταίο διάστημα. Σήμερα έτσι και αλλιώς είναι μέρα χαράς, κοίταξε να διασκεδάσεις με τους αγαπημένους σου και να απολαύσεις όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην κάνεις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε γιορτινή διάθεση, ωστόσο υπάρχει και κάτι που σε κάνει να μελαγχολείς. Μην αφήσεις τίποτα να σε στεναχωρήσει, κοίταξε να περάσεις όμορφα τη σημερινή ημέρα με την οικογένειά σου και τους φίλους σου και όλα τα υπόλοιπα θα τα σκεφτείς άλλη στιγμή. Μην δίνεις χώρο στις έγνοιες σου σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις λίγο παραπάνω και να δώσεις την ελευθερία στους γύρω σου να επιλέξουν τι θα κάνετε και που θα πάτε. Είναι ημέρα χαράς και αισιοδοξίας και θα δεις ότι αν κάνεις ένα βήμα πίσω θα περάσεις πολύ όμορφα. Εκμεταλλεύσου την εορταστική σου διάθεση και κάνε πράγματα που τόσο καιρό δεν προλάβαινες.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις το πάνω χέρι σήμερα και αποφασίζεις πώς θα κινηθείς, με τι θα ασχοληθείς και με τι όχι. Ωστόσο, ρίξε λιγάκι τους τόνους και απόλαυσε την ημέρα, η οποία είναι ιδανική για όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Αφιέρωσε χρόνο στο εαυτό σου και κοίταξε να περάσεις καλά στην εξόδους σου, οι οποίες θα είναι πολλές.

Read More

And More