Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/7)

Μία δύσκολη ημέρα με μία ολική έκλειψη της Σελήνης που θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή μας, αλλά θα πρέπει να διατηρήσουμε με ψυχραιμία τη νέα αυτή αλλαγή στη ζωή μας. Αποφύγετε αυτή την ημέρα να έρθετε σε οποιαδήποτε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, αλλά και με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Μετρημένες κινήσεις σε επαγγελματικό ακι οικονομικό επίπεδο. Συναισθηματικά μία ημέρα που δεν θα πρέπει να επιδιωχθεί κάτι.

 

Κριός
Μπορεί εδώ και καιρό να προσπαθείτε να αγνοήσετε κάποια προβλήματα κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά, που έχουν προκύψει, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σίγουρα οι δυνάμεις σας δεν θα σας προδώσουν. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας ευνοούνται, αφού η διάθεσή σας είναι στα ύψη και η γοητεία σας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Στα αισθηματικά σας, θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί!

 

Ταύρος
Η σύγχυση που επικρατεί μέσα σας, μπορεί να σας αγχώνει. Αν καταφέρετε, όμως, να το ελέγξετε, το άγχος αυτό, θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και θα δείτε επιτέλους τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Τα υπαρξιακά ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό σας, θα είναι η αρχή για μια πολύ δημιουργική περίοδο. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους, να κάνετε υπομονή και να μάθετε να συγχωρείτε. Στα επαγγελματικά μόνο ψυχραιμία απαιτείται.

 

Δίδυμος
Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη και η αλήθεια είναι, πως δεν θα έχετε όρεξη για τίποτα. Έχετε την τάση να απομονώνεστε, αλλά θυμηθείτε ότι τα προβλήματα δεν θα λυθούν δια μαγείας. Τώρα θα πρέπει να δείξετε την πυγμή σας και να μην το βάλετε κάτω, περιμένοντας, απλώς για ένα θαύμα. Στα αισθηματικά σας δείχνετε μεγάλη επιφυλακτικότητα σε όποιον σας πλησιάζει, αυτή σας η στάση, όμως, θα αλλάξει πολύ σύντομα. Επαγγελματικά δεν αποκλείονται νέες προτάσεις για συνεργασία.

 

Καρκίνος
Τα άστρα σας ευνοούν ιδιαίτερα σε όλους τους τομείς ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Θα πρέπει, όμως, κι εσείς με τη σειρά σας να κάνετε πολύ προσεκτικούς χειρισμούς και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτή την εύνοια προς όφελός σας. Ο αισθηματικός σας τομέας δεν είναι στα δυνατά σας χαρτιά για αυτό θα πρέπει να κοιτάξετε τα λάθη σας. Έχετε πιθανότατα αφήσει τη μεγάλη σας ευτυχία στο παρελθόν.

 

Λέων
Τα πάντα γύρω σας κινούνται με τάχιστους ρυθμούς και οι εξελίξεις στη ζωή σας είναι ραγδαίες. Η κούραση από τη δουλειά έχει αρχίσει να σας καταβάλει και απελπίζεστε, γιατί μέχρι στιγμής δεν βλέπεται κάποιο εμφανές αποτέλεσμα. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να σταματήσετε να πιέζετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε να δείχνετε στους γύρω σας την απαραίτητη προσοχή και να μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας. Το ταίρι σας βρίσκεται κοντά σας και σας στηρίζει με κάθε δύναμη.

 

Παρθένος
Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς στη ζωή σας, εσείς συνεχίζετε να κολλάτε σε λεπτομέρειες και να υπεραναλύετε τα πάντα, χάνοντας την ουσία. Είναι πολύ καλό να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο, αλλά που και που μην ξεχνάτε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας για όσα έχετε καταφέρει. Αυτό να το θυμάστε στα αισθηματιά σας για να μην χάσετε τον άνθρωπο που έχετε. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται μόνο ψυχραιμία γιατί η επιτυχία είναι είναι βέβαιη.

 

Ζυγός
Έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στα επαγγελματικά σας και δουλεύετε αδιάκοπα για να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε, γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται πολύ και αν είστε single έφτασε η ώρα να κάνετε τη γνωριμία που επιθυμούσατε τόσο καιρό, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Οι δεσμευμένοι δεν έχουν καμία διάθεση να προσπαθήσουν, αλλά πρέπει εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτή τη σχέση.

 

Σκορπιός
Μπορεί τόσο καιρό να έχετε εξαντληθεί από τη δουλειά σας, τώρα ήρθε όμως η στιγμή που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας! Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σημαντικά. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να πετύχετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να προσέξετε τι υποσχέσεις σας δίνουν και ποιοι άνθρωποι πριν σας πληγώσουν.

 

Τοξότης
Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να ελέγξετε την καταναλωτική σας μανία που σας βάζει σε νέα έξοδα. Τα επαγγελματικά σας, ωστόσο, πάνε πολύ καλά και σύντομα θα έχετε ακόμα θετικότερες εξελίξεις. Οι ερωτικές σας σχέσεις ευνοούνται, όμως, κανένας δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη διάρκεια σε αυτές. Για αυτό θα πρέπει να χαρείτε το καλοκαίρι και την ξεγνοιασιά και ό,τι μόνιμο προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο.

 

Αιγόκερως
Η δουλειά σας βρίσκεται στο επίκεντρο και κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας έχουν περισσότερη ανάγκη από τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν στάσιμα, στον αισθηματικό τομέα, όμως, κάτι καινούργιο είναι καθ’ οδόν! Αυτό το νέο θα πρέπει να το υποδεχθείτε με χαρά και να αφήσετε τον εαυτό σας να ζήσει και να απολαύσει.

 

Υδροχόος
Οι πρωτοποριακές σας ιδέες σας ανοίγουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας και θα σας παρουσιαστούν πολλές συμφέρουσες ευκαιρίες. Αν επιστρατεύσετε τις γνώσεις και την εργατικότητά σας θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σημαντικά. Στα συναισθηματικά σας η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι γι’ αυτό και θα πρέπει να βουτάτε λίγο περισσότερο τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσετε.

 

Ιχθύς
Το άγχος και η ανασφάλειά σας σάς κυριεύουν και σας κάνουν να μην μπορείτε να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις, αλλά και να αδυνατείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Με λίγη περισσότερη ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα στη ζωή σας και εσείς θα σταματήσετε να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Φροντίστε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, γιατί το τελευταίο διάστημα το έχετε παραμελήσει.

Read More

And More