Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/10)

Τριημεράκι. Πώς ξεκινάμε λοιπόν; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για το Σάββατο;

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και οι στενές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Τα συναισθήματα εντείνονται και ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα με τον Άρη και τον Κρόνο, να δημιουργούν μια τετράγωνη όψη. Αυτή η όψη σε επηρεάζει περισσότερο καθώς ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου. Μπορείς να καταφέρεις να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Και φαντασία διαθέτεις και ικανότητες. Επιτέλους αρχίζει να μπαίνει λίγο φως στη συναισθηματική σου ζωή, μιας και η μοναξιά σε έχει κουράσει. Νέες γνωριμίες ή μια προσέγγιση ενός ενδιαφερόμενου αρχίζει να προσθέτει χρώμα στην καθημερινότητά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της εργασίας και υγείας σου γι’ αυτό και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε αυτούς τους τομείς, κάνοντάς σε να βάζεις μια τάξη στη ζωή σου και να μοιράζεις σωστά το χρόνο σου. Η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά μπορεί να μειώνεται από θέματα που σου δημιουργούν άγχος ή και ενοχή. Καιρός να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα λυθούν μόνο αν εσύ κάνεις κάτι γι’ αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι κινείται και πλανάται γύρω σου έντονα, κυρίως απ’ το εργασιακό ή κοινωνικό σου περιβάλλον. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη συνάντηση της Σελήνης και του Άρη στον τομέα της προσωπικής ευχαρίστησής σου, η επιθυμία σου για διασκέδαση ανεβαίνει και δείχνει να είναι η προτεραιότητά σου. Γι’ αυτό φρόντισε να συναντήσεις φίλους και να φτιάξεις το πρόγραμμα του Σαββατόβραδου κατάλληλα. Κάνε μια προσωρινή παύση στα εργασιακά και αν δεν μπορείς να απέχεις εντελώς, τουλάχιστον περιορίσου στα απαραίτητα. Εκτίμησε την προσπάθεια του ερωτικού σου συντρόφου να προσθέσει λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, η ενέργεια και το κέφι σου σήμερα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω σου. Απόλαυσε το φλερτ, τη διασκέδαση και αγάπησε επιτέλους τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο οικογενειακός και οικιακός σου τομέας έρχονται στο απόλυτο επίκεντρο σήμερα. Μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου, φρόντισε να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να δώσεις λύσεις στα θέματα σπιτιού που εκκρεμούν. Εξέτασε τρόπους αποτελεσματικότερης διαχείρισης στα εργασιακά. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί αποστάσεις. Άλλαξε στάση απέναντί του και μην ξεσπάς επάνω του κάθε συναισθηματική σου ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου για μια ακόμα φορά. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ήρθε η ώρα να την απολαύσεις. Το έτερον ήμισυ σου επανέρχεται.

 

