Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/9)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μην πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες έχεις αμφιβολίες. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποιες καταστάσεις. Επίλεξε τις μεταμεσημβρινές ώρες για να κάνεις κινήσεις ματ στα εργασιακά, καθώς στον τομέα της φήμης και της καριέρας, ευνοείσαι περισσότερο. Γίνεσαι λίγο αντιδραστική απέναντι στο ερωτικό  σύντροφό σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, τα συναισθήματα και τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Λίγο αντιφατική και αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και θα πρέπει να διατηρήσεις  την ψυχραιμία σου. Κάποιες αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλους, έρχονται σε αντίθεση με τα δικά σου σχέδια. Επωφελήσου από τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στα εργασιακά και επεξεργάσου κάποιες λεπτομέρειες καλύτερα. Ο τρόπος που εκφράζεσαι απόψε στο σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Ή δεν τα λες καλά εσύ ή εκείνος δεν αντιλαμβάνεται σωστά τα λόγια σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και γέμισε το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Η δυσκολία συγκέντρωσης αλλά και η συναισθηματική σου φόρτιση σήμερα κάνει τη μέρα σου περίπλοκη και κουραστική για αυτό απόφυγε σημαντικά ραντεβού και τη λήψη αποφάσεων. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Έστω και αν δεν τις εμπιστεύεσαι σήμερα, μην τις ακυρώνεις και μην τις αμφισβητείς. Ξεκλείδωσε και έκφρασε τα συναισθήματά σου απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κούραση και η μονοτονία σε έχει κυριεύει και σε οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Κράτησε θετική στάση σήμερα απέναντι στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη ζωή σου. Σκέψου και λειτούργησε  διαλλακτικά έως ότου να καταλάβεις τι συμβαίνει και τι είναι προς όφελός σου. Η όρεξη και η διάθεσή σου για δημιουργικότητα στα εργασιακά, σε  κάνει αποτελεσματική και εξαιρετικά γρήγορη σε κινήσεις και ενέργειες. Η ειλικρινής σου διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου απόψε κερδίζει το χαμένο έδαφος. Ανακτάς την εμπιστοσύνη του κι αυτό επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε επαφές με φίλους που η καθημερινότητα και τα προβλήματά της, σας έχουν απομακρύνει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ενέργειά σου σήμερα για αυτό και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αυτό που θα πρέπει λίγο να προσέξεις είναι ο τρόπος επικοινωνίας σου. Μην εμπλέκεις συναισθηματισμούς στα εργασιακά. Μην ξεχνάς  πως οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας κοιτά τα δικά του συμφέροντα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν μπορεί να αφήσει το σύντροφό σου αδιάφορο. Ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, κοιτάξου καλύτερα στον καθρέφτη σου και αναλογίσου το ποιος θα μπορούσε άραγε να σου αντισταθεί. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.Παρθένος
Οι αμυντικές απαντήσεις και κινήσεις σήμερα όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αντίθετα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Περιόρισε τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σου και κρίνε αντικειμενικά τα γεγονότα. Μπορεί κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις να φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιλεκτική με τις δεσμεύσεις σου. Ασχολήσου με το σπίτι, την οικογένεια και το σύντροφό σου απόψε και πέρασε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, η ενασχόληση και η τακτοποίηση των προσωπικών σου χώρων θα σε  κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Έλεγξε την τάση σου σήμερα να παρερμηνεύεις όλα αυτά που ακούς και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν απαντήσεις. Μην αφήνεις την προσοχή σου να αποσπάται από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου στα εργασιακά. Μείνε πιστή και αφοσιωμένη σε αυτά που μέχρι χθες σε γέμιζαν αισιοδοξία και δύναμη. Διατύπωσε με σαφήνεια τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφό σου και μην τον μπερδεύεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη,  φρόντισε να απαλλαγείς από τη συντροφιά και τη συναναστροφή σου με απαισιόδοξους ανθρώπους. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Απόφυγε σήμερα τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Λίγο η ψυχολογία σου που δεν είναι και στα καλύτερά της, λίγο η ασυνεννοησία που επικρατεί γύρω σου, σου δημιουργούν σύγχυση. Μην εξουθενώνεις τον εαυτό σου και μην διακινδυνεύεις την υγεία σου με την τόση δουλειά. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ξεκουράσου. Η κατανόηση που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφό σου, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις και θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Καιρός να εγκωμιάσεις τον εαυτό σου για τα όσα έχεις ξεπεράσει και καταφέρει μέχρι σήμερα και να σταματήσεις  την αυστηρή, κακή κριτική. Άλλωστε οι εξελίξεις μέρα μέρα αποδεικνύουν περίτρανα πως έχεις  ανακτήσει και πάλι τον απόλυτο έλεγχο. Οι συναισθηματισμοί σου δημιουργούν αναποφασιστικότητα και διλήμματα στα εργασιακά. Φρόντισε για τα δικά σου συμφέροντα και όχι των άλλων. Μετά από μια καταιγίδα έρχεται και η ηλιοφάνεια, έτσι και στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από το καλό κλίμα και την καλή σου διάθεση  και φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερως
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για λίγη χαλάρωση και ξεκούραση και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Θα λάβεις πραγματική ικανοποίηση και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου αν μείνεις λίγο περισσότερο σπίτι και ασχοληθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν δεν λάβεις θετικά σχόλια στα εργασιακά μην απογοητεύεσαι. Να ξέρεις μόνο πως έχεις καταπλήξει και εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές σου και κάτι καλό μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου. Ανοίξου περισσότερο στο σύντροφό σου προκειμένου να εισπράξεις και έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι τόσο ανυπόμονη. Η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει κάτι καλό για εσένα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Παράμεινε σταθερή στους στόχους και τις απόψεις σου και μην κάνεις το χατίρι αυτών που θέλουν να σε αποσυντονίσουν και να επωφεληθούν από τις ιδέες σου. Κέρδισε την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερων σου στα εργασιακά. Δείξε το δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές σου. Προσκλήσεις και εκπλήξεις σε περιμένουν απόψε από το σύντροφό σου. Άδειασε λοιπόν το μυαλό σου από ό,τι σε βασανίζει και απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου ζητήσει μια ακόμα ευκαιρία. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη και η Αφροδίτη προετοιμάζουν τις δυνάμεις τους και σου εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και δημιουργική περίοδο. Δεν έχεις ακόμα μια πλήρη εικόνα για τις εργασιακές επιδιώξεις και κινήσεις σου για αυτό καλύτερα να περιμένεις πριν καταλήξεις σε αποφάσεις και οριστικοποιήσεις νέων συμφωνιών. Βρες εναλλακτικές λύσεις στα όσα δημιουργούν προβλήματα και διαφωνίες με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

