Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλεύσου τα θετικά της ημέρας, βασιζόμενη πάντα βέβαια στις δικές σου δυνάμεις. Μικρές απογοητεύσεις από τρίτα πρόσωπα που ενδεχομένως πίστευες και υπολόγιζες στη βοήθεια και το συναίσθημά τους, αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Δεν υπάρχει λόγος να τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα. Η συνέπειά σου στα εργασιακά θα φέρει και τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Την αναγνώριση και τη διάκριση. Πλησίασε απόψε το σύντροφό σου και δώσε τέλος στα όσα δυσάρεστα μπορεί να ειπώθηκαν. Μη δίνεις συνέχεια για την οποία δεν είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σε ανταμείβει για την υπομονή και επιμονή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει μια τάση σήμερα του να είσαι και να δρας υπερβολικά κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Για αυτό μπορεί να ευθύνεται ο ενθουσιασμός ή η υπεραισιοδοξία σου. Αντιμετώπισε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και προσπάθησε να πατάς στη γη. Στις εργασιακές συζητήσεις που θα λάβεις μέρος, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Αν είσαι βέβαια και σωστά προετοιμασμένη, θα κερδίσεις πολλά έξτρα μπόνους. Ο σύντροφός σου κάτι φαίνεται να έχει να σου προτείνει. Κάτι που θα αλλάξει το χαρακτήρα της σχέσης σας και θα δώσει μια πιο σοβαρή τροπή. Μην του αρνηθείς και μην τον ταλαιπωρήσεις μέχρι να του δώσεις απάντηση. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε νέες δραστηριότητες και νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Διανύεις μια πολύ καλή περίοδο για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή, όμως θα πρέπει να κινήσεις και λίγο εσύ τα νήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι εξαιρετικό για την εύρεση λύσεων και τον τρόπο βελτίωσης της οικογενειακής σου ζωής. Οι συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φαίνεται να είναι εποικοδομητική και η αναζήτηση πληροφοριών που χρειάζεσαι μπορεί να είναι χρήσιμη. Απόφυγε κάθε βιαστική κίνηση στα εργασιακά και προσπάθησε να διατηρήσεις την καλή εικόνα του εαυτού που έχεις χτίσει με πολύ προσπάθεια. Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν και σε παροτρύνουν να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη σου, μια ξαφνική συνάντηση με άτομο του παρελθόντος σου δίνει μεγάλη χαρά και την αίσθηση πως κάτι καινούριο ξεκινάει. Για κάθε σου επιφύλαξη, ή για κάθε σου αμφιβολία, εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα μπορείς να βρεις τον τρόπο να μετατρέψεις ένα όραμα σε πραγματικότητα ή να δεις μια κατάσταση πιο ξεκάθαρα και αντικειμενικά. Καθώς προχωρά η μέρα είναι σημαντικό να ελέγξεις τον τρόπο επικοινωνίας σου, καθώς μια ψυχική ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένο τρόπο έκφρασης. Η αναζήτησή σου για νέες εμπειρίες, ενδιαφέροντα ή πληροφορίες στα εργασιακά φέρνει δυνατά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Φαίνεται να συνειδητοποιείς τα λάθη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να αλλάζεις στάση απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, απαγκιστρώσου από τα λάθη του παρελθόντος, βρες το κέφι σου και ξεκίνα τις συναναστροφές με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους.

 

