Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/12)

Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή φέρνει ενθουσιασμό και καλή διάθεση και σε μας μένει να εκμεταλλευτούμε την εύνοια της όψης αυτής!

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη απέναντί σου και τον Άρη σιγά σιγά να έρχεται στο δικό σου ζώδιο έχεις πολύ καλή διάθεση και αν μπορούσες θα αγκάλιαζες όλον τον κόσμο! Αισθάνεσαι ικανή να καταφέρεις τα πάντα και εξετάζεις και πάλι κάποια παλαιότερα σχέδια σου που λόγω ανατροπών τα είχες βάλει στην άκρη. Αν είσαι single, όταν θέλεις είσαι πολύ χαριτωμένη και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα χαμόγελα και τις γλυκές σου κουβέντες, με τη σημερινή ημέρα να επιβεβαιώνει τη γοητεία σου! Αν είσαι σε σχέση, μπορείς σήμερα να συζητήσεις ό,τι θέλεις με το σύντροφό σου αφού και ακούει αυτά που έχεις να τους πεις και κατανόηση δείχνει. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως χρειαστεί να προσφέρεις τη στήριξή σου σε ένα φιλικό σου πρόσωπο που χρειάζεται τη βοήθειά σου και καλό θα ήταν να το κάνεις χωρίς πολλά λόγια και ερωτήσεις. Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ακόμη και σήμερα με την έννοια ότι θέλεις να ξέρεις που βαδίζεις και τι προοπτικές υπάρχουν για σένα στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι. Αν είσαι single, αν και σήμερα βγαίνεις με χαλαρή διάθεση χωρίς να επιδιώκεις κάποια γνωριμία το περιβάλλον σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ανυπομονεί να σε γνωρίσει! Αν είσαι σε σχέση, με τη συζήτηση λύνονται τα προβλήματα και όχι με τις φωνές και αυτό κάνεις σήμερα. Δίνονται αμοιβαίες εξηγήσεις και η ένταση των προηγούμενων ημερών διαλύεται! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αισθάνεσαι πολύ δημιουργική και βλέπεις ότι μπορείς να στηρίζεσαι σε ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι θαυμάσια και κάτι πολύ καλό θα μπορούσε να βγει από αυτήν τη συνεργασία. Αν είσαι single, οι πλανήτες απέναντί σου εξακολουθούν να κάνουν πάρτι και εσύ να εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και την εξυπνάδα σου. Αν είσαι σε σχέση, μια υποβόσκουσα ένταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου επιλύεται και όλα είναι πάλι μέλι – γάλα! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα επικοινωνήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό και θα τους δώσεις μεγάλη χαρά με αυτή σου τη σκέψη! Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή ευνοεί τις κάθε είδους συνομιλίες, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και εσύ το απολαμβάνεις. Αν είσαι single, οι ερωτικές προσφορές δεν σου λείπουν αλλά αν και εσύ δεν δείξεις άμεσα το ενδιαφέρον σου θα αποθαρρύνεις ένα πρόσωπο που επιμένει να σε πολιορκεί καιρό. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα εκδηλωτική προς τον άνθρωπό σου αλλά έχεις αποφασίσει να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του και αυτό του είναι αρκετό. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΛΕΩΝ
Αισθάνεσαι πολύ ερωτική σήμερα και αυτό φτιάχνει την ψυχολογία σου! Ανυπομονείς να βάλεις σε εφαρμογή με τη νέα χρονιά τα επαγγελματικά σου σχέδια για τα οποία προετοιμάζεσαι πολύ καλά από τώρα. Αν είσαι single, από όπου και να περάσεις κάνεις εντύπωση είτε με την εμφάνισή σου είτε με την καλή σου διάθεση και δεν υπάρχει άνθρωπος να μη σε προσέξει! Αν είσαι σε σχέση, μοιράζεσαι με το σύντροφό σου κοινά όνειρα και στόχους και αυτό σε κάνει ακόμη πιο χαρούμενη που υπάρχει στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επανεξετάζεις σήμερα στόχους, σχέδια και φιλοδοξίες και μάλιστα τα συζητάς με ένα αγαπημένο και έμπειρο πρόσωπο που σε βοηθά πολύ με τις συμβουλές του. Για ένα οικογενειακό ζήτημα καταφέρνεις να βρεις τη πιο σωστή λύση! Αν είσαι single, θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την εμφάνισή σου σήμερα και για να το πετύχεις είσαι αποφασισμένη να μπεις σε ταλαιπωρία. Ο θαυμασμός όμως που θα κερδίσεις θα σε ανταμείψει! Αν είσαι σε σχέση, η οικογένειά σου συμφωνεί με τις επιλογές σου και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα αφού πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου είναι το άλλο σου μισό και θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΖΥΓΟΣ
