Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/10)

Μπορεί να αισθάνεσαι χαμένη σήμερα, σαν να μην έχεις τον έλεγχο των όσων εκτυλίσσονται γύρω σου. Προσπάθησε να συμβαδίσεις με τις εξελισσόμενες συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ
Η αρχική αντίδρασή σου σήμερα μπορεί να είναι η άμεση αντιμετώπιση σε οτιδήποτε απροσδόκητο εμφανιστεί στον δρόμο σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα και αξιολόγησε αντικειμενικά όλα όσα συμβαίνουν στη δουλειά σου. Θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται σημαντικά. Όσο για την προσωπική σου ζωή, είναι ευκαιρία να δώσεις περισσότερη ενέργεια στη σχέση σου και να κινηθείς συγκρατημένα σε όσα έρθουν στον δρόμο σου και χρειαστεί να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι single, ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό στη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να προωθείς τις επαγγελματικές σου ιδέες, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σου. Δεν είσαι οπαδός της οικονομίας, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγεις αυτή τη στιγμή από την οικονομική κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Όταν όλα πάρουν τη σειρά τους, θα αισθανθείς και εσύ πιο άνετα για να κάνεις μερικές αγορές που εδώ και καιρό επιθυμείς. Το ταλέντο σου στην επικοινωνία θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία σημαντική επαγγελματική συζήτηση που έχεις σήμερα να κάνεις θα σε αγχώσει αρκετά, αλλά θα σε κινητοποιήσει κιόλας. Φρόντισε να εμφανιστείς πολύ καλά προετοιμασμένη και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου σήμερα και να κάνεις λίγη άσκηση παραπάνω. Μία συζήτηση περί οικονομικών που θα έχεις με ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε αναστατώσει. Φρόντισε να ενώσεις όλα τα κομμάτια του παζλ, πριν κατηγορήσεις για κάτι τον σύντροφό σου. Μην δημιουργήσεις εντάσεις που θα σου απορροφήσουν όλη την ενέργειά σου. Η κατανόηση είναι αρετή και όσο μεγαλώνεις το καταλαβαίνεις ακόμη περισσότερο. Εάν δεν είσαι σε μία σχέση, καιρός για νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάνε ένα βήμα πίσω και δες με πιο καθαρή ματιά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν ανοιχτεί μπροστά σου. Μην αντιδράσεις παρορμητικά γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς για να νιώθεις καλά με τις επιλογές σου. Οι υπερβολικές αντιδράσεις ποτέ δεν σε οδήγησαν στο σωστό μονοπάτι. Άκου την καρδιά σου και κάνε ότι είναι καλύτερο για την ερωτική σου ζωή. Αν μία σχέση δεν προχωρά, τότε κάνε ότι είναι καλύτερο για τη ζωή σου.

 

ΛΕΩΝ
Η επιμονή να κάνεις πράγματα με τον δικό σου τρόπο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με ένα βασικό πρόβλημα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Μην χαλάσεις την πρόοδό σου, ειδικά τώρα που έχεις βρει μία ροή και τα πηγαίνεις καλά. Θα έχεις μία πολύ σημαντική ευκαιρία σήμερα για να λύσεις ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Φρόντισε να μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Όσο για την ερωτική σου ζωή, καιρός να αναθερμάνεις τη σχέση σου και να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι στον αγαπημένο σου. Η ευελιξία σου θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις και από έναν πιθανό καβγά μαζί του. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη σου στέλνει θετική ενέργεια για να κάνεις κάτι νέο στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν σε πειράζει αν τα συναισθήματά σου είναι ασαφή σήμερα. Ξέρεις να τα κρύβεις καλά και θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου ως επαγγελματίας που είσαι. Η εμφάνισή σου σε απασχολεί και έχει έρθει η ώρα για μία αλλαγή που θα σου αλλάξει τη διάθεση. Τώρα που τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν, καιρός να κάνεις και μία αλλαγή στο σπίτι σου. Θα σε κάνει χαρούμενη αυτή η ανανέωση. Όσο για την ερωτική σου ζωή, οι απαιτήσεις σου έχουν αυξηθεί και ο αγαπημένος σου το έχει καταλάβει. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Το μάτι σου εντοπίζει εύκολα ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά σου, αλλά και στο σπίτι σου. Η ευαισθησία σου θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές για τα οικονομικά σου και ενδέχεται να θέσεις σε ρίσκο τον προϋπολογισμό σου. Εάν αισθανθείς ότι κάνεις κάποιο λάθος, τότε είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά. Η ανανεωμένη σου εμφάνιση θα σου δώσει και την αυτοπεποίθηση που ζητάς για να ανανεώσεις και την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επιθυμία σου να κάνεις περισσότερα για τη δουλειά σου είναι εμφανής και σίγουρα θα σε φέρει αντιμέτωπη με θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και σύντομα θα δεις και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Ο ενθουσιασμός σου για την προσωπική σου ζωή θέτει σε νέες βάσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Είσαι χαρούμενη στο πλευρό του και αυτό δεν αλλάζει. Εάν είσαι single, καιρός να προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτό την κατάσταση. Ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, για αυτόν τον λόγο εργάζεσαι σκληρά. Θέλεις να πετύχεις και θα το καταφέρεις. Προσοχή στην πορεία να μην χάσεις τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε σημείο που να σε ευχαριστούν. Φρόντισε να κάνεις καλύτερη διαχείριση και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων εάν αυτό είναι αναγκαίο. Η δυναμική και η σταθερότητα στη σχέση σου είναι ότι καλύτερο έχεις πετύχει. Φρόντισε να τη διατηρήσεις και να τη βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Εάν είσαι single, αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία στον άνθρωπο που εμφανίστηκε πρόσφατα στη ζωή και διεκδικεί μία θέση στην καρδιά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να είσαι προσεκτική με τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις καθώς διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο να καταστρέψεις την πρόοδό σου με μία λάθος επιλογή που θα κάνεις. Άκου προσεκτικά τις συμβουλές των συνεργατών σου και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Όσο για τα οικονομικά σου να θυμάσαι ότι η επαγγελματική σου επιτυχία είναι συνυφασμένη και με την εξέλιξη των οικονομικών σου. Για αυτό πρώτα σκέψου καλά τι θα κάνεις και μετά κινήσου ανάλογα. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου έχει την ανάγκη σου σήμερα και εσύ θα είσαι εκεί να του σταθείς. Στην ερωτική σου ζωή έρχονται πολλές και σημαντικές αλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μόνο που σε νοιάζει σήμερα είναι να προχωρήσεις κάποιες από τις σημαντικότερες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα εργαστείς και σήμερα λοιπόν προκειμένου να προλάβεις να φέρεις εις πέρας ότι σε πιέζει. Είσαι πρόθυμη να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Η περιέργειά σου είναι ευλογία και κατάρα για εσένα. Θα μάθεις κάτι που θα αλλάξει πολλά στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Μπορεί να την οδηγήσει ακόμη και στο τέλος. Εάν είσαι single, καιρός να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Να κοιτάς το σημείο που θέλεις να φτάσει η καριέρα σου και να κινείσαι σταθερά προς εκείνη την κατεύθυνση. Η ευθεία γραμμή μπορεί να είναι ο γρηγορότερος δρόμος, όμως να είσαι προσεκτική στις… λακκούβες που θα εμφανιστούν στην πορεία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερο σημείο, όμως όχι ακόμη εκεί που θέλεις πραγματικά να είναι. Όσο για την ερωτική σου ζωή, μην ονειροβατείς και μην παίρνεις αποφάσεις βιαστικές που μπορεί να μετανιώσεις.

Read More

And More