 

 

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/9)

Θα έχετε πολύ υγιή επικοινωνία με τους γύρω σας. Σήμερα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και είστε σε θέση να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα έρθουν.

ΚΡΙΟΣ
Θα βρείτε νέα επαγγελματικά ενδιαφέροντα από εδώ και πέρα και ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας. Θα ασχοληθείτε με κάτι που σας εμπνέει και που σας τραβάει το ενδιαφέρον. Θα σας βοήθησε περισσότερο και στα οικονομικά σας, καθώς θα αυξηθούν τα έσοδά σας. Το μόνο κακό είναι, ότι η οικογένειά σας μπορεί να σας κάνει παράπονα, ότι την παραμελείτε. Φροντίστε να κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες ή ακόμα καλύτερα να συμπεριλάβετε και τους δικούς ανθρώπους στις νέες σας δραστηριότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε πολύ καλή διάθεση και είστε γεμάτη αισιοδοξία. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με το μέρος σας και προσπαθήστε ακόμη περισσότερο στη δουλειά σας. Θα δείτε, ότι πολύ σύντομα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Τα έσοδά σας έχουν αυξηθεί, το ίδιο όμως και τα έξοδά σας. Χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός. Η ενέργειά σας μοιάζει να είναι ανεξάντλητη, μην παραλείψετε, όμως, να βρείτε και τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση. Αν είστε single, η ημέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία σειρά, ωστόσο και σήμερα οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες. Προσέξτε λίγο περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο απευθύνεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο γλυκιά και να δείχνετε κατανόηση. Τα λόγια σας ίσως να δώσουν στους ανθρώπους γύρω σας την έμπνευση και το κίνητρο που χρειαζόντουσαν. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση, που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας είτε γιατί θα εξελιχθεί σε μια δυνατή φιλία, είτε σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τύχη δεν είναι και τόσο ευνοϊκή προς το πρόσωπό σας. Είναι, λοιπόν, πιθανό αν δεν προσέξτε αρκετά να έχετε κάποιο ατύχημα στη δουλειά, είτε όταν ασχολείστε με τις δουλειές του σπιτιού. Θα ήταν, λοιπόν, καλύτερα να τα αφήσετε για κάποια άλλη στιγμή και τώρα να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό, χαλαρωτικό και σίγουρα λιγότερο επίφοβο, όπως το να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να δείτε μια ταινία. Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν και η συμβουλή ενός φίλου θα σας βοηθήσει πολύ.

