Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο εφιστώντας την έντονη προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες ειδικά στις ανεκπλήρωτες. Η Σελήνη επίσης ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη διεγείροντας την ανακάλυψη θαμμένων συναισθημάτων για ένα θέμα. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για μια νέα γνωριμία.

 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες για προσωπική ανακάλυψη, δυνατές αναμνήσεις ή έντονες σκέψεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο του Κριού ευθυγραμμισμένη με τον ανάδρομο Άρη προκαλώντας έντονη εστίαση στο παρελθόν ή επιδιώκοντας το κλείσιμο τους. Διοχέτευσε την αυξημένη σου ενέργεια σωστά στα εργασιακά. Βάλε για μια φορά τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες πάνω από του ερωτικού σου συντρόφου. Μην κολλάς ταμπελάκια σε νέες γνωριμίες από την πρώτη ματιά.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα συναντώντας τον ανάδρομο Άρη. Η δικτύωση ή μια φιλία ή απλά μια ισχυρή μνήμη μια παρελθοντικής κατάστασης μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Τόλμησε να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Μην γίνεσαι ή μην συμπεριφέρεσαι απόμακρα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

 

Καρκίνος
Με τη διέλευση της Σελήνης στο 10ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα μπορεί να αισθανθείς έντονα ή ανήσυχα για τον χειρισμό των προτεραιοτήτων σου. Στόχος σου είναι να αξιοποιήσεις τη δύναμη των συναισθημάτων σου για να είσαι πιο παραγωγική και να αναλάβεις πρωτοβουλία. Όσο ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις και να εξετάσεις στρατηγικές από το να πάρεις αποφάσεις. Η ανάγκη ή η επιθυμία να επιστρέψεις σε ένα παλιό εργασιακό θέμα ή πλάνο είναι έντονη. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι συναισθητικά αποστασιοποιημένη.

 

Λέων
Οι ενέργειες της ημέρας είναι καλές για ζωντανές και ουσιαστικές συζητήσεις ή ενθαρρυντικά νέα. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα παλιό πρόβλημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου ανατρέποντας την ανάγκη σου για λίγη περισσότερη έμπνευση ή διαφυγή από τη ρουτίνα. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργεί ο ερωτικός σύντροφος από την κτητικότητα και την ανασφάλειά του. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις.

 

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 8ο οίκο σου της οικειότητας και ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη, ξυπνώντας την ανάγκη αναδιοργάνωσης των οικονομικών σου ή μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα για μια παλιά σχέση. Αν και δύσκολη η μέρα σου στα εργασιακά, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Προσωπικές ανασφάλειές σου σε κάνουν καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ικανότητα να γοητεύεις τους πάντες.

Ζυγός
Η Σελήνη συναντάται με τον ανάδρομο Άρη κι έτσι ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις παλιά θέματα ή να χειριστείς μακροχρόνια προβλήματα. Η αναποφασιστικότητά σου στα εργασιακά σου εξοικονομεί αποτελεσματικότερες λύσεις. Το πλανητικό σκηνικό και οι ενέργειες ενισχύουν το πάθος στην ερωτική σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή σου.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 6ο οίκο σου ευθυγραμμισμένη με τον ανάδρομο Άρη και η εστίαση σου συγκεντρώνεται στη συλλογή πληροφοριών και στην επίλυση ενός προβλήματος. Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, είναι μια δυνατή στιγμή για να παρατηρήσεις και να έρθεις σε επαφή με θαμμένες επιθυμίες ή απογοητεύσεις που χρειάζονται προσοχή. Κάλυψε τις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι πολύ πιο επιλεκτική στις γνωριμίες σου.

 

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξουν  ζωντανές, ενθουσιώδεις αναμνήσεις σήμερα και η ευκαιρία να επιστρέψεις σε ένα παλιό πρόβλημα με νέα ενέργεια. Επίσης μπορεί να μάθεις πολλά για το τί επιβραδύνει την επιτυχία των επιδιώξεών σου. Αντάλλαξε βοήθεια ή απόψεις με συνεργάτες που εμπιστεύεσαι. Μην εκτίθεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου υποσχόμενη πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σε φέρνει στο επίκεντρο.

