Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/7)

Η ηρεμία και η χαλάρωση επανέρχονται στην καθημερινότητά μας και αυτό θα σας δώσει ανάσες. Επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις θα σας κρατήσουν σε έναν συναγερμό, αλλά ευνοούνται όλα τα νέα ξεκινήματα και οι επεκτάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παρεξηγήσεις και εντάσεις, αλλά με κατάλληλο χειρισμό αυτά θα είναι πρόσκαιρα. Προσοχή σε νέα πρόσωπα και τις υποσχέσεις τους.

 

ΚΡΙΟΣ
Ανακαλύψεις θα υπάρξουν τη σημερινή ημέρα που θα σας οδηγήσουν στο να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που μέχρι τώρα τα θεωρούσατε αγαπημένα. Επαγγελματικά θα πρέπει να περιορίσετε λίγο την τάση σας για επανάσταση και να δημιουργήσει νέες δυναμικές πλέον. Τα αισθηματικά σας είναι σε καλό επίπεδο και αυτό σας δημιουργεί μία ευφορία που είναι ορατή σε όλο τον κόσμο. Εκμεταλλευτείτε τη λάμψη που έχετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή από σήμερα το σχέδιο για την ανέλιξη των επαγγελματικών σας. Σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες και δεν υπάρχει λεπτό για εφησυχασμό. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πρέπει να έχετε απογειωθεί επαγγελματικά. Εκπλήξεις μπορεί να έρθουν σήμερα και σε ερωτικό επίπεδο από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένατε. Μην φοβάστε γιατί η γοητεία σας λειτουργεί κυριολεκτικά σαν μαγνήτης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και σας βοηθά σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας έχετε αποφασίσει να επεκταθείτε. Η σκέψη σας είναι σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που αφορά μία δική σας αποκλειστική δουλειά. Μην το σκέφτεστε μόνο αλλά προχωρήστε σε δράση. Δεν αποκλείεται να σας έρθουν ειδήσεις από μακριά ή ένα πρόσωπο από μακριά να εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Να έχετε το νου σας στο social media σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ερωτικός 8ος οίκος σας βρίσκεται σε αναβρασμό και εσείς θέλετε να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία με ένα άτομο με το οποίο μπορεί στιγμιαία να περάσετε καλά, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Η ευτυχία σας είναι αλλού και το ξέρετε. Κοιτάξτε λίγο πίσω. Επαγγελματικά έχετε βάλει στόχους αλλά πρέπει να δραστηριοποιηθείτε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, έτσι ώστε να ανελιχθείτε επαγγελματικά και οικονομικά.

 

ΛΕΩΝ
Σημαντικές αποφάσεις καλείστε να πάρετε σήμερα για την προσωπική σας ζωή. Εάν δεν το κάνετε τότε η ανάγκη θα επιστρέψει τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Μία γνωριμία για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ο έρωτας της ζωής σας. Οι διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται και δεν αποκλείεται σύντομα να βάλετε υπογραφή σε ένα νέο ξεκίνημα. Οικονομικά θα δείτε σταδιακή άνθιση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο εσωτερικός σας κόσμος και το σώμα σας έχουν τη μεγάλη σας προσοχή, αφού προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ανανεωθείτε και να νιώσετε υπέροχα και πάλι. Ο επαγγελματικός σας τομέας βρίσκεται σε μία διαδικασία αλλαγών και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να προλάβετε τις εξελίξεις. Σημαντικά νέα έρχονται και στα ερωτικά σας με το ταίρι σας να έχει μπει σε μία διαδικασία επισημοποίησης. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να νιώσουν καλά και με τη μοναξιά τους.

 

ΖΥΓΟΣ
Με μία δελεαστική πρόταση θα έρθει ένα πρόσωπο και θα σας προσεγγίσει. Πριν απορρίψετε οτιδήποτε ακούστε καλά την πρόταση και γνωρίστε τον. Ίσως να είναι ο έρωτας της ζωής σας. Δεν αποκλείεται για κάποιες από εσάς να σας περιμένει μία έκπληξη, όπως μία εγκυμοσύνη. Τα επαγγελματικά σας σχέδια αν και είναι φορτωμένα με υποχρεώσεις εσείς ζείτε μοναδικές στιγμές και βιώνετε την αποθέωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι σας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Αποφασίστε ενδεχομένως μία αλλαγή που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ζήσετε αναβαθμισμένα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι σε καλό δρόμο, αλλά η εξέλιξη που περιμένετε θα αργήσει λόγω και του ανάδρομου Ερμή. Για τον ίδιο λόγο δεν αποκλείονται μικροπαρεξηγήσεις με το ταίρι σας, αλλά και προβλήματα με τις μετακινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μεγάλες και συναρπαστικές ευκαιρίες θα έχετε σε όλους τους τομείς κυρίως όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε διακοπές ή σε μία ολιγοήμερη απόδραση. Επίσης κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσουν μια μεγάλη αγορά όπως η αλλαγή αυτοκινήτου. Στα επαγγελματικά σας ίσως πέσει στο τραπέζι μία ενδεχόμενη συνεργασία με γνωστούς και φίλους, η οποία μάλιστα στο μέλλον είναι πιθανή να επιφέρει κέρδη. Μεγάλη κοινωνική επιτυχία ξεκινάει από σήμερα. Απολαύστε το.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο, όπου έσοδα θα έρχονται από παντού και είναι στο δικό σας χέρι να τα αυξήσετε ακόμα περισσότερο. Ακόμα και μία ενασχόλησή σας σε επίπεδο χόμπι εάν το σχεδιάσετε σωστά μπορεί να φέρει λεφτά. Στα επαγγελματικά μην λειτουργείτε με τόσο επιμονή σε κάποιο σχέδιο. Δείτε τις εναλλακτικές. Στον ερωτικό τομέα ας μην βιάζεστε για το μεγάλο έρωτα. Συνειδητοποιήστε πως οι γνωριμίες δεν γίνονται αλά Χόλιγουντ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κρυμμένες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς έρχονται τώρα ξανά στο προσκήνιο και εσείς αυτή τη φορά πρέπει να τις αδράξετε. ΟΙ αλλαγές στην ερωτική σας ζωή έρχονται είτε έχετε μία σχέση είτε όχι. Να θυμάστε πως με την επιρροή της έκλειψης οι αλλαγές αυτές μακροπρόθεσμα θα σας ευνοήσουν και θα αλλάξουν τη ζωή σας. Επαγγελματικά πρέπει από σήμερα να ξεκινήσετε τις αλλαγές γιατί τα άστρα ευνοούν νέα ανοίγματα και σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έντονη είναι η ανάγκη απομόνωσης τη σημερινή ημέρα. Απολαύστε αυτή την αίσθηση και εκμεταλλευτείτε έτσι ώστε να βρείτε το πραγματικό μονοπάτι που θέλετε να διανύσετε. Επαγγελματικά τα πράγματα είναι σχετικά στάσιμα, αλλά εάν θέλετε αυτό να αλλάξει πρέπει να σχεδιάσετε από τώρα τις κινήσεις σας. Τα ερωτικά σας δείχνουν να είναι σε δεύτερη μοίρα για εσάς, αλλά η γοητεία σας να ξέρετε πως δεν έχει μείνει απαρατήρητη από ένα πρόσωπο που ετοιμάζει την κίνησή του

Read More

And More