 

ΛΕΩΝ
Δεν έχετε και πολλή διάθεση για δουλειά και προτιμάτε να παραμείνετε στο σπίτι, ειδικά μετά από τη δύσκολη εβδομάδα που περάσατε. Φαίνεται πως έχετε κουραστεί πολύ και δεν έχετε ούτε κίνητρο, ούτε δυνάμεις για να εργαστείτε. Αφήστε τις πιο δύσκολες δουλειές για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέζετε τον εαυτό σας, όμως προσπαθήστε να βρείτε το κέφι σας ξανά. Κανονίστε μια έξοδο με τους φίλους σας και μην μένετε άλλο στον καναπέ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να σκεφτείτε το επαγγελματικό μέλλον σας και να προσπαθήσετε να οργανωθείτε. Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε το πλάνο σας, για την υλοποίησή τους. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα και θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με κάποιες υποχρεώσεις που σας άγχωναν εδώ και καιρό. Όσο για την προσωπική σας ζωή, ήρθε πλέον ο καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μην αφήνετε άλλο μία δύσκολη κατάσταση να σας ταλαιπωρεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ήταν πολύ απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο και η κούρασή σας είναι εμφανής. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας θα σας φανούν “βουνό”. Η ενέργειά σας έχει εξαντληθεί και θα προτιμήσετε να περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Δεν θα έχετε όρεξη να ανταποκριθείτε στις προτάσεις για εξόδους που θα σας κάνουν. Καλύτερα να αφήσετε την απομόνωση και να βγείτε να διασκεδάσετε. Έτσι, θα βρείτε το χαμένο κέφι σας ξανά και θα περάσετε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καιρός να διευθετήσετε κάποιες λεπτομέρειες για μία συμφωνία οικονομικής φύσεως που έχετε κάνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να κινηθείτε πιο ευέλικτα, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και κάποιες καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Αντί, να στεναχωρηθείτε και να απογοητευτείτε, θα ήταν καλύτερο να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάτι πιο δημιουργικό. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που σας ευχαριστεί και πηγαίνετε μια βόλτα με τον αγαπημένο σας, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι περιττές αγορές δεν είναι έξυπνη κίνηση για αυτή τη φάση που βρίσκονται τα οικονομικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ενέργειά σας είναι στα ύψη και θα καταφέρετε να τελειώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά, που δεν προλάβατε μέσα στην εβδομάδα. Θα μπορέσετε ακόμη να ασχοληθείτε και με τις δουλειές του σπιτιού, που τόσο καιρό αναβάλλατε. Όταν τελειώσετε με τις δουλειές, φροντίστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και μείνετε μακριά από το τηλέφωνο και τις υποχρεώσεις. Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα μαζί και να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις. Ένα οικονομικό πρόβλημα που σας απασχολούσε θα λυθεί. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τους εκπληρώσετε. Αυτό συμβαίνει, διότι περιβάλλεστε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία πρόθεση να σας βοηθήσουν κα οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για εσάς. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στην ευτυχία σας. Η περίοδος που έρχεται θα είναι πολύ καλή για εσάς στα οικονομικά σας, εφόσον έχετε τη διάθεση να προσπαθήσετε σκληρά. Στην προσωπική σας ζωή έρχεται η αλλαγή, ειδικά αν είστε single. Είναι ιδανική στιγμή για νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε αφιερώσει πολλή ενέργεια στη δουλειά σας αυτή την εβδομάδα και οι κόποι σας αποδίδουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι προσπαθείτε. Συνεχίστε έτσι και θα δείτε και τα οικονομικά σας να αλλάζουν. Μπορεί να δείτε ένα κοντινό σας πρόσωπο με διαφορετικό μάτι, ενώ τόσο καιρό δεν σας φαινόταν και τόσο ελκυστικό. Αν είστε ελεύθερη, δεν χάνετε τίποτα να ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που σας δείχνει. Αν πάλι είστε σε σχέση επικεντρωθείτε στον αγαπημένο σας και περάστε περισσότερο χρόνο μαζί του, γιατί το έχετε και οι δύο ανάγκη. Πολύ σύντομα θα δείτε την επικοινωνία σας να βελτιώνετε και τη σχέση σας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε ανάγκη να πάρετε συμβουλές από τους φίλους σας, σχετικά με τα ζητήματα που σας απασχολούν, ειδικά επαγγελματικής φύσεως. Θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, όμως, πριν κάνετε κάποια συμβουλή πράξη σκεφτείτε καλά αν σας ταιριάζει. Τα οικονομικά σας ευνοούνται πολύ, προσέξτε, όμως, να μην κάνετε περιττές σπατάλες. Η περίεργη στάση του αγαπημένου σας, σας γεμίζει ερωτηματικά. Καιρός να κάνετε μία συζήτηση μαζί του…

Read More

And More