Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ενώ η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την προβλεψιμότητα, έλκεσαι από δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με άλλους με λιγότερους κανόνες και προσδοκίες.  Η δημιουργία επαφών με τους άλλους και με κάποιους από αυτούς σημαντικούς, είναι ευκολότερη τώρα.  Έχεις την ευκαιρία να δεις λογικά τα θέματα της συντροφικότητας και των σχέσεων.  Στην πραγματικότητα η σημερινή μέρα είναι πολύ δυνατή για επίλυση προβλημάτων που φέρνει αποτελέσματα σε μια συνεργασία.  Μπορείς να αφήσεις πίσω σου μια κατάσταση που ήταν άδικη ή ανισόρροπη.  Είσαι επίσης σε καλή θέση για να καταρτίσεις σχέδια και να εστιάσεις σε συναρπαστικούς νέους στόχους.

Ταύρος

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο σου σήμερα και βλέπεις τον κόσμο μέσα από ένα πιο συναισθηματικό φακό απ’ ότι συνήθως.  Αυτή η διέλευση ενισχύει τα συναισθήματα σου.  Ωστόσο η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να διευκρινήσεις ένα θέμα εργασίας ή υγείας.  Μπορεί να βρεις ένα νέο τρόπο για να εκτελέσεις μια εργασία ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα που βελτιώνει την καθημερινή σου ρουτίνα ή την υγεία και την ευεξία σου.  Είσαι στο σωστό δρόμο σκέψης για να δημιουργήσεις ευκαιρίες για τον εαυτό σου, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην εργασία και το σπίτι.

Δίδυμοι

Μπορείς να κάνεις κάποια σημαντική εσωτερική δουλειά με τη Σελήνη στον τομέα της ψυχής σου όλη μέρα. Αυτή η διέλευση δείχνει μια γενική ανάγκη για αποτοξίνωση, αποσυμπίεση και διάλλειμα από ανταγωνιστικές ή απαιτητικές καταστάσεις.  Ωστόσο είσαι επίσης  σε εξαιρετική φόρμα για σύνδεση.  Οι συνδέσεις που γίνονται τώρα με τους άλλους είναι δημιουργικές και εμπνευσμένες.  Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή και οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις επίσης πολύ δυνατές.  Είσαι σε ασυνήθιστα καλή θέση για να βρεις μια ισορροπία μεταξύ ανάληψης ρίσκου και άνεσης, αναζητώντας δραστηριότητες που είναι οικείες και ασφαλείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα ενθαρρύνει την επιθυμία σου να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με τους άλλους. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με άλλους και καταστάσεις με λιγότερους κανόνες και προσδοκίες. Επίσης το αίσθημα δικαιοσύνης σου αναπτύσσεται σήμερα. Εάν κάτι είναι άδικο, ιδιαίτερα στο σπίτι ή με την οικογένεια ή τους φίλους σου, θα θελήσεις να το αντιμετωπίσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων σε αυτούς τους τομείς και είναι ισχυρή για να φέρει περισσότερη ομορφιά και ισορροπία στη ζωή σου.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης και της σταδιοδρομίας σου, φέρνοντας το θέμα της τήρησης των κανόνων και της εκπλήρωσης των ευθυνών σου.  Αυτή η σύντομη διέλευση χρησιμοποιείται καλύτερα για την προσοχή στις προτεραιότητες, οι οποίες θα σε φέρουν σε μια πιο ενδυναμωμένη, ικανοποιητική νοοτροπία.  Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να νιώθεις ότι κάνεις πραγματικές και πολύτιμες συνεισφορές στις ζωές άλλων ανθρώπων.  Σε ελκύουν οι πνευματικές δραστηριότητες και οι ανταλλαγές με άλλους είναι σημαντικές. Υπάρχει μια εξαιρετική ενέργεια για την επίλυση προβλημάτων.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του ανώτερου μυαλού στον ηλιακό σου χάρτη, αντλώντας το φυσικό σου θάρρος και την επιθυμία να εξερευνήσεις, να ανακαλύψεις και να μάθεις.  Δημιουργείς χώρο για δραστηριότητες που τονώνουν το πνεύμα και εστιακά σημεία.    Ωστόσο έχεις επίσης καλή ενέργεια μαζί σου για την επίλυση προβλημάτων με επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις σήμερα.  Ο προγραμματισμός, η δόμηση και η θέαση μοτίβων έρχονται πιο φυσικά τώρα γι’ αυτό επωφελήσου.  Στην πραγματικότητα μπορεί να αποκτήσεις  ένα πλεονέκτημα σε ένα οικονομικό ή επιχειρηματικό θέμα και είναι ενδιαφέρον ότι μπορείς να επιτύχεις πολλά από μια αόρατη θέση.

