Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι διατεθειμένη να αξιολογήσεις -ή ακόμα και να αμφισβητήσεις- συγκεκριμένες πεποιθήσεις και ενδιαφέροντα, καθώς αναρωτιέσαι αν σε αντιπροσωπεύουν. Καινούρια κίνητρα και ενθουσιασμό εμπεριέχουν οι επόμενες μέρες που σου επιτρέπουν να ονειρεύεσαι. Σε συναισθηματικό επίπεδο είσαι λίγο πιο ευάλωτη κι αυτό μπορεί να βγάλει παραπονάκια και γκρίνια απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν το παρελθόν σου αξίζει τον κόπο να συνεχίζει να σε απασχολεί.

Ταύρος
Οι σχέσεις σου σήμερα είναι πιο πνευματικές, πιο ευχάριστες και λίγο εκπαιδευτικές. Είσαι πιο τολμηρή από ότι συνήθως και έτοιμη να ασχοληθείς με υποθέσεις που έχουν σημειώσει καθυστερήσεις. Υπάρχουν πολλά να σκεφτείς αυτές τις μέρες γύρω από τα επαγγελματικά σου όμως προς το παρόν ζυγίζεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ώστε να μπορέσεις να οδηγηθείς σε πιο ασφαλείς αποφάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.


Δίδυμοι
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις την αξία της ομάδας, καθώς η μεγάλη επιτυχία προέρχεται από προσπάθειες που έχουν γίνει με άλλους. Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου στα εργασιακά για αυτό και θα πρέπει να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια, αλλά και να συγκεντρωθείς περισσότερο. Αν θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σου, προτίμησε τη σημερινή μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αρχίζει να προσθέτει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Καρκίνος
Οι προσπάθειες σου σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να αισθανθείς πιο καθαρά την κατεύθυνση σου. Τα πράγματα που κάνεις έξω από τα καθήκοντα σου θα αναγνωριστούν και θα αισθανθείς ιδιαίτερα περήφανη για τις προσπάθειες σου. Μετά από πολλούς μήνες επανεκτίμησης της καριέρας ή της πορείας της ζωής σου, τα κίνητρα επανέρχονται για να επιδιώξεις την εκπλήρωση των στόχων σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου παίζει κυρίαρχο ρόλο. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα.

Λέων
Σήμερα μπορεί να καταβάλλεις προσπάθεια ή να κάνεις επιπλέον βήματα για να προσεγγίσεις και να βοηθήσεις τους άλλους. Είσαι ενθουσιασμένη και θέλεις να ξεκινήσεις μια περιπέτεια -είτε μικρή είτε μεγάλη. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για την επιδίωξη πνευματικών ενδιαφερόντων και σπουδών, καθώς και για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κυρίως στα εργασιακά. Άκρως ερωτικό το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες σε φέρνουν στο επίκεντρο.

Παρθένος
Απρόβλεπτα εμπόδια ή καταστάσεις διαταράσσουν το πρόγραμμα της ημέρας σου. Ωστόσο είναι μια δυνατή στιγμή για να μάθεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου, για ένα συγκεκριμένο άτομο ή για ένα έργο. Οι παρεμβολές στα εργασιακά είναι ελάχιστες, κάνοντας ευκολότερη τη δράση και τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων. Απόλαυσε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που σου παρέχει η αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση εσύ θα αποφασίσεις πόσο ευνοϊκή είναι για σένα.

Ζυγός
Μια ισχυρότερη αίσθηση ανανέωσης στη δουλειά ή η συνεργασία με κάποιον μπορεί να είναι ικανοποιητική και παραγωγική σήμερα δίνοντας σου λύσεις. Μπορεί να συμμετάσχεις σε μια πολύ υγιή και εποικοδομητική συνομιλία που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ότι κάνεις βήματα μπροστά. Ακολούθησε αδιαμαρτύρητα το πρόγραμμα του ερωτικού σου συντρόφου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και ευχάριστες συνομιλίες σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

Σκορπιός
Η εστίαση σου σήμερα είναι στον συναισθηματικό κόσμο σου. Θα μπορούσες να αισθανθείς ξαφνικά την επιθυμία να αναλάβεις δράση στα θέματα που αφορούν στα χρήματα, την εργασία ή σε θέματα υγείας μιας και το προηγούμενο διάστημα τα απέφευγες ή τα κουκούλωνες. Οι εργασιακές εξελίξεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου. Παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου κάνουν τη μέρα σου να κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ δεν σε αντιπροσωπεύει.

Τοξότης
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα και θα μπορούσες να επωφεληθείς σήμερα επιδιώκοντας λίγη ξεκούραση. Αισθάνεσαι αρκετά γενναία, ειδικά όταν πρόκειται να εκφράσεις την αγάπη σου ή τις πιο μοναδικές σου ιδιότητες. Η μέρα σου στα εργασιακά χρειάζεται λίγη διαλλακτικότητα. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι εσύ που είσαι μόνη, να απολαύσεις το φλερτ -χωρίς όμως μεγάλες προσδοκίες.

Αιγόκερος
Οι συνθήκες της καθημερινότητας ή της διαβίωσης σου βελτιώνονται σημαντικά. Απόλαυσε τη θετική ενέργεια και τα νέα κίνητρα που παρουσιάζονται. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν είναι τόσο σημαντικές όσο νομίζεις, για αυτό απόφυγε τον εκνευρισμό. Η συναισθηματική γενναιοδωρία σου δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί από τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρασύρεσαι σε συναισθήματα και ανθρώπους που δεν πρέπει ή δεν σου ταιριάζουν.

Υδροχόος
Τα επίπεδα ενέργειας και κινήτρων επιστρέφουν αυτές τις μέρες αργά αλλά σταθερά. Θα μπορούσες να αισθανθείς αυτήν την αναζωογονητική επιρροή ειδικά με την επικοινωνία, τα προσωπικά ενδιαφέροντα, τις φιλίες, τις ομαδικές δραστηριότητες, τα χόμπι. Απόφυγε λάθη στα εργασιακά που μπορεί να προκληθούν από τη βιασύνη σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αρχίζει να πολλαπλασιάζεται.

Ιχθείς
Ίσως να αμφισβητήσεις σήμερα έναν μακροπρόθεσμο στόχο σου ή ακόμα και την τρέχουσα πορεία της καριέρας σου. Ταυτόχρονα η θετική ενέργεια είναι γύρω σου και οι ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από τη δράση σου. Μοιράσου το πνεύμα, την πρόοδο και τον ενθουσιασμό σου με συνεργάτες. Είναι ιδανική η βραδιά για να την αφιερώσεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογα άτομα προστίθενται στη ζωή και την καθημερινότητα σου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164