Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι επιθυμίες σου γίνονται εντονότερες από κάθε άλλη φορά καθώς αυξάνονται. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα επαγγελματικά αντιμετώπισε τα με διαλλακτικότητα και μείνε όσο το δυνατόν μακριά από τέτοιου τύπου καταστάσεις. Ανανέωσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και απόφυγε ζήλιες προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου χτυπά κόκκινο κι έτσι το παιχνίδι και ο έλεγχος των ερωτικών σου ζητημάτων περνά στα χέρια σου.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες ενεργοποιούν τις σχέσεις σου με τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προκαλεί και εντάσεις. Μπορείς να διαχειριστείς αυτή την περίοδο προς όφελος σου, μιας και υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σου. Η αρμονία στις σχέσεις σου με συναδέλφους διευκολύνει τις εργασιακές συνθήκες και εξυπηρετεί την προώθηση των σχεδίων σου. Συγκράτησε τον εγωισμό απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ, η διασκέδαση και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες ανεβάζουν την ενέργεια. Η αδράνεια και τα απόβλητα της καθημερινότητας σου δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και διατίθεσαι να απαλλαγείς από αυτά. Με σκληρή βέβαια δουλειά και κόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους στα εργασιακά. Η τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό και κοινωνικό σου περιβάλλον το φλερτ και οι κατακτήσεις αυξάνονται.

Καρκίνος
Σήμερα τίποτα δεν είναι αδύνατον για σένα. Μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις, μιας και τραβάς τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Κινήσου έξυπνα στα επαγγελματικά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφο σου, μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των κατακτήσεων σου. Κάνε τις σωστές επιλογές αυτή τη φορά.

Λέων
Αντιμετώπισε δυναμικά τη μέρα σου και επωφελήσου από την εύνοια της. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά σου επιτρέπουν να προωθήσεις τα σχέδια σου. Οι όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν λύνονται με εντάσεις και εγωισμούς. Θα πρέπει και οι δυο να αναλάβετε τις ευθύνες σας προκειμένου να ισορροπήσετε τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο που τον προσεγγίζεις.

Παρθένος
Η μέρα σε γεμίζει ενέργεια. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου που κρύβει ευκαιρίες και εκπλήξεις. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αποφάσεις στα επαγγελματικά. Βήμα βήμα θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Επιδίωξε να θέσεις τα θέματα που σε απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφο σου επί τάπητος. Είναι ευκαιρία να δώσετε τις λύσεις που απαιτούνται και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα φέρνει η μέρα είτε μέσα από μια πρόσφατη γνωριμία, είτε από το άτομο του παρελθόντος που σε απασχολεί.

Ζυγός
Οι καταστάσεις και οι σημερινές συγκυρίες εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες. Διεκδίκησε τους στόχους σου στα εργασιακά, αποφεύγοντας όμως τις βιασύνες. Είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία και θα ήταν κρίμα να επιβραδύνεις τις εξελίξεις. Αναγνώρισε τις προσπάθειες και την υποχωρητικότητα του ερωτικού σου συντρόφου, που κάνει ό,τι μπορεί για να σε κάνει ευτυχισμένη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η μέρα φέρνει μαζί της πολλή ενέργεια, μερικές φορές σε σημείο βέβαια υπερβολής. Μην βάζεις λοιπόν τρικλοποδιές στον εαυτό σου και επωφελήσου από αυτή την εύνοια. Έχεις πολλές δυνατότητες και ικανότητες στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τες σωστά και να είσαι βέβαιη πως αυτό το διάστημα πολλά από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφο σου. Γίνεσαι πολύ καυστική και σκληρή, πιθανά άθελα σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες θα προκύψουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Τοξότης
Η ενέργεια σου μπορεί σήμερα να είναι σε χαμηλότερο επίπεδο, όμως σου δίνεται και η ευκαιρία να λύσεις μακροχρόνια προβλήματα. Αυτή η φαινομενική επιβράδυνση δεν πρέπει να θεωρηθεί ένδειξη κακής τύχης, αλλά καιρός για επαναφόρτιση, αναδιοργάνωση και επανεξέταση των στόχων σου. Μην γίνεσαι υπερπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αν θέλεις βέβαια να το κάνεις, μην περιμένεις ανταπόδοση. Κάντο για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Η σημερινή μέρα επηρεάζει θετικά τον τομέα της φιλίας, των στόχων και των ονείρων σου. Οι συναδελφικές σχέσεις σου είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα επίπεδο καλής επικοινωνίας. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου που μπορεί να δημιουργηθούν από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε που ρισκάρεις συναισθηματικά. Προτού αρχίσεις να κάνεις όνειρα βεβαιώσου για τις προθέσεις.

Υδροχόος
Τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να προωθήσεις τον εαυτό σου, να βελτιωθείς και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου. Οι εξελίξεις των εργασιακών υποθέσεων σου σε ανταμείβουν για τις προσπάθειες. Ήρθε ο καιρός να πείσεις τον ερωτικό σύντροφο σου για τα συναισθήματα και την αφοσίωση σου με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία σου υπόσχεται πολλά και υλοποιήσιμα θα εισβάλει πολύ σύντομα στη ζωή σου.

Ιχθείς
Η μέρα ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και το θάρρος σου. Αυτή την περίοδο σου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κατασταλάξεις στους στόχους σου. Η παρορμητικότητα σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις και τα λόγια σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου και απόφυγε γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την περιπέτεια και το φλερτ. Είναι αρκετά για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου. 

Read More

And More