Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/8)

Μια αμήχανη αβεβαιότητα πλανάται στον αέρα, ωστόσο μην ανησυχείτε, θα ξεπεραστεί. Μην ζητάτε να γίνουν όλα εδώ και τώρα, γιατί στο τέλος δεν θα είστε κερδισμένη. Οι δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει πρέπει να υλοποιηθούν…

ΚΡΙΟΣ
Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Το πρόγραμμα που έχετε βάλει στη δουλειά σας θα είναι αποδοτικό. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και τα έσοδά σας θα αυξηθούν. Στη σχέση σας μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις, αν δεν φροντίσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια επαγγελματικά θέματα θα σας αγχώσουν και θα σας προκαλέσουν σύγχυση. Είναι πιθανό να νιώσετε έξω από τα νερά σας και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση. Τα οικονομικά σας θέλουν λίγη προσοχή, για τα έξοδα αυτή την περίοδο θα είναι πολλά. Σε αντίθεση με τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά σας πάνε πάρα πολύ καλά και η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές και η κούραση μεγάλη, κάποιες αλλαγές, όμως, που θα γίνουν στη δουλειά σας θα ανοίξουν νέους δρόμους και θα φέρουν καινούργιες συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν. Τα οικονομικά σας πάνε καλά, ωστόσο, δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα θέλατε. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μιλήσετε με το ταίρι σας για όσα σας προβληματίζουν και να βρείτε από κοινού λύσεις έτσι ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας τρέχουν και εσείς θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε ένα πρόγραμμα και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε με ευλάβεια, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να ισορροπούν, όμως, θα πρέπει να μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα. Ήρθε η στιγμή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές μαζί του.

 

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά θέματα ευνοούνται και εσείς τα πηγαίνετε πολύ καλά στη δουλειά σας και έχετε εξαιρετική επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε συγκρατημένη, γιατί οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Η σχέση σας ευνοείται πολύ, και θα περάσετε πολύ καλά με τον σύντροφό σας, φτάνει μόνο να μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα φέρνετε στο προσκήνιο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα τα πάτε πολύ καλά στη δουλειά σας, φτάνει μόνο να μην ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Κάποια μικροπροβλήματα και καθυστερήσεις είναι πιθανό να παρουσιαστούν στα οικονομικά. Στα αισθηματικά σας, φαίνεται πως η ρουτίνα της καθημερινότητας πλήττει τη σχέση και θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να την ανανεώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ αποδοτικές στη δουλειά σας και τώρα οι ικανότητές σας είναι εμφανείς σε όλους. Προσέξτε, όμως, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σας μπορεί να ζηλέψουν την επιτυχία σας και να προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν. Φροντίστε να μην κάνετε περιττά έξοδα, γιατί σύντομα θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη και θα περάσετε με το ταίρι σας στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε πολλή όρεξη για δουλειά και η εργατικότητά σας θα αποφέρει καρπούς, αφού θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται κατακόρυφα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στη σχέση σας, όμως, θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτική στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφό σας. Αν καταφέρετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις που σίγουρα σας αγχώνουν, παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή και να τα βάλλετε όλα σε μια τάξη. Τα έξοδα είναι πολλά και θα πρέπει να μεριμνήσετε γι’ αυτά πριν να είναι πολύ αργά. Ίσως ο αγαπημένος σας να σας εκφράσει κάποια παράπονα, γιατί θα ήθελε να περνάτε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του και να αφήσετε λίγο στην άκρη τη δουλειά, που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στη δουλειά σας θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να θέσετε νέους στόχους. Μπορεί να αμφιβάλλετε λίγο για το αν θα τα καταφέρετε, στο τέλος όμως θα εκπλαγείτε κι εσείς με τις ικανότητές σας. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να ισορροπούν. Ωστόσο θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, για αυτό να είστε προσεκτική. Έχετε διάθεση να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στον αγαπημένος σας και ο ενθουσιασμός και των δύο θα είναι στα ύψη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στη δουλειά σας θα τα καταφέρετε μια χαρά, χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να δείξετε σύνεση και πειθαρχία, γιατί θα προκύψουν πολλά έξοδα από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας και θα έχετε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας συνεχίζει να υπάρχει στα οικονομικά σας και θα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδά σας. Θα μπορέσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας και θα αφήσετε πίσω σας κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.

Read More

And More