Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές. Την ένταση από τις ανεκπλήρωτες επαγγελματικές σου επιθυμίες θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή. Παρόλο που θέλεις να γίνουν απόλυτα κατανοητά τα θέλω σου από τον ερωτικό σύντροφό σου, δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις. 

Ταύρος
Σήμερα νιώθεις ότι δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά από τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Δίδυμοι
Επικεντρώνεσαι στην επίτευξη αρμονίας στη ζωή σου. Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα επαγγελματικά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω και να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτιμάς να περάσεις τη μέρα και τη βραδιά σου επικοινωνώντας με φίλους.

Καρκίνος
Σήμερα σε διακρίνει μια νευρικότητα νευρικότητα απέναντι στους άλλους. Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Νιώθεις έντονα την ανάγκη για ξεκούραση ή για λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απαισιοδοξείς για το μέλλον. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.

Λέων
Η αλλαγή απόψεων ή σχεδίων μπορεί να σε αποδιοργανώσει ή και να σε δυσαρεστήσει προσωρινά. Απόφυγε να λάβεις αποφάσεις ή προσπάθησε να μάθεις από τις διαφορές και όχι απλά να αντιδράς σε αυτές. Οι εξωτερικές υποχρεώσεις μπορεί να απαιτήσουν προσοχή και ίσως οι φίλοι να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Ένα πρόβλημα με τον ερωτικό σύντροφό σου, πιθανά να χρειάζεται ιδιαίτερη και προσεκτική μεταχείριση. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σου.

Παρθένος
Η μέρα μπορεί να επισημάνει προβλήματα που οδηγούν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει την πραγματοποίηση κάποιου στόχου. Μια διαφορά απόψεων με συνεργάτες μην την αφήσεις να δημιουργήσει αποστάσεις ή και παρεξηγήσεις. Ίσως είναι η στιγμή να αναλάβεις την ευθύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα όσα συμβαίνουν γύρω σου και συνειδητοποίησε τις αξίες σου.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σου σήμερα και πρέπει να φανείς ψύχραιμη. Κάτι στα επαγγελματικά σου μπορεί να φτάνει σε σημείο καμπής ή και κορυφής αυτήν τη βδομάδα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Αγαπησιάρικο δείχνει να είναι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν όλο και γυρίζει στα πόδια σου. Αξιολόγησέ το σωστά πριν πάρεις μια απόφαση. 

Σκορπιός
Οι αποφάσεις και οι επιλογές μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα, ιδιαίτερα αν το πρόγραμμά σου είναι χαοτικό και δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Όταν πρόκειται για χρήματα ή εργασιακές εκκρεμότητες απόφυγε μια βιαστική προσέγγιση. Καθώς προχωρά η ώρα τα συναισθήματα κυριαρχούν και έρχονται στην επιφάνεια. Πάρε πρωτοβουλίες, δημιουργώντας μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία.

Τοξότης
Αν και η μέρα σου δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, σήμερα μπορείς να προσαρμοστείς και να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου. Οι αλλαγές όμως αυτό το διάστημα θεωρούνται απαραίτητες και η ευελιξία θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη. Μπορεί επίσης η ρουτίνα και η καθημερινότητα στα εργασιακά να σε έχει κουράσει και να βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων. Στα αισθηματικά σου, ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις τις ανάγκες της σχέσης σου. Το φλερτ πλέον γίνεται καθημερινότητα για σένα που είσαι μόνη και δείχνεις να το απολαμβάνεις. 

Αιγόκερος
Οι επικοινωνίες σήμερα φαίνεται να είναι ατελείς και λίγο μυστήριες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινήσεις τις υποθέσεις σου βήμα βήμα. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να σε ωθήσουν σε αλλαγές και αποφάσεις. Λάβε υπόψη σου πως τα συναισθήματά σου είναι έντονα και λίγο μπερδεμένα αυτήν τη στιγμή όμως θα ξεπεραστούν τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να ακούσεις τι σου λέει η διαίσθησή σου και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε είναι όμορφο. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Υδροχόος
Απόλαυσε νέες ιδέες και παίξε, πειραματίσου με αυτές χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια. Πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επαγγελματικές αποφάσεις σου και πριν προχωρήσεις σε δεσμεύσεις να πάρεις το χρόνο σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι υπέροχη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να προετοιμαστείς ψυχολογικά για νέες συναρπαστικές γνωριμίες και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.

Ιχθείς
Σήμερα προσπαθείς να λύσεις προβλήματα και να καλύψεις συναισθηματικά κενά. Μπορεί να λάβεις συμβουλές στα εργασιακά που σε ενοχλούν, όμως αν τις επεξεργαστείς σωστά είναι βέβαιο πως θα βοηθηθείς. Ιδανική η βραδιά για να την περάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αν είσαι μόνη, προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να μην παρασύρεσαι στον αρνητισμό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164