Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/11)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, οι σχέσεις αγάπης μπορεί να είναι συναρπαστικές σήμερα όμως μιας και αντεπιτίθεται στον Ουρανό, μπορεί να υπάρχει μια απροσδιόριστη ανησυχία. Αργότερα σήμερα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις κάτι σημαντικό, μια επιχειρηματική συνεργασία που θα σου δώσει το πλεονέκτημα απέναντι σε έναν ανταγωνιστή. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται λίγο αλλοπρόσαλλη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο, συναρπάζοντας τις αισθήσεις σου και τονίζοντας τα συναισθήματά σου. Σήμερα μπορεί όμως να είσαι διχασμένη μεταξύ της ανάγκης σου για παρέα και της επιθυμίας σου για ανεξαρτησία. Οι αλλαγές μπορεί να είναι απαραίτητες στα εργασιακά για την ανάπτυξή σου όμως καλύτερα να κινηθείς βήμα βήμα. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου του δημιουργεί ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, όσο σκαλίζεις το παρελθόν για απαντήσεις τόσο περισσότερο μπερδεύεσαι.

 

Δίδυμοι
Αν και είναι κατάλληλη η μέρα για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου, λογική με συναίσθημα φαίνεται να μπερδεύονται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σημερινή ενέργεια της Αφροδίτης με τον Ουρανό εποικοδομητικά αφήνοντάς την να σε οδηγήσει στη δράση και αποφασιστικότητα ενός δύσκολου θέματος. Η Σελήνη από τον 12ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση, γαλήνη και ηρεμία κι αυτό σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε τις σκέψεις σου σε μια τάξη και μην πέφτεις ψυχολογικά.

 

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα και οι ενέργειές της κυρίως τις πρωινές ώρες, είναι κατάλληλη για την επίλυση προβλημάτων, όμως όσο περνούν οι ώρες θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή στις κοινωνικές σχέσεις και επαφές σου. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων στα εργασιακά όσο κι αν τις θεωρείς απαραίτητες. Αντλείς δύναμη και αισιοδοξία απόψε από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και μην απογοητεύεσαι από τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων
Η άνεση μοιάζει να είναι ενάντια στην ανεξαρτησία ή την ελευθερία σου με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό σήμερα. Ίσως είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στις συνθήκες από το να αντιδράς. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να προκαλέσει ανήσυχα συναισθήματα σε θέματα που έχεις αρχίσει να νιώθεις ρουτίνα. Η αβεβαιότητα σχετικά με την επαγγελματική σου κατάσταση ή την κατεύθυνση που ακολουθείς στη ζωή σου αυτό το διάστημα, μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις σου ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αίσθηση της μοναξιάς χάνεται μέσα από το φλερτ.

Παρθένος
Είναι πιθανό σήμερα να ανακαλύψεις πολλά δικά σου συναισθήματα και συγκεκριμένα έργα ή επιδιώξεις, αλλά μπορεί να περάσεις κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μέχρι να καταλήξεις σε αυτά. Εάν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη ή στάσιμη στα εργασιακά θα θελήσεις να κάνεις κάτι προκειμένου να αλλάξεις την κατάσταση. Μικρές στιγμές έντασης με τον ερωτικό σύντροφό σου αντιμετώπισε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις πως όλα σου πηγαίνουν στραβά όμως δεν είναι αλήθεια.

 

Ζυγός
Στόχος σου είναι να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις σήμερα και να αποφύγεις ξαφνικές κινήσεις, με την Αφροδίτη να αντιτίθεται στον Ουρανό. Είναι μια στιγμή που μπορείς να ανακαλύψεις νέες μεθόδους ή πράγματα που σε ενθουσιάζουν. Όσο πιο καινοτόμο ή ασυνήθιστο είναι τόσο περισσότερο ελκύεσαι. Οι περιστάσεις επιβάλλουν ένα συμβιβασμό στα εργασιακά. Πρόσθεσε νέα ενδιαφέροντα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου κρύβει ευκαιρίες.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σου δείχνει όλη μέρα μια ισχυρότερη ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά μια όψη της Αφροδίτης – Ουρανού που περιλαμβάνει η μέρα κάνει τα πράγματα περίπλοκα. Κάποιοι συνεργάτες μπορεί να σου φαίνονται αναξιόπιστοι όμως μην αντιδράς επιθετικά. Επίλεξε δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν δημιουργικότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πληροφορία ή μια είδηση που αφορά στο παρελθόν σου σε ταράζει ευχάριστα.

 

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας η κοινωνική σου ζωή ή ο συναισθηματικός κόσμος σου μπορεί να σε απασχολήσουν. Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην ελευθερία και το χώρο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό. Οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου μπορεί να δημιουργήσουν ένα χάος στα εργασιακά. Ο σύντροφός σου διατίθεται να σου ανεβάσει τη διάθεση, αρκεί να τον αφήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

 

Αιγόκερος
Ενώ γενικά μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους, ομάδες ή την ελπίδα σου για το μέλλον, λίγο μια αβέβαιη ενέργεια σήμερα σου δημιουργούν αναστάτωση ή και εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία στα εργασιακά. Εξέτασε επίσης πιθανές ενημερώσεις και προσαρμογές που μπορεί να σε ωφελήσουν. Μην δημιουργείς για το τίποτα εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Υδροχόος
Μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Ουρανό σήμερα επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη να κάνεις αλλαγές σε περιοχές της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ προβλέψιμες. Μπορεί να προκύψουν νέες πληροφορίες για την καριέρα ή τη ζωή σου και είναι σημαντικό να εντοπίσεις τα σημάδια γύρω σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη στήριξη και εμψύχωσή σου απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να λειτουργήσεις και να διεκδικήσεις σωστά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθείς
Μια όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να προκαλέσει έντονα και ίσως επαναστατικά συναισθήματα κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Οι ειδήσεις ή μια αλλαγή σχεδίων μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια νέα σκέψη ή πορεία. Αργότερα σήμερα  μπορεί να σου αρέσει να μοιραστείς ιδέες ή τις πεποιθήσεις σου. Λίγο βαρύ χαρακτηρίζεται το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάνε κάτι για να ελαφρύνει. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους να περάσεις καλά.

Read More

And More