 

Αιγόκερος
Προβληματικές υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια ή την οικεία σου ζωή μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Δώσε προσοχή στην πιθανή δυσαρέσκεια δικών σου ανθρώπων. Έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό στα εργασιακά. Η  διάθεση απόψε να φροντίσεις τον ερωτικό σύντροφό σου βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και να σε κρατούν κολλημένη.

 

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη δημιουργία επιχειρηματικών ιδεών και για να δεις ένα προσωπικό έργο με μια νέα προοπτική. Παρόλο που κάποιες στιγμές  μπορεί να φορτιστείς συναισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή μια για πάντα. Δείξε την πρέπουσα σημασία και σοβαρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην απομακρύνεσαι από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των οικονομικών πόρων σου συναντώντας τον ανάδρομο Άρη. Οπότε είσαι σε μια καλή κατάσταση για να ασχοληθείς με περιουσιακές και οικονομικές υποθέσεις σου. Παρά τις καθυστερήσεις στα εργασιακά νιώθεις αρκετά ικανοποιημένη. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10)

Οι απαντήσεις που λαμβάνεις σήμερα θα σε καθοδηγήσουν σταθερά στις μελλοντικές σου ενέργειες. Όταν προσπαθείς να υπολογίσεις τα συναισθήματά σου, φρόντισε να μην περιπλέξεις σε αυτά και τα επαγγελματικά σου.

ΚΡΙΟΣ
Δημιουργική η μέρα που ξεκινά σήμερα για εσένα αγαπημένη μου. Φρόντισε να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες που έχεις σε εκκρεμότητα και μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο. Στα οικονομικά σου είναι σημαντικό να διατηρήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ και να μην κάνεις περιττά έξοδα. Το οργανωτικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση σου, καθώς θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη κάποια θέματα που έχεις με τον σύντροφό σου και αφορούν κυρίως το σπίτι σας. Εάν είσαι single, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου χαρίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας από τους καλύτερους συνεργάτες σου, θα αποδειχθεί για ακόμη μία φορά ο πιο πολύτιμος από όλους καθώς θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας μία πολύ δύσκολη υποχρέωση που έχεις. Ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και με τα αποκτήματα της οικογένειάς σου θα σε απασχολήσει σήμερα. Είχαν μείνει στάσιμα κάποια πράγματα, όμως τώρα κάτι κινείται και αυτό σε ανακουφίζει πολύ. Στη σχέση σου να είσαι πιο προσεκτική σε όσα λες στον αγαπημένο σου, κυρίως στον τρόπο που τα λες. Εάν είσαι single, ετοιμάσου μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν δεν θέσεις τις σωστές βάσεις, τότε δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν οι νέες επαγγελματικές σου ιδέες. Η κοινωνικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και θα γνωρίσεις άτομα που μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές και στα οικονομικά σου. Περισσότερο πάντως σήμερα θα ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, με τον οποίο περνάς μία περίεργη φάση. Εάν κάτι δεν πάει καλά, μοιράσου το μαζί του. Οι φίλοι σου θα σου αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι το να είσαι μόνη δεν είναι κακό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απέφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και να μην πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Σε διακατέχει έντονα μία επιθυμία για αγορές, όμως φρόντισε να είσαι συγκρατημένη και να μην κάνεις επιλογές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Αποδέξου τη βοήθεια που θέλει να σου προσφέρει ο σύντροφός σου, μην είσαι πεισματάρα . Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην αρνηθείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

 

