Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα της οικειότητας όπου και θα παραμείνει μέχρι και την 1/11. Έτσι ευκολότερα φτάνεις στον πυρήνα των προβλημάτων σου και φαίνεται να μπορείς να δώσεις δραστικές λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και με τη δυναμική εξουσίας. Απόφυγε λάθη στα εργασιακά που σε παρασύρει η βιασύνη ή και η δυσκολία συγκέντρωσής σου. Το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανεβαίνει. Πρόσεξε και διοχετεύεσαι την ενέργειά σου σωστά και μη γίνεσαι κτητική και καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι πια αποφασισμένη να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η νέα θέση της Αφροδίτη εκτός απ’ τα ερωτικά, ευνοεί και τα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα σου ανοίγει νέες πόρτες και φέρνει λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν που φαντάζουν ακόμα και σαν δώρο. Αντάλλαξε απόψεις και συμβουλές με συναδέλφους και γενικά άτομα που η κρίση τους είναι σημαντική για εσένα. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου απόψε και φρόντισε να προσθέσεις και μαγεία στη συνταγή της ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις και αλλαγές στη συναισθηματική ζωή σου. Κάτι σταθερό, ουσιαστικό και συναρπαστικό φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ηλιακό 6ο οίκο σου και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις περισσότερη αρμονία στην καθημερινότητα και εργασία σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κερδίσεις από τις σχέσεις με τους ανθρώπους, που περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους. Οι επαγγελματικές εξελίξεις φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, για αυτό και η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Μια δυσκολία στον τρόπο επικοινωνίας από μεριά σου, επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η ανταπόκριση που λαμβάνεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει μειώνει το αίσθημα μοναξιάς σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βγες από σήμερα απ’ το προστατευτικό κέλυφός σου και διεκδίκησε δυναμικά τους στόχους και τις επιθυμίες σου, οι οποίες φαίνεται να γίνονται εντονότερες. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τον περίγυρό σου στα εργασιακά ανεβάζει την αδρεναλίνη και την ανάγκη σου για διάκριση και επιτυχία. Εάν θεωρείς ότι η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τραυματιστεί ελαφρώς, είναι ευκαιρία να την επουλώσεις. Κάνε πράγματα για εκείνον που θα αποκαταστήσουν το καλό κλίμα στη σχέση σας. Το φλερτ που λαμβάνεις, οι ειδήσεις και οι εξελίξεις κατευνάζουν το αίσθημα μοναξιάς σου.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τη νέα θέση της σε κάνει πιο προστατευτική με τον εαυτό σου, αλλά και με τα άτομα που αγαπάς κυρίως τα οικογενειακά. Η ανυπομονησία ή και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου ίσως να σε οδηγήσει σε κακές εργασιακές επιλογές. Η επιθυμία σου να εξασφαλίσεις ασφάλεια και ηρεμία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και την οικογένειά σου σε κάνει εκδηλωτική και τρυφερή απέναντί τους. Ένας παλιός έρωτας δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να εισβάλει στη ζωή σου και να σου διαταράξει την ηρεμία. Σκέψου και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά της επαναφοράς του και πάρε τις σωστές αποφάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου μέχρι και την 1/11. Αυτήν την περίοδο λοιπόν η επικοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι των συναισθημάτων σου και της εκτίμησης απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους. Παρουσίασε τις ιδέες και τα σχόλιά σου στα εργασιακά με μοναδικό τρόπο και εντυπωσίασε τους πάντες. Αναβάθμισε τον εξοπλισμό επικοινωνίας σου, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών και τηλεφώνων σου. Αυτό το διάστημα μπορείτε να βρείτε ευκολότερα λύσεις στα όσα νιώθετε να δημιουργούν προβλήματα και σύννεφα στη σχέση σας, συζητώντας τα με το σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να λάβεις ειδήσεις και τηλεφωνήματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ
