Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα δημιουργώντας μια ευχάριστη ενέργεια για την ενίσχυση των σχέσεων τις επόμενες εβδομάδες. Μαγνητίζεις λογικούς,  εξυπηρετικούς και ευχάριστους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 10/9. Ιδιαίτερα ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι συμβιβασμοί, οι συμβάσεις και η δημιουργία συνδέσεων. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα.

Ταύρος
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της εργασίας και της υγείας και αυτή η επιρροή μπορεί να φέρει περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινότητα σου. Σήμερα έχεις την τάση να σκέφτεσαι πολύ για ένα θέμα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και να κάνεις προσωπική έρευνα για την επίλυση του. Οι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται για αυτό μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας χάρη, δύναμη έλξης και πραγματική γοητεία. Μια διαφορά απόψεων σήμερα στα εργασιακά έχεις την τάση να την παίρνεις πολύ προσωπικά ίσως και να δημιουργηθεί ένταση. Απόλαυσε με τον αγαπημένο σου ρομαντισμό, δραστηριότητες αναψυχής και κοινά χόμπι. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ αυτή την περίοδος της ζωής σου είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου φέρνοντας περισσότερη καλλιτεχνία και αρμονία στην οικογενειακή και οικεία σου ζωή. Ίσως το σπίτι να γίνει το καταφύγιο σου από απαιτητικές καταστάσεις και να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο ηρεμίας. Επίσης μπορεί να νιώσεις προσκολλημένη στο παρελθόν περισσότερο από το συνηθισμένο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου διανύει το καλύτερο διάστημα της. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή έως τις 10/9.

Λέων
Η Αφροδίτη μεταφέρεται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα όπου και θα παραμείνει έως τις 10/9. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ενίσχυσης θα υπάρξουν διασκεδαστικές αποκαλύψεις και πιθανές ευκαιρίες. Η διπλωματία στα εργασιακά είναι το ισχυρό σου ατού. Είναι ιδανική η στιγμή για να πλησιάσεις αδέλφια, γνωστούς, συμμαθητές ή και γείτονες. Απόφυγε τις πολλές ερωτήσεις στον αγαπημένο σου γιατί οι απαντήσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε αυτήν την περίοδο χωρίς προκαταλήψεις και ανασφάλειες.

Παρθένος
Η Αφροδίτη σήμερα μετακινείται από το δικό σου ζώδιο και μεταφέρεται στον τομέα των αξιών σου. Ενισχύει τις δυνάμεις έλξης που σχετίζονται με χρήματα, δώρα, χάρες και πολύτιμα αντικείμενα. Σήμερα με μια αμήχανη όψη του Ερμή μπορεί να σε οδηγήσει σε απαισιόδοξες σκέψεις. Επινόησε τρόπους και δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου γιατί έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ζυγός
Σήμερα η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο καθώς συμβολικά αναδύεται από το σκοτάδι στον ηλιακό χάρτη σου. με πολλούς τρόπους μπορείς να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα παίζουν υπέρ σου τις επόμενες εβδομάδες και η δύναμη της έλξης είναι μαζί σου. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερη αποφασιστικότητα όταν πρόκειται για τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου. Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου και κυρίως τον συναισθηματικό.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη διέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και κατά τη διάρκεια της παραμονής της μπορείς να ασχοληθείς με θέματα καρδιάς και να απολαύσεις την ιδιωτική σου ζωή. Είναι καιρός να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις πνευματικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Η μέρα σου στα εργασιακά κυλά δημιουργικά και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της καθώς η Αφροδίτη σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και είναι η ώρα να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στους στόχους ευτυχίας σου. Σήμερα ίσως δεν βρεις τα κανάλια επικοινωνίας που χρειάζεσαι στα εργασιακά. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολύ γενναιόδωρη περίοδος ξεκινά για τη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς λίγο περισσότερο για να προσελκύσεις προσωρινά τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις περιστάσεις που θέλεις στην προσωπική σου ζωή, αλλά η φήμη και η καριέρα μπορούν να ωφεληθούν πολύ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και ίσως να αποφασίσεις μια δέσμευση ή μια συγκατοίκηση. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και δώσε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στο ζώδιο του Ζυγού και μέχρι τις 10/9 εστιάζεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στη φιλία και την αγάπη. Είναι μια εποχή εξερεύνησης και απόλαυσης νέων εμπειριών και ιδεών. Η διαίσθηση σου βελτιώνεται κι έτσι θα πρέπει να μάθεις να την εμπιστεύεσαι κυρίως στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται καθώς προστίθενται στην καθημερινότητα σου νέες γνωριμίες και έντονη κοινωνικότητα.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της οικειότητας σου κι αυτή είναι μια τυχερή περίοδος για τα οικονομικά, την υποστήριξη και τις διαπραγματεύσεις. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για την προσωπική σου ζωή και προσελκύεις ευκολότερα πόρους οικονομικών ή συναισθηματικών. Η μέρα σου περνά ευχάριστα και δημιουργικά.

Read More

And More