Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/12/2017

Τι μας επιφυλάσσει η προτελευταία ημέρα του χρόνου…

ΚΡΙΟΣ
Το τελευταίο Σάββατο του χρόνου προσπάθησε να το περάσεις όμορφα και με καλή παρέα. Να έχει αυτογνωσία και να μην είσαι πεισματάρα. Δώσε την ευκαιρία στους γύρω σου να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Είναι καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Αν νιώθεις ότι η σχέση αυτή δεν έχει να σου προσφέρει κάτι άλλο, καλό είναι να αποχωρήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την αρχή αυτής της εβδομάδας κάνεις τον απολογισμό σου και όσο πλησιάζουμε στο τέλος του έτους έχεις βγάλεις συμπεράσματα και έχεις πάρει αποφάσεις για το μέλλον σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσεις με καλύτερη διάθεση τη νέα χρονιά. Επικεντρώσου στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου. Θα περάσεις μία «καυτή» ημέρα, μια και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερη, ήρθε η ώρα να κινητοποιηθείς περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου δεν κατάφερες να τα φέρεις στο σημείο που επιθυμούσες. Φρόντισε να έχεις καλύτερο προγραμματισμό με το νέο έτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ήταν δύσκολη, όμως κατάφερες να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά σου. Σήμερα θα αφοσιωθείς περισσότερο στον σύντροφό σου, κάτι που έχετε ανάγκη και οι δύο. Με σύνεση οι αγορές, για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποχαιρετάς τη χρονιά με δυναμισμό και όνειρα για το μέλλον. Κατάφερες πολλά το διάστημα που πέρασε, είδες τους κόπους σου να αναγνωρίζονται, οπότε ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα μερικές ημέρες με τους δικούς σου ανθρώπους. Κάνε πράγματα για εσένα και μην παραμελείς την υγεία σου. Προσπάθησε να μην κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα πάρεις μία βαθιά ανάσα, γιατί επιτέλους θα ξεκουραστείς. Κάνεις τον απολογισμό σου και βλέπεις ότι έκανες πολλά το περασμένο διάστημα. Κλείσε ανοιχτές εκκρεμότητες έτσι ώστε να ηρεμήσεις ακόμη περισσότερο και να απολαύσεις την ημέρα σου. Σε απασχολεί το μέλλον της σχέσης σου και πλέον έχεις τον χρόνο να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Απέφυγε τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα τρέχεις να διευθετήσεις τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει ανοιχτές. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη στους Διδύμους, ενισχύεται ο ενθουσιασμός σου και θα αναζητήσεις φιλικά πρόσωπα. Ευνοείται η επικοινωνία, οπότε εκμεταλλεύσου το και μίλησε με τον αγαπημένο σου προκειμένου να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί, όμως μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ
Κλείσε τις υποχρεώσεις σου, σε ευνοούν οι πλανήτες και θα τα προλάβεις όλα. Έχεις αυτοπεποίθηση, πείσμα, επιμονή και θα καταφέρεις να πετύχεις όσα έχεις σήμερα στο πρόγραμμά σου. Δώσε σημασία στον σύντροφό σου γιατί τον είχες παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Θα έχεις μία ευχάριστη ημέρα μαζί του. Ακόμη και λίγο πριν από το τέλος του χρόνου προλαβαίνεις να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθηματικά σου είναι σήμερα στο προσκήνιο καθώς κατάφερες να τελειώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Σε ενδιαφέρει και θέλεις να μάθεις που πάει η σχέση σου, αν υπάρχει μέλλον ή όχι. Όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου θα λειτουργήσουν παραδειγματικά για να αποφασίσεις ποιος μένει και ποιος φεύγει. Είναι μια απόφαση που θα σε ανακουφίσει. Βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευκαιρία να κάνεις ξεκαθάρισμα στην προσωπική σου ζωή, όποιος δεν σε γεμίσει θα τον αφήσεις. Δύσκολη απόφαση, αλλά απαραίτητη για εσένα. Ευνοούνται τα ταξίδια και ίσως κάνεις κάποια εξόρμηση με φίλους ή με τον αγαπημένο σου. Στα οικονομικά σου υπάρχει εμφανής βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις το αποτελέσματα των κόπων σου, από το περασμένο διάστημα. Αναζητάς αρμονία και σταθερότητα και ο αγαπημένος σου θα σου την προσφέρει. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα μαζί του, μπορεί μάλιστα να πάρετε και την απόφαση να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Στα οικονομικά βλέπεις βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αφήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες, έχεις τη δύναμη που απαιτείται για να τα προλάβεις όλα. Άλλωστε τίποτα δεν σε πτοεί, θα φτάσεις στον στόχο σου. Ο ερωτισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος και θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Λίγη προσοχή στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις ενέργεια και θα φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας. Θα κλείσεις ανοιχτά ζητήματα και θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα με φίλους και συγγενείς. Θα βιώσεις τη συντροφικότητα και μάλιστα για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε το επόμενο βήμα. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση.

Read More

And More