Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/1)

Μετριάστε την επιθετικότητα και εριστικότητα σήμερα. Ο Δίας, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο οίκο στο ζώδιο του. Στα οικονομικά θέματα ευνοείται η επέκταση.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η δημιουργική σου διάθεση είναι έντονη σήμερα. Τροφοδοτείται από το πέρασμα του Άρη από τον 2ο οίκο σου και φορτίζει τις υλικές και αισθηματικές σου κτήσεις. Κάνε όμως μετρημένες κινήσεις και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα.
Αισθηματικά: Με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να παρεμβάλει εμπόδια καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Δύσκολο για ένα παρορμητικό άτομο, αλλά θα πρέπει να το κάνεις για να μην πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η Σελήνη περνά στο Ζυγό και μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη ξεκάθαρων στόχων στο επαγγελματικό πεδίο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό σου τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.
Αισθηματικά: Τα αισθήματά σου είναι παράξενα σήμερα. Η μέρα δείχνει έρωτα και διασκέδαση με τον Ήλιο σε σύνοδο. Χαλάρωσε μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών, απόλαυσε την προσοχή των γύρω σου αν είσαι single και γέμισε τις μπαταρίες σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Η σύνοδος του Ερμή τονίζει τις προσπάθειες και ευνοεί την επικοινωνία. Θέματα εργασίας θα σε απασχολήσουν σήμερα και μια ιδέα σου μπορεί να σου δείξει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις μελλοντικά στον τομέα της καριέρας σου. Μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι απαιτεί υπομονή και επιμονή μόνη σου και να αφήσεις τις επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα.
Αισθηματικά: Οι άνθρωποί σου χρειάζονται τη στήριξη σου και την ενεργό συμμετοχή σου. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας. Αν είσαι single, κάνε υπομονή, απόφυγε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξεις ενδεχομένως περισσότερο κάποια σχέση.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: O Ήλιος από τον 8ο οίκο στο ζώδιο του Υδροχόου είναι σε αδυναμία. Θέματα χρημάτων ενδέχεται να σε απασχολήσουν και να σε αγχώσουν. Θα πρέπει να φανείς συνετή στη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί τα λάθη δεν μένουν ατιμώρητα.
Αισθηματικά: Δεν είναι καλή μέρα να θίξεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιασθείς από τις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Αν είσαι single, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σήμερα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο του Τοξότη ευνοεί τα επαγγελματικά σήμερα. Επικοινωνιακά είσαι στα επάνω σου και μπορείς να αξιοποιήσεις την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα έχει θετικά αποτελέσματα μελλοντικά.
Αισθηματικά: Είσαι μάλλον εριστική και ανταγωνιστική σήμερα, με συνέπεια να δυναμιτίζεις τη σχέση. Πρόσεξε να μην πάρεις λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σου σιγουριά. Αν είσαι single, η θέση του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια και υπερβολική μοιρολατρία.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Η Δίας σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη προετοιμάζει τα δώρα του! Βάλε σε τάξη τα πλάνα και τις σκέψεις σου και μην αφήνεις να καθορίζουν οι γύρω σου την ατζέντα των επαγγελματικών σου ζητημάτων.
Αισθηματικά: Με τη Σελήνη στο Ζυγό ευνοούνται οι ευχάριστες κοινωνικές επαφές. Ιδανική μέρα για κούρα ομορφιάς και για εσωτερική ή εξωτερική ανανέωση. Αν είσαι single, η μέρα ενδείκνυται για διασκέδαση. Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Μια έξοδος είναι μόνο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 11, 22.

 

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Θέματα εργασίας σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα σήμερα με την αντίθεση του Άρη να δημιουργεί ένταση. Νιώθεις αδικημένη και θέλεις να αντιδράσεις δυναμικά.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Σήμερα συναισθηματικά θέματα ίσως σε βαραίνουν ή σε φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα ήθελες. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είσαι single, μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Τα υλικά σου αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σε απασχολήσουν σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σου στοιχείων που θα μπορούσαν να σου φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα.
Αισθηματικά: Η Σύνοδος του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία. Αν θέλεις να προγραμματίσεις συνάντηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σήμερα είναι από τις καλές μέρες.}
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 11, 24.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Μην παίρνεις παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσεις στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρεις να περάσεις τα σχέδια σου.
Αισθηματικά: Ο Κρόνος από τον 2ο οίκο σου σε πιέζει υπερβολικά. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μη ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Η τάση σου για κυριαρχία και η ανταγωνιστική σου διάθεση ίσως αποτελέσει την αιτία σήμερα να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σου. Κινήσου συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να εκμηδενίσεις τις όποιες θετικές εξελίξεις με μια λανθασμένη κίνηση.
Αισθηματικά: Κράτησε την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν ακούσεις, ό,τι κι αν συμβεί και χειρίσου την κατάσταση της σχέσης σου με διπλωματία. Η Σελήνη από το Ζυγό και τον 10ο οίκο ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις σήμερα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Εστίασε στα επαγγελματικά σου και χειρίσου τις υποθέσεις σου με προσοχή! Η διάθεση για κατανόηση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων δεν πρέπει να βλάψει τα δικά σου συμφέροντα.
Αισθηματικά: Απόφυγε την υπερβολική σιγουριά και τον αέρα του νικητή στη σχέση σου. Ο Ήλιος στον 1ο οίκο στο ζώδιο σου είναι σε αδυναμία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι με συνέπεια και ρεαλισμό να ασχοληθείς με τα της δουλειάς σου. Αν είσαι single, η μέρα δεν θεωρείται σπουδαία, η αντίθεση του Άρη παρεμβάλει εμπόδια.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μέρας σου. Ο Άρης, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 2ο οίκο στο ζώδιο του. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα δραστηριοποιηθείς θα πάρεις πρωτοβουλίες με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.
Αισθηματικά: Η αντίθεση του Άρη δημιουργεί ένταση. Οι αναποδιές και τα εμπόδια δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Χαλάρωσε και μην ζορίζεις τα πράγματα που δεν σου βγαίνουν, γιατί θα τα κάνεις χειρότερα. Αν δημιουργηθεί καβγαδάκι, θα οφείλεται σε σένα και μόνο.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

 

Read More

And More