Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/4)

Το τετράγωνο Σελήνης και Πλούτωνα θα προκαλέσει ακραίες αλλαγές στη διάθεση… Προσοχή στις υπερβολές και τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν κάποιες προστριβές και εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους και στον τρόπο που θα εκφράσεις τις σκέψεις σου. Περιόρισε τις ανησυχίες σου, τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και οι ανασφάλειές σου θα ξεπεραστουν. Μην έχεις τόσες απαιτήσεις από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι ελεύθερη, δώσε περισσότερη σημασία στην εμφάνισή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δούλεψες σκληρά και άφησες πίσω σου τα δύσκολα. Διαγράφονται καλύτερες ημέρες για τα επαγγελματικά σου, κάτι που σε κάνει χαρούμενη. Έχεις πολλά σχέδια για τα οικονομικά σου και έχεις θέσει στόχους, οι οποίοι δεν είναι άπιαστοι. Αρκεί να προσπαθήσεις. Οι διαφορετικές απόψεις που έχεις με τον σύντροφό σου θα τακτοποιηθούν από τη στιγμή που δεν θα εστιάζεις σε αυτές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι έτοιμη για δημιουργικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Έχεις πολλές ιδέες, τις οποίες σιγά-σιγά θα αρχίσεις να θέτεις σε εφαρμογή. Είναι χρήσιμο όμως να έχεις και κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην κάνεις κινήσεις που θα ρισκάρουν τον προϋπολογισμό σου ή που ακόμη χειρότερα θα σε αφήσουν χρεωμένη. Μια παρεξήγηση θα σε υποχρεώσει να δώσεις εξηγήσεις στον σύντροφό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα κάνεις πολλές και σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Έχεις αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα και σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε ευχαριστούν. Θέσε σε εφαρμογή τη νέα σου στρατηγική για τα οικονομικά σου και θα δικαιωθείς. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε υπερβολικές εκφράσεις συναισθημάτων, για τα οποία όμως δεν είσαι σίγουρη.

 

ΛΕΩΝ
Δύσκολη η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου αυτό το διάστημα και σήμερα έχεις την ανάγκη να σκεφτείς και να κάνεις μία ενδοσκόπηση. Νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς λίγο περισσότερο και να εξετάσεις καλύτερα τα θέματα που δεν σε εξυπηρετούν πια, με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν πολύ. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ερωτικά μπερδέματα…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα ύψη η διάθεση σου σήμερα. Θα κλείσεις μερικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου και μετά θα αφοσιωθείς στον εαυτό σου και στα δικά σου πρόσωπα, που παραμέλησες μέσα στην εβδομάδα λόγω του φορτωμένου προγράμματός σου. Έχεις διάθεση για αλλαγές και ίσως σκοπεύεις να ανανεσώσεις το σπίτι σου. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα τα έχεις συνηθίσει, όμως πρέπει να κάνεις κάτι για να τα αποφύγεις και να εξισορροπήσεις την κατάσταση. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι έτοιμη να ρισκάρεις και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Έχεις πολλές ιδέες, τις οποίες θα αρχίσεις να υλοποιείς το επόμενο διάστημα. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις που θα φέρουν αλλαγή στα οικονομικά σου. Ζύγισε τις επιλογές σου και θα βγεις κερδισμένη. Μην δίνεις αφορμές στον σύντροφό σου να ανησυχεί για τα αισθήματά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κρύβεις έναν άσο στο μανίκι σου και θα τον χρησιμοποιήσεις για να διαχειριστείς μια κρίση στον επαγγελματικό σου χώρο. Η ικανότητα να κρίνεις σωστά και ο τρόπος σκέψης σου θα αποδειχθούν σωτήρια χαρακτηριστικά για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης. Χρειάζεται να κάνεις καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό για να δεις τα αποτελέσματα που ζητάς. Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα σύννεφο αμφιβολίας πάνω από τη σχέση σου. Καλό είναι να το διαλύσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με μοχλό τη λογική σου θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια που θα συναντήσεις στα επαγγελματικά σου. Η καθυστέρηση αυτή θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, πρόσεξε μην ξεσπάσεις σε άτομα που δεν φταίνε. Διευθέτησε τις οικονομικές εκκρεμότητες με ανθρώπους που έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς. Μην αφήνεις τη σχέση σου να χαλάσει λόγω της ρουτίνας. Κάνε διορθωτικές κινήσεις και εξήγησε στον σύντροφό σου ότι πρέπει να κάνει και εκείνος το ίδιο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο σου, εσύ κατάφερες να κάνεις σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται και θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, πάντα στον δρόμο της επιτυχίας. Ένα οικονομικό πρόβλημα ενδέχεται να σε απασχολήσει. Ζεις μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σου, με τον σύντροφό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έμαθες να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και αυτό έχει θετικό αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σου. Η βοήθεια που σου παρέχουν οι συνεργάτες σου είναι σημαντική και είσαι πρόθυμη να την δεχτείς ξανά την επόμενη φορά που θα την χρειαστείς. Περιόρισε τα περιττά έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή στα αισθηματικά σου, η διαφορά απόψεων οδηγεί εύλογα σε συγκρούσεις και λογομαχίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου και πλέον θα χαράξεις νέα πορεία. Θέλεις να πετύχεις και σκοπεύεις να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση από όσο φαίνεται, όμως μην κάνεις άσκοπες αγορές ή επενδύσεις που ενέχουν ρίσκο. Η καλή επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον αγαπημένο σου θα γεφυρώσει τις όποιες διαφορές υπήρχαν.

Read More

And More