Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28/12/2017

Η σημερινή ημέρα μας επιφυλάσσει απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Τρέχεις να τα προλάβεις όλα σήμερα. Φρόντισε να κλείσεις εκκρεμότητες έτσι ώστε να σου φύγει και το άγχος που σε διακατέχει. Αντιμετώπισε με περισσότερη ωριμότητα τα αισθηματικά σου και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, θα σε βοηθήσει πολύ ένας καλός προγραμματισμός.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αναζητάς την αναγνώριση των προσπαθειών σου από τους συναδέλφους σου. Όμως φρόντισε να μην γίνει κουραστική ζητώντας να σου πουν μπράβο. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ίσως βρεις κάτι φρέσκο στα αισθηματικά σου. Απέφυγε τις σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είσαι προσεκτική και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Περνάς πολύ καλύτερα στα αισθηματικά σου. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα αυτή την περίοδο. Με καλύτερο προγραμματισμό και χωρίς σπατάλες θα δεις βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές, προκειμένου ο καινούργιος χρόνος να σε βρει ανανεωμένη και χωρίς σκοτούρες. Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Απέφυγε τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Στα οικονομικά σου βλέπεις βελτίωση.

ΛΕΩΝ
Ότι άφησες ανοιχτό πριν από τις γιορτές, σήμερα είναι η μέρα να το ολοκληρώσεις. Θα έχεις την ευκαιρία που επιθυμείς για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Ο ερωτισμός σου δεν περνά απαρατήρητος και θα περάσεις μία όμορφη μέρα με τον αγαπημένο σου. Συνέχισε τις προσπάθειες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να «βγάλεις» τη μέρα, γιατί σήμερα φαίνεται ότι δεν έχεις διάθεση για δουλειά. Ωστόσο, τελικά θα είναι μία δημιουργική μέρα. Μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου και μίλησέ του για πράγματα που σε απασχολούν. Απέφυγε τις σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ
Η ενέργειά σου είναι στα ύψη σήμερα, για αυτό φρόντισε να την εκμεταλλευτείς και να ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά. Με καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση. Φρόντισε τις υποχρεώσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλές οι υποχρεώσεις σου για σήμερα, όμως θα καταφέρεις να έχεις μία δημιουργική ημέρα στη δουλειά. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, μία συζήτηση θα εξομαλύνει την κατάσταση στη σχέση σου και ξεπεραστούν προβλήματα του παρελθόντος. Χειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνάς μία δύσκολη περίοδο και αναζητάς απαντήσεις σε ζητήματα που σε προβληματίζουν. Μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε επηρεάσουν και μην απομονωθείς στη δουλειά από τους συναδέλφους σου. Ίσως να είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να μην στεναχωρήσεις χωρίς λόγο τον σύντροφό σου. Απέφυγε τις σπατάλες γιατί τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει πάλι να χειροτερεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδανική ημέρα για να «λυτρωθείς» από ζητήματα που σε βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα. Άσε τον εκνευρισμό στην άκρη και μην ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε. Διοχέτευσε όλη την ενέργειά σου στη δουλειά και μείνε προσηλωμένη στον στόχο σου. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στον σύντροφό σου, θα σου κάνει καλό. Διαχειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πλανήτες σε ευνοούν σήμερα, κοίταξε να το εκμεταλλευτείς. Πάρε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα, θα σου βγει σε καλό. Μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Ιδανική μέρα για να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου και να κάνεις κινήσεις για να εξελιχθεί η σχέση σου. Αν είσαι μόνη σου, ξεκινά μία καλή περίοδος για εσένα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Πρέπει να κινηθείς με περισσότερη σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ
Να είσαι έτοιμη για τις αλλαγές που θα σου χτυπήσουν την πόρτα και φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Πιθανό να λάβεις προαγωγή στη δουλειά σου. Θα έχεις προτάσεις πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προς το καλύτερο κινούνται και τα πράγματα στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ίσως να δεχτείς και μία πρόταση την οποία δεν μπορείς να αρνηθείς… Ωστόσο, τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που επιθυμείς.

Read More

And More