Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Από σήμερα η επικοινωνία στις σχέσεις σου βελτιώνεται, καθώς ο Ερμής πλέον από το ζώδιο του Ζυγού σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις πιο συνεργάσιμη και με μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στους άλλους. Η μέρα στα εργασιακά είναι αρκετά πιεστική όμως με λίγη προσπάθεια καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Καιρός να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις ανάγκες του αγαπημένου σου, να τον κατανοήσεις έτσι ώστε να κερδίσεις περισσότερο την εμπιστοσύνη του. Εσύ που είσαι μόνη, με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και το γλυκό λόγο σου μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Με τον Ερμή να περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο τα θέματα καριέρας και καθημερινότητας βελτιώνονται σημαντικά. Έχεις τη δυνατότητα να εστιάζεις περισσότερο στις λεπτομέρειες και να είσαι πιο σίγουρη για τις αποφάσεις και επιλογές σου. Κέρδισε συμμάχους στα εργασιακά που θα λειτουργήσουν βοηθητικά στην προώθηση των σχεδίων και ιδεών σου. Η υπερβολική ανάλυση στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορεί να σας φέρει σε ρήξη. Εσύ που είσαι μόνη, απόβαλε το άγχος και απόλαυσε το φλερτ και τη διασκέδαση.

Δίδυμοι
Σήμερα ο Ερμής περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο κι αυτό σε κάνει πιο ευγενική, γοητευτική και ακαταμάχητη. Ο τρόπος που εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά σου δίνει τη δυνατότητα νέων ευκαιριών αρκεί να τολμήσεις να τις εμπιστευτείς. Ο ρομαντισμός και το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανεβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη με την κοινωνικότητα και τη γοητεία που διαθέτεις μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Καρκίνος
Σπίτι και οικογένεια έρχονται στο απόλυτο επίκεντρο με τον Ερμή να περνά στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, αποκατάστησε το κλίμα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και πάρε τις αποφάσεις που θέλεις και διαπραγματεύεσαι εδώ και καιρό. Η μέρα σου στα εργασιακά αν και με ένα βαθμό δυσκολίας στη συγκέντρωση σου κυλά ευχάριστα και δημιουργικά. Δείχνεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου στο σύντροφο σου κι αυτό βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και κάνε αυτό που σε προστάζει.

Λέων
Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου όπου σε κάνει να αισθάνεσαι πιο φρέσκια αν και μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να παίξεις με νέες ιδέες και να κάνεις κάποια χρήσιμη συλλογή πληροφοριών. Μην παραβλέπεις τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος που η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε φέρνει στο επίκεντρο και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Παρθένος
Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον τομέα των χρημάτων και των αξιών σου και θα παραμείνει εδώ έως τις 5/11. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θέλεις να χτίσεις και να αναπτύξεις τις ιδέες σου, να σκεφτείς πως να βελτιώσεις τις όποιες επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Σήμερα έχεις μια ισχυρή αίσθηση των καθηκόντων και υποχρεώσεων σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Ζυγός
Ο Ερμής μεταφέρεται στο ζώδιο σου σήμερα για μια μεγαλύτερη διαμονή από το συνηθισμένο κι αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σου, μετά από μια περίοδο έντονου προβληματισμού και ίσως αναποφασιστικότητας. Οι επικοινωνίες σου έχουν αντίκτυπο για αυτό βελτιώνεται η κατάσταση στα επαγγελματικά. Κάνε τον ερωτικό σύντροφο σου να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου.

Σκορπιός
Η έμπνευση, η φαντασία και η διαίσθηση σου ανεβαίνουν με τον Ερμή να περνά στον 12ο ηλιακό οίκο. Ωστόσο γίνεσαι υπερβολικά ευαίσθητη και συμπονετική απέναντι στους άλλους κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Μια προσωρινή αναποφασιστικότητα στα εργασιακά θα αποδειχθεί προς όφελος σου. Πλησίασε ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί που θα τονώσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου περιπλανάται στο παρελθόν.

Τοξότης
Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σου και σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ασκείς έντονη επιρροή στους άλλους και πείθεις για τα επαγγελματικά σχέδια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά νόημα καθώς αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά το μέλλον σου μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες αυξάνουν τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Αιγόκερος
Με τον Ερμή να ξεκινά την πορεία του στον τομέα των εργασιακών και της καριέρας σου μπορείς να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεπερνάς τις αντοχές σου ή να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Η παρουσία του αγαπημένου σου δίπλα σου φορτίζει τις μπαταρίες σου και ανεβάζει τις αντοχές σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου απέναντι σε νέες γνωριμίες αυξάνονται.

Υδροχόος
Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με άτομα που έχουν διαφορετική νοοτροπία ή άλλη κουλτούρα θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις και να αλλάξεις τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Δείξε στον αγαπημένο σου τα συναισθήματα σου και μη βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη,  μια εξέλιξη σε σχέση με το παρελθόν σου προκαλεί ευχάριστη αναστάτωση.

Ιχθείς
Με τον Ερμή να περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο τα συναισθήματα σου γίνονται πιο έντονα και μπορείς να τα εκφράσεις. Μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερων με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια σου στα εργασιακά. Όσο για τη συναισθηματική σου ζωή, η οικειότητα και η εμπιστοσύνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου θέτουν νέες πιο γερές βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσετε θετικά.

Read More

And More