Με το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή καταλαβαίνεις απόλυτα την αξία της επικοινωνίας και όσα χρήσιμα μάθεις σήμερα θα τα εφαρμόσεις στα επαγγελματικά σου τις επόμενες ημέρες και τα αποτελέσματα θα σε εντυπωσιάσουν. Αν είσαι single, ίσως χρειαστεί να επιλέξεις ανάμεσα σε μια κοινωνική εκδήλωση και μια οικογενειακή υποχρέωση και μάλλον από ευαισθησία θα διαλέξεις την υποχρέωση. Αν είσαι σε σχέση, έχετε και οι δυο σας διάφορες υποχρεώσεις προς φίλους και συγγενείς με αποτέλεσμα να μη βρίσκεστε όσο θα θέλατε. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν σε ένα πρόσωπο από τον κοντινό σου περιβάλλον και θα εντυπωσιαστείς με το τι κρύβει ο κάθε άνθρωπος στη ψυχή του. Ενώ έχεις καταστρώσει με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδιά σου για το μέλλον δεν τα κοινοποιείς και αφήνεις τους άλλους με την απορία. Αν είσαι single, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνειδητοποιείς τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο και το διεκδικείς με πάθος και επιμονή. Αν είσαι σε σχέση, απόλαυσε την ένταση των συναισθημάτων που έχει για σένα ο άνθρωπός σου και αποκάλυψε και συ τα δικά σου για να μην έχει ανασφάλειες. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την καλύτερη υποστήριξη έχεις και αυτή είναι η Σελήνη στον τομέα των φίλων αλλά και των στόχων και έχετε τώρα όλη την απαιτούμενη ενέργεια για να τους προωθήσετε. Ένα φιλικό σου πρόσωπο ωστόσο έχει τις ενστάσεις του για τα σχέδιά σου μιας και τα θεωρεί πολύ τολμηρά αλλά καταφέρνεις να τον πείσεις. Αν είσαι single, δεν θέλεις άλλο πια να περιμένεις να κάνει ο άλλος την πρώτη κίνηση και παίρνεις την πρωτοβουλία να τον προσεγγίσεις εσύ ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα. Αν είσαι σε σχέση, τι άλλο να ευχηθείς στην προσωπική σου ζωή αφού με το ταίρι σου μοιράζεσαι πάθος, ζωντάνια, ζωηρό ενδιαφέρον και φυσικά έρωτα! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι μαθημένη στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και έτσι δεν σε ξαφνιάζει ότι και σήμερα προκύπτουν επαγγελματικά ζητήματα. Αυτό που σε ξαφνιάζει είναι ότι οι άλλοι δεν έχουν τους ρυθμούς σου! Αν είσαι single, γνωρίζεις ένα πρόσωπο που σε βγάζει από τα στενά πλαίσια που μόνη έχεις βάλει στη ζωή σου αλλά και σε αγχώνει με την επιπολαιότητά του. Αν είσαι σε σχέση, αισθάνεσαι κάπως περίεργα με την κατάσταση στα ερωτικά σου γιατί ενώ ο σύντροφός σου κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει εσύ σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που είναι μεν και αυτό δεσμευμένο αλλά σε πολιορκεί στενά. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα λειτουργεί υποστηρικτικά για σένα και την κοινωνική σου ζωή και καλό θα ήταν να βγεις και να διασκεδάσεις μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα! Στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχουν πρόσωπα που σε στηρίζουν αλλά μέχρι του σημείου που θίγονται τα δικά τους συμφέροντα. Αν είσαι single, τι καλύτερο για σένα από ένα πρόσωπο που είναι μεν φίλος σου αλλά υπάρχει μεταξύ σας και ένας έντονος ερωτισμός και ξέρεις πως εσύ αποφασίζεις την εξέλιξη! Αν είσαι σε σχέση, όσο ο σύντροφός σου δεν έχει απαιτήσεις για εξόδους, βόλτες και παρέες, όλα καλά! Αν όμως σε πιέσει κλείνεσαι στον εαυτό σου και τον αφήνεις να αναρωτιέται τι έκανε λάθος. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις και ιδέες και στόχους στα επαγγελματικά σου αλλά δεν σου αρέσει να ενεργείς μόνη και συνήθως αναζητάς υποστήριξη την οποία τώρα στη δίνει ένα πρόσωπο με κύρος και εξουσία κάνοντάς σε να νιώθεις απόλυτα ασφαλής! Αν είσαι single, δεν είσαι διατεθειμένη να υποκύψεις σε ένα φλερτ αν ο ενδιαφερόμενος δεν σου αποδείξει ότι τα αισθήματά του έχουν και βάθος και διάρκεια! Αν είσαι σε σχέση, αναζητάς την απόλυτη ένωση με το σύντροφό σου αλλά θα πρέπει και εσύ να προσπαθήσεις για αυτό, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

 

Read More

And More