Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Έχεις σήμερα την τάση να είσαι πιο ακριβής και άμεση για το πως αισθάνεσαι αφήνοντας το συναίσθημα να σε οδηγήσει. Μπορεί ωστόσο να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις τις ανάγκες σου για ανεξαρτησία με την ισχυρή επιθυμία να παραμείνεις σ’ αυτό που είναι πιο οικείο και ασφαλές. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να δώσεις λύσεις σε προβλήματα και εργασιακά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκίνα αισιόδοξα τη μέρα σου  έχοντας τη βεβαιότητα πως σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Ταύρος

Σήμερα και αύριο έχεις την τάση να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό . Παρόλα αυτά μπορεί να διχαστείς , καθώς ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να μοιραστείς, να συνεργαστείς και να συνδεθείς. Σκέψου ότι θα αποδώσεις καλύτερα αν ασχοληθείς με δροσιστικές δραστηριότητες. Νεύρα και ξεσπάσματα δε θα βοηθήσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου αλλά ούτε και την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδεχόμενη ή επιθυμητή επανασύνδεση μπορεί να σου βγει σε καλό τελικά.

Δίδυμοι

Σήμερα και αύριο η Σελήνη σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς ή να διαφοροποιήσεις. Θα σου κάνει καλό να αφιερώσεις χρόνο σε διασκεδαστικές και δροσιστικές δραστηριότητες, μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.  Προστάτευσε τις σχέσεις με συναδέλφους από εντάσεις ή διαφωνίες. Μη λες πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σου που δεν πιστεύεις ή και που τον πληγώνουν.  Εσύ που είσαι μόνη,  το ανούσιο φλερτ έχει πάψει να σε ικανοποιεί και το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Καρκίνος

Σήμερα και αύριο είναι πιθανό να επενδύσεις επιπλέον ενέργεια στις φιλοδοξίες και επιδόσεις σου. Ορισμένοι κανόνες χρειάζονται την προσοχή σου και κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου συνέπεια. Γι’ αυτό παρόλο που έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης θα πρέπει να προσαρμοστείς. Απέφυγε συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να δημιουργήσουν ρήξεις.  Εσύ που είσαι μόνη,  εμπιστεύσου το ένστικτο σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Λέων

Σήμερα και αύριο οι διαμετακομίσεις σε προκαλούν να εξερευνήσεις ή να ανακαλύψεις. Διαφορετικές ρυθμίσεις ή δραστηριότητες θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Επαγγελματικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Μικρές απογοητεύσεις σε τρατάρει ο ερωτικός σύντροφος σου, όμως δε χρειάζεται  και συ να το τραβήξεις. Διατήρησε την υπομονή σου και μην αρχίζεις τη γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, παρέμεινε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Σήμερα και αύριο οι ενέργειες τείνουν να σε ενθαρρύνουν να σκάψεις λίγο βαθιά στην ψυχή ή τις υποθέσεις σου,  προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Καθώς περνά η μέρα αισθάνεσαι πιο δυναμική και αποφασισμένη. Απέβαλε το άγχος απ’ τις εργασιακές διαπραγματεύσεις σου. Διατήρησε την ειλικρίνεια και  την εντιμότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  μην εξιδανικεύεις πρόσφατες γνωριμίες γιατί στη συνέχεια θα απογοητευτείς.

Ζυγός

Οι μεταφορές σήμερα και αύριο εμπνέουν και ενισχύουν την ανάγκη σου για συντροφικότητα, διαφορετικές προοπτικές ή και σχόλια. Ενώ η ανάγκη σου για επιβεβαίωση μεγαλώνει, σήμερα οι εντάσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Ο οικονομικός σου τομέας χρειάζεται προσοχή γι’ αυτό βάλε φρένο σε σπατάλες. Βρες τρόπους να τονώσεις και να ανεβάσεις την ψυχολογία του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ένστικτο σου θα σε οδηγήσει στο σωστό τρόπο προσέγγισης του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου ενθαρρύνοντας σε να χειριστείς τις πρακτικές υποθέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση σε όλα όσα θέλεις να κάνεις ή την ανάγκη σου να βγεις έξω και να μάθεις νέα πράγματα. Ο συμβιβασμός μπορεί να σε ωφελήσει προσωρινά στα εργασιακά. Συμπεριέλαβε το συναίσθημα και την εξομολόγηση προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Το σημερινό φεγγάρι υπενθυμίζει την ανάγκη σου για χαλαρή διασκέδαση και ξεκούραση. Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου θα λειτουργήσει αναζωογονητικά και θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Απέφυγε τις δεσμεύσεις, τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις στα εργασιακά. Προτίμησε και επέλεξε χαλαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου.  Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα με τα αφήσεις να σε πολιορκήσουν και να σε εντυπωσιάσουν.

Αιγόκερως

Το σημερινό φεγγάρι σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου σήμερα και αύριο και να αφιερώσεις χρόνο για την προσωπική σου χαλάρωση και ήσυχες, απολαυστικές δραστηριότητες. Ασχολήσου με εργασιακές εκκρεμότητες και απαλλάξου από αυτές προκειμένου να περιορίσεις το άγχος. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου που φαίνεται να χτυπά κόκκινο.

Υδροχόος

Ενώ μπορεί να υπάρξουν και να σημειωθούν εντάσεις νωρίς σήμερα, οι ενέργειες της ημέρας σε ενθαρρύνουν  το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να βρεις λύσεις σε εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.  Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι όσο νιώθεις να ανάβουν τα αίματα κάνε πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Ζητάς περισσότερη άνεση στη ζωή σου σήμερα και αύριο και περισσότερη προβλεπτικότητα.  Είναι καιρός να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να κεντράρεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου. Λίγη ένταση στα εργασιακά μπορεί να λειτουργήσει παρακινητικά και να σε οδηγήσει σε βελτιώσεις.  Μη γίνεσαι απόμακρη και ψυχρή απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε νέες περιπέτειες.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164