ΛΕΩΝ
Μια γειωμένη, λογική προσέγγιση στη ζωή σου, αλλά και στις σημερινές υποχρεώσεις σου θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου. Μπορεί να λάβεις νέα που αποσαφηνίζουν μια αβέβαιη κατάσταση ή, να θέσεις τα θεμέλια για μια νέα αρχή. Έχεις την απόλυτη αίσθηση ότι οι προσπάθειές σου στα εργασιακά δεν πήγαν χαμένες κι αυτό σε γεμίζει ενέργεια και πείσμα ως προς τη συνέχιση των προσπαθειών σου. Εύθραυστες είναι οι ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή, για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με τη λογική. Να βάλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά, πριν πεις ή κάνεις πράγματα. Η εξωστρέφεια και η άνεση στην επικοινωνία σου σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και επιδίωξε απόψε να βρεθείς με κόσμο. Προτάσεις έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ενθάρρυνση που λαμβάνεις σήμερα από το πλανητικό σκηνικό, για να εξετάσεις πρακτικές λεπτομέρειες των υποθέσεών σου σε βοηθούν στο να τις διεκπεραιώσεις ευκολότερα. Γίνε λίγο πιο προσιτή στη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες και χαμογέλασε λίγο περισσότερο. Η εριστική σου συμπεριφορά, σου στερεί συμμάχους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και κυρίως ο απατηλός Ποσειδώνας μπορεί εύκολα να σε παραπλανήσει και να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Σκέψου ψύχραιμα και μη στεναχωρείς τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα εντελώς τυχαίο γεγονός δεν αποκλείεται να φέρει το μεγάλο έρωτα στα πόδια σου. Διαχειρίσου τα οικονομικά με σύνεση.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις κάποιες βελτιώσεις στις υποθέσεις, τη συμπεριφορά σου και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις σήμερα λειτουργούν πολύ βοηθητικά σε αυτό. Δείξε υπευθυνότητα στα εργασιακά και μην αναθέτεις δικές σου υποχρεώσεις στα χέρια τρίτων. Δεν έχεις καμία διάθεση να εκτεθείς και να δώσεις δικαιώματα. Άφησε για λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη και απόψε δείξε το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία σε μια πρόσφατη σχετικά γνωριμία. Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν καλά από την αρχή για χίλιους δυο λόγους, όμως φαίνεται να αξίζει τον κόπο και κάτι να αλλάζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να εμπνευστείς πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα τη ζωή σου, μέσω των ειδήσεων που ακούς ή λόγω της ενθάρρυνσης ενός φίλου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χαλαρώσεις λιγάκι και να ανοίξεις το μυαλό και τα αφτιά σου. Η τάση του να υπερβάλεις και η δυσκολία του να χρησιμοποιήσεις πρακτικά τις ιδέες σου στα εργασιακά, είναι που σε γεμίζουν άγχος. Στο χέρι σου είναι να βρεις τις ισορροπίες. Παρά τις αντιξοότητες της ημέρας οι βραδινές ώρες είναι άκρως ερωτικές. Απόλαυσε τη βραδιά και τη συντροφιά του αγαπημένου σου, διαγράφοντας από το μυαλό σου περίπλοκες σκέψεις. Ανανεώσου συναισθηματικά και εμφανισιακά εσύ που είσαι μόνη και προετοίμασε τον εαυτό σου για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόφυγε σήμερα τις σαρωτικές αποφάσεις και δώσε περισσότερη έμφαση και προσοχή στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου. Θα διαπιστώσεις πως σου διαφεύγουν σημαντικά κομμάτια του πάζλ, για αυτό και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε μια στασιμότητα. Ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά πράγματα για τα επαγγελματικά σχέδιά σου, που ναι μεν μπορεί να σε κουράζουν και να σε βάζουν στη διαδικασία να διαβάσεις, να κουραστείς και να ακούσεις, όμως φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά. Απόψε καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στο σύντροφό σου. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς το λόγο σου και μην τραβάς τα άκρα. Είναι πολλά τα καλέσματα και τα ερεθίσματα για εσένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Άκου το μυαλό σου και όχι την ψυχή σου στις επιλογές που θα κάνεις. Μάθε να είσαι και λίγο πρακτική επιτέλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα για να κάνεις σχέδια και να εστιάσεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στις πρακτικές, ρεαλιστικές και εφικτές λεπτομέρειες των υποθέσεών σου. Μην πιέζεις τίποτα στα εργασιακά και μην υπόσχεσαι για πράγματα, που πιθανά να μην είσαι απόλυτα προετοιμασμένη. Προβληματίζεσαι έντονα από καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν σε πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος και αμελείς, είτε κρίνεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Τώρα πες… είναι δίκαιο αυτό; Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να επηρεάζεσαι από την κάθε απογοητευμένη φίλη σου και μην ταυτίζεσαι μαζί της. Ναι, να της συμπαρασταθείς (δεν είπα όχι), αλλά με μέτρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην γίνεσαι σήμερα τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Κατανόησε τις ανάγκες σου, αγάπησε τα λάθη σου που άλλωστε από αυτά έμαθες και μετρίασε την επαναστατικότητά σου. Η μέρα σου και οι υποχρεώσεις της, χρειάζονται ηρεμία και διαλλακτικότητα. Δίνεις όλη σου την ενέργεια στα εργασιακά με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ κουρασμένη. Πρόσεξε την υγεία σου και μην ξεπερνάς τις αντοχές σου. Η κτητικότητά σου απόψε απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, ξεπερνάει κάθε όριο. Μην τραβάς τα άκρα και μη λες λόγια που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη αυτό το διάστημα, να ξέρεις πως η δυνατότητα επανασύνδεσης σου δίνεται. Απλά είναι στο δικό σου χέρι και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ αν αξίζει, ή όχι τον κόπο.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η κοινή λογική φαίνεται να υπερισχύει σήμερα στο μυαλό σου κι έτσι, τα όποια προβλήματά σου να αντιμετωπίζονται ευκολότερα. Μια συζήτηση με κάποιο συνεργάτη μπορεί να αποτελέσει πηγή ενέργειας, ασφάλειας και καλών συμβουλών. Μην την αποφεύγεις. Έρχονται στο μυαλό σου παλιές δυσάρεστες αναμνήσεις της σχέσης με το μόνιμο σύντροφό σου. Σταμάτα να τις σκέφτεσαι και μη χαλάς την όμορφη ατμόσφαιρα που έχει φτιάξει εκείνος για σένα. Μην αφήνεσαι στις ονειροπολήσεις σου (εσύ που είσαι μόνη), για να μην ξαναπέσεις στα ίδια λάθη. Υποτίθεται ότι παθαίνουμε, για να μαθαίνουμε.

Read More

And More