Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η επιτυχία και η ανταπόκριση στον τρόπο επικοινωνίας σου σήμερα είναι δεδομένη, για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου χαρίζεται. Προώθησε, λάνσαρε τα σχέδιά σου και δρομολόγησε τις υποθέσεις σου. Μικρές ακτίνες φωτός αρχίζουν να διαφαίνονται και στα εργασιακά, μιας και κάποιες ειδήσεις και εξελίξεις δείχνουν πως η στασιμότητα στα σχέδιά σου έχει ημερομηνία λήξεως. Συναισθηματικά ξεσπάσματα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να τα αποφύγεις και μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως διαπιστώσεις πως μια φιλική μέχρι χθες σχέση αλλάζει μορφή.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα σε φέρνει σε ουσιαστική επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις κατακτήσει τον σεβασμό πλέον, την εκτίμηση αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον τους. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου στα εργασιακά μπορούν να προσελκύσουν νέα πρόσωπα και να παρουσιάσουν ευκαιρίες που είτε θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, είτε θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή την αξιοπιστία του ερωτικού σου συντρόφου και μην δημιουργείς προβλήματα και διαφωνίες άνευ λόγου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία σου να ενισχύεται σημαντικά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. Η κοινωνικοποίηση στα εργασιακά μπορεί να φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά. Άσε ανοιχτές κάποιες συμφωνίες στα εργασιακά, καθώς οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν σύντομα. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και πέρνα ευχάριστες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για αυτό χαλάρωσε εσύ που είσαι μόνη και μη λειτουργείς προκατειλημμένα.

Καρκίνος
Αξιοποίησε σωστά σήμερα τις δημιουργικές σου ιδέες, το πνεύμα και την νοημοσύνη σου και διεκδίκησε – στόχευσε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η διπλωματία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Διαπραγματεύσου σωστά νέες συμφωνίες και κυρίως προς όφελός σου. Οι συνομιλίες είναι ευχάριστες και ανάλαφρες με τον σύντροφό σου και ταυτόχρονα έχουν και εποικοδομητικό χαρακτήρα, μιας και έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρήσεις και δεσμεύσεις μπορεί να τις μετανιώσεις, για αυτό πρόσεξε τι πιστεύεις τι και ποιους εξιδανικεύεις.

Λέων
Η δημιουργική σου διάθεση σήμερα σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σου με αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα. Επιδίωξε την επαφή με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους χώρο, σκέψεις και απόψεις. Πρόσεξε τις νέες συμφωνίες στα εργασιακά γιατί σε ό,τι κι αν συμφωνήσεις σήμερα, αύριο μπορεί να αμφισβητηθεί. Ρομαντισμό και πάθος εμπεριέχει σήμερα το μενού με τον αγαπημένο σου, για αυτό απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις τη λίγο πεσμένη σου διάθεση.

Παρθένος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της οικογένειας και του οικείου σου περιβάλλοντος και ικανοποιεί την ανάγκη σου για ζεστασιά. Οι συζητήσεις με όποιον τρόπο στα εργασιακά ανοίγουν νέες προοπτικές. Απόφυγε την γκρίνια και τα παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις ή και να εμπνεύσεις τους άλλους.

Ζυγός
Ανταποκρίνονται σήμερα οι άλλοι στις ιδέες και τα επιχειρήματά σου και η δικτύωση μπορεί να διεγείρει ενδιαφέρουσες διαδικασίες σκέψης. Οι συνομιλίες για χρήματα και οικονομικές υποθέσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες, καθώς σε βοηθούν να βρεις λύσεις στα θέματά σου. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις ή να κουραστείς περισσότερο στα εργασιακά, προκειμένου να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Παρά τις όποιες διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου, η σχέση σας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει από το πουθενά ανεβάζει τη διάθεσή σου.

Σκορπιός
Η γνώμη σου επιδιώκεται ή τα λόγια σου σήμερα έχουν μεγαλύτερη επίπτωση ή επιρροή από το συνηθισμένο.
Δεδομένου ότι οι καταστάσεις και οι συγκυρίες είναι ρευστές, καλό θα ήταν να αφήσεις κάποιες εργασιακές σου δεσμεύσεις και υποσχέσεις ανοιχτές. Είναι μια άριστη στιγμή για να κάνεις μελλοντικά σχέδια με τον αγαπημένο σου και να πάρετε από κοινού της αποφάσεις για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το πνεύμα και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να έχεις μια συζήτηση για ένα ιδιωτικό θέμα που αφορά στο παρελθόν και τα κρυμμένα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι άφθονες όμως δεν είναι η ακατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστείς και να τις κοινοποιήσεις. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και φρόντισε να γεμίσεις τη μέρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής κι αυτό σε κάνει να κλείνεσαι λιγάκι στο καβούκι σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να ανασυγκροτήσεις και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών στα εργασιακά μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη και να επωφεληθείς από νέες πληροφορίες, κυρίως στα θέματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς τη μοίρα σου. Άλλα θα θέλεις να ακούσεις και άλλα θα ακούσεις τελικά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην παραδίδεσαι άνευ όρων σε νέες γνωριμίες εσύ που είσαι μόνη.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς συναισθήματα και σκέψεις. Οι συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια ή τη σταδιοδρομία σου μπορούν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Πολλοί φαίνεται να σε υποστηρίζουν κι αυτό είναι ήδη αρκετό για να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ένας φίλος μπορεί να σε βγάλει από τα συναισθηματικά αδιέξοδά σου είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση και χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη και συμβουλή, είτε είσαι μόνη.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για τη μάθηση μέσω των ιδεών που ανταλλάσσονται τώρα. Μπορεί να προκύψει μια εντελώς νέα προοπτική σε μια υπόθεση και είναι καλό να εξερευνήσεις ή και να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου. Η συμμετοχή σου σε ομαδικές ή συλλογικές επαγγελματικές δραστηριότητες έστω και διαδικτυακά, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου να σε καθησυχάσει συναισθηματικά, οι ανασφάλειες σου κερδίζουν χώρο. Μην δημιουργείς αποστάσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Χαλάρωσε λίγο και επίτρεψε του να εκφραστεί.

Read More

And More