ΛΕΩΝ
Σε έχει κυριεύσει η επιθυμία να δώσεις τα εύσημα σε κάποιον και αυτό θα κάνεις. Οι συνάδελφοι σου θα χαρούν με την αλλαγή στη διάθεσή σου. Πρόσεξε μην γίνει υπερβολική με τα οικονομικά σου και ξεφύγει η κατάσταση. Δεν έχεις συνηθίσει τον σύντροφό σου σε υπερβολικές αντιδράσεις και η στάση σου απέναντί του θα τον παραξενέψει. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου, δεν είσαι ακόμη έτοιμη για αυτό. Προσοχή και στις χρηματικές συναλλαγές, μην ξοδεύεις απερίσκεπτα τα χρήματά σου και θέσεις σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό της εβδομάδας. Άσε στην άκρη τον εγωισμό σου και συζήτησε με το σύντροφό σου κάτι που σε ενοχλεί. Με τα πείσματα δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ζήσε με τους φίλους σου μία περιπέτεια που θα σου μείνει αξέχαστη. Και πού ξέρεις; Κάπου εκεί μπορεί να γνωρίσεις και το άλλο σου μισό.

 

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες υποχρεώσεις του παρελθόντος θα εμφανιστούν σήμερα στη δουλειά σου και θα φέρουν αντιμέτωπη με ευθύνες που πίστευες ότι δεν θα κληθείς ποτέ να αναλάβεις. Διαχειρίσου με ψυχραιμία την κατάσταση και σύντομα όλα θα περάσουν. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η ανεβασμένη σου ψυχολογία θα αλλάξει πολύ το κλίμα στην ερωτική σου ζωή, είτε υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή σου, είτε όχι. Θα τεθεί σε κίνδυνο ωστόσο σήμερα μία φιλική σου σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η υπομονή σου θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία. Με αυστηρά σταθερά βήματα θα καταφέρεις να κάνεις ακόμη περισσότερα και να συμπαρασύρεις στην επιτυχία και τους συνεργάτες σου. Το οικονομικό σου μέλλον διαφαίνεται λαμπρό, για σήμερα όμως να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ημέρας σου. Είσαι πρόθυμη να αλλάξεις τη σχέση σου προς το καλύτερο, αρκεί να το θέλει και ο σύντροφός σου. Μην παλεύεις μόνη σου για μία σχέση που ξέρεις ότι δεν οδηγείται πουθενά. Εάν είσαι single αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βιάζεσαι πολύ σήμερα και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα επαγγελματικά σου σχέδια. Φρόντισε να κάνεις πιο προσεκτικές κινήσεις. Σημασία έχει να ολοκληρώσεις κάτι με ποιότητα και να φέρει αποτέλεσμα. Μην πάρεις ρίσκα στα οικονομικά σου. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συνάψεις συμφωνίες. Όσο για την προσωπική σου ζωή φρόντισε να κλείσεις ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί. Ο αγαπημένος σου θα σε βοηθήσει πολύ. Εάν είσαι single, άσε στην άκρη την άρνησή σου και κάνε μία νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόσεχε σήμερα στη δουλειά σου, μπορεί να συμβούν κάποιες καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε καταβάλουν, αφοσιώσου στη δουλειά σου και όχι σε ανούσιους καβγάδες. Όσο για τα οικονομικά σου, καιρός να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις θέσει. Στην προσωπική σου ζωή θα βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Με τις καλές επιρροές των πλανητών, σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα το αφιερώσεις σε ένα μυστικό επαγγελματικό σχέδιο που έχεις. Ακολούθησε το πλάνο που έχεις θέσει και όλα θα πάνε καλά. Με καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου θα έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θα δεις ότι αν δώσεις περισσότερες ευκαιρίες στον αγαπημένο σου θα πάει καλύτερα η σχέση σου. Μην είσαι απόλυτη σε κάποια θέματα. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, το Σύμπαν σου φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έρθουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου και όσο περισσότερο προετοιμασμένη είσαι, τόσο το καλύτερο για εσένα. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου και καταστρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Ευκαιρία το βράδυ σου να το περάσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου. Δεν θέλεις τίποτα άλλο για σήμερα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα αλλάξουν όλα.

Read More

And More