Η πλανητική σου αρχόντισσα η Αφροδίτη μετακινείται σήμερα στον τομέα των αξιών σου, κάνοντάς σε να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για αντικείμενα ή και καταστάσεις που σου παρέχουν άνεση και πολυτέλεια. Οι επαγγελματικές επιδιώξεις σου χρειάζονται συνεχή προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και μη λειτουργείς κτητικά και εγωιστικά απέναντί του. Ένα άτομο που πιθανά διαθέτει και μια οικονομική επιφάνεια θα σου αποσπάσει το ενδιαφέρον. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες και υπερβολική εκδήλωση του ενθουσιασμού σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προετοιμάσου να φιλοξενήσεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και απόλαυσε την προσφορά της αρμονίας και ευχαρίστησης της, χωρίς να οδηγηθείς σε ακρότητες. Η ναρκισσιστική συμπεριφορά και πλευρά σου έρχονται στην επιφάνεια. Μη δημιουργείς αντιπάθειες στον εργασιακό χώρο σου και μην επιδεικνύεις τόσο προκλητικά τις ικανότητές σου. Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και σεξουαλικότητά σου σωστά και βελτίωσε τη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Αρκεί να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση έως και την 1/11, σου δίνει τη δυνατότητα ή και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό και την ψυχή σου. Παρόλο που η αγάπη έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα, τώρα γίνεται λίγο περίπλοκη ή πιο δύσκολη να κατανοηθεί. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, εναρμονίζεται με τον Ήλιο στο Ζυγό και το Δία στο ζώδιό σου και ευνοεί τις ομαδικές προσπάθειες και συνεργασίες στα επαγγελματικά. Η ενεργή φαντασία σου απόψε θα φανεί πολύ χρήσιμη για την ανανέωση της σχέσης με το σύντροφό σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου που πάντα έχει την πρόθεση να σε προστατεύσει και φέρσου ανάλογα σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι φιλικές σχέσεις με άλλους ενισχύονται ή διαμορφώνονται πιο εύκολα τις επόμενες εβδομάδες με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Είσαι επικεντρωμένη στην ισότητα και τη θετική ενέργεια στις σχέσεις σου και διατεθειμένη να βρεις διαφορετικά ή ασυνήθιστα χόμπι και απολαύσεις. Κατά συνέπεια οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται κι αυτό διευκολύνει και την καθημερινότητά σου στα εργασιακά, από τη στιγμή που μαθαίνεις να μοιράζεσαι απόψεις και υποχρεώσεις. Απόφυγε τις κόντρες και τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Μάθε να ακούς και να σέβεσαι τις ανάγκες του. Άνοιξε την κοινωνικότητα σου εσύ που είσαι μόνη και λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να ταξιδεύει μέσα απ’ το ηλιακό 10ο οίκο σου, βελτιώνει τις σχέσεις σου με αφεντικά, γονείς, δασκάλους, συνεργάτες και κοινό. Ανάπτυξε ή βελτίωσε τη φήμη σου στα εργασιακά και δείξε την πρόθεσή σου να δουλέψεις σκληρά και ισότιμα. Αν και έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον αγαπημένο σου, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι εγωιστικά. Ρίξε λίγο τους τόνους και λάβε υπόψη σου τις δικές του ανάγκες. Μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο, κάτι πλανάται έντονα. Ένα φλερτ, μια νέα προσέγγιση από άτομο των προσδοκιών σου δηλώνει θαυμαστής σου. Γι’ αυτό εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μέχρι και την 1/11 θα είναι πιο εύκολο και απλό να δείξεις και να εκφράσεις τα πραγματικά συναισθήματά σου. Ακόμα θα μπορούσες να αναζητήσεις περισσότερο ενθουσιασμό στην κοινωνική και ερωτική σου ζωή με τις απολαύσεις και το χιούμορ σου. Με κόπο και κούραση βέβαια, έχεις καταφέρει να δείξεις ποια πραγματικά είσαι και το τι μπορείς να κάνεις στα εργασιακά. Γι’ αυτό και οι εξελίξεις σε επιβραβεύουν. Φρόντισε να είσαι ευθύς και ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προσπαθείς να του πεις και να του ζητήσεις πράγματα μέσα από υπεκφυγές. Μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

Read More

And More