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου κάνοντάς σου πιο εύκολη την προσέγγιση των ανθρώπων που θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου ή και των στόχων σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την κοινωνικότητα και το προσόν του να μπορείς να πείσεις τους πάντες. Οι εργασιακές σου ευθύνες έχουν περιορίσει πολύ τον προσωπικό σου χρόνο, για αυτό σήμερα άλλαξε τακτική και μείωσε τις υποχρεώσεις σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλα φαίνεται να θέλεις να πεις κι αλλιώς να τα εισπράττει – ερμηνεύει εκείνος. Σε κάθε περίπτωση μην επιτρέψεις να δημιουργηθούν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου χωρίς να σκέφτεσαι το παρελθόν ή και καταστάσεις που δεν εξελίσσονται ακόμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και της ανάγκης σου για άνεση και ενδεχομένως πολυτέλειας. Βέβαια η όψη Άρη – Κρόνου σου υπενθυμίζει από την άλλη κατά τη διάρκεια της μέρας, τους περιορισμούς. Οι συγκυρίες στα εργασιακά αλλά και οι συνθήκες σου εμπνέουν σιγουριά, για την οποία ναι μεν ξέρεις ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά ακόμα, όμως έχεις και απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Σταμάτα να δοκιμάζεις την εμπιστοσύνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου διαρκώς. Έχεις καταντήσει λίγο γραφική. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους αρχίζεις να ανεβαίνεις ψυχολογικά και να διεκδικείς δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ
Μοιράσου τις ιδέες σου σήμερα με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι ή μάθε και κάτι χρήσιμο που θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου. Μπορεί να βοηθηθείς σημαντικά από πληροφορίες που κυκλοφορούν γύρω σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενέργεια στα εργασιακά και παρόλο που μπορείς να αποφύγεις τις πολλές υποχρεώσεις, φαίνεται να τις επιδιώκεις κιόλας. Βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δικά σου θέλω και του συντρόφου σου. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε καλά. Μέσα απ’ το έντονο παιχνίδι του φλερτ επιβεβαιώνεις και την ισχύ σου σαν γυναίκα, εσύ που είσαι μόνη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις να προστατεύσεις σήμερα την ιδιωτική σου ζωή γι’ αυτό και φαίνεται να επιδιώκεις την απομόνωση. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο θέλεις να χαλαρώσεις, να απελευθερωθείς και να ξεκουραστείς. Αν κάποιοι σου παραπονεθούν πως δεν είσαι ιδιαίτερα προσιτή, μη νιώθεις τύψεις. Κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να μην πληγωθεί κανένας από τους δυο. Μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς ή με τον τρόπο που θα ήθελες. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κοινωνική σου ζωή αποσπά σήμερα το ενδιαφέρον σου, καθώς και η δικτύωση διεγείρει όλα τα συναισθήματά σου. Δεν αποκλείεται να σου προκληθεί μια ανησυχία γύρω απ’ τα χρήματα, τα ταλέντα ή τα κέρδη σου με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου. Βρείτε εύκολα τις λύσεις στα όσα κοινά σας απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου με την ειλικρινή και αυθόρμητη κουβεντούλα. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως έχεις πολλούς καλούς φίλους που σε νοιάζονται και προσπαθούν να σου κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Παράλληλα να σε ακούσουν και να γεμίσουν τα συναισθηματικά σου κενά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι προσωπικές σου ευθύνες απέναντι στον εαυτό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε αποσπούν από τους στόχους και τα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Στόχος σου είναι να επικεντρωθείς σε αυτά που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη σήμερα και ο Άρης κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σου δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στην εκπλήρωση των στόχων σου, κυρίως των εργασιακών. Μην χτίζεις τείχη ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου και μην απομακρύνεσαι από δίπλα του. Εσύ που είσαι μόνη, μια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου σε κρατά απομονωμένη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ανάσα καθαρού αέρα ή μια διαφυγή απ’ τη ρουτίνα είναι ό,τι χρειάζεσαι σήμερα, γι’ αυτό και επίλεξε πράγματα και δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Τα συναισθήματα ενοχής και την ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους θα πρέπει να τα μετριάσεις. Επιβράδυνε λιγάκι τους ρυθμούς σου στα εργασιακά και διώξε σκέψεις απ’ το μυαλό σου που σε βαραίνουν και σου προσθέτουν άγχος. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε μια πνοή ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα που περιμένεις εναγωνίως να ξέρεις ότι καταφτάνουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επιθυμίες και η ανάγκη σου να τις ικανοποιήσεις γίνονται πιο έντονες από κάθε άλλη φορά. Με τον Άρη όμως να αμφισβητείται από τον Κρόνο, η επιθυμία έρχεται αντιμέτωπη με τη λογική ή την πρακτικότητα. Βρες τις ισορροπίες σου και μιας και έχουμε ένα τριήμερο μπροστά, απόλαυσε τη μέρα σου. Η ισχυρή γοητεία σου δεν αφήνει ασυγκίνητο τον ερωτικό σύντροφό σου κι έτσι η βραδιά αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, ανοίξου σε νέες γνωριμίες και διεύρυνε την κοινωνικότητά σου. Όσο είσαι κλεισμένη στο σπίτι τόσο θα πέφτει η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου.

Read More

And More