Ζυγός

Η συμμετοχή σε κάτι δημιουργικό ή ένα ιδιαίτερο χόμπι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό σήμερα, ακόμη και με τη διέλευση της Σελήνης στον ιδιωτικό, οικείο ηλιακό 8οοίκο σου.  Στην πραγματικότητα μπορεί να λάβεις μεγάλη προσοχή τώρα και οι άλλοι τείνουν να αναζητούν συμβουλές από εσένα.  Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να δεις ένα πρόβλημα από μια νέα οπτική γωνία και να το λύσεις.  Η ενέργεια είναι εξαιρετική για την επίλυση προβλημάτων και την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων ξανά.  Μπορεί να είναι λίγο πολύ  εύκολο, το να ασχοληθείς με ασυνέπειες ή ανισορροπίες.  Ευτυχώς, είναι πιθανό να δεις ότι η προσθήκη λίγης στρατηγικής στο μείγμα να είναι ισχυρή.

Σκορπιός

Σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν και σήμερα η εύνοια των διελεύσεων δίνει κάποια αίσθηση των πρόσφατων συλλογισμών.  Τα μοτίβα εμφανίζονται τώρα και μπορεί να ανακαλύψεις ακόμη και ένα κομμάτι πάζλ που λείπει σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή δίλημμα.  Σε ενδιαφέρει να μάθεις για πράγματα που είναι πραγματικά πολύτιμα και πρακτικά, επομένως οτιδήποτε ενισχύει τις πρακτικές σου δεξιότητες θα είναι ελκυστικό.  Ευτυχώς μπορείς να έχεις μεγάλη επιτυχία με έργα για τα οποία είσαι παθιασμένη.  Αποκτάς καλύτερη κατανόηση της δουλειάς ή των μακροπρόθεσμων στόχων σου και σχεδιάζεις με επιτυχία.

Τοξότης

Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, σε ενθαρρύνει να εστιάζεις στην υπηρεσία, την εργασία και όχι στην άμεση ανταμοιβή.  Είναι μια καλή στιγμή για να προλάβεις τις πιθανότητες και τα άκρα.  Το να τακτοποιείς  τη ζωή σου είναι ένα ωραίο συναίσθημα.  Οι ενέργειες σήμερα σου δίνουν περισσότερη ώθηση στα έργα, τις ρουτίνες ή την εργασία σου.   Τα εργασιακά θέματα μπορούν επίσης να αναλυθούν με σχετική ευκολία.  Η σημερινή μέρα είναι επίσης δυνατή για την οικοδόμηση σχέσεων με φίλους ή συνεργάτες.  Βλέπεις σημαντικά μοτίβα και μπορεί να αναπτύξεις  μερικά ελκυστικά, καλά δομημένα σχέδια.

Αιγόκερως

Η σημερινή Σελήνη διεγείρει την ανάγκη σου για περισσότερο παιχνίδι, δημιουργικότητα και φαντασία στη ζωή σου. Η ανάγκη να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου πνεύμα, την αίσθηση χαράς και την αίσθηση της διασκέδασης είναι έντονη.  Ωστόσο είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για τις πρακτικές σου υποθέσεις , τους μακροπρόθεσμους στόχους ή την καριέρα σου.  Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάτι στις επαγγελματικές σου συναλλαγές ή με τη φήμη σου.  Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα έργο εργασίας ή την καριέρα σου γενικότερα.  Το να κατανοήσεις καλύτερα την εργασία σου ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, σε φέρνει σε μια ισχυρή θέση για τη χάραξη στρατηγικής.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον οικογενειακό σου τομέα και η ανάγκη να επικεντρωθείς και να καλύψεις τις ανάγκες σου για άνεση και ασφάλεια είναι έντονη.  Ωστόσο είσαι σε εξαιρετική φόρμα για σύνδεση και κοινή χρήση.  Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργική επίλυση προβλημάτων και βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν την άποψη σου.  Μπορεί να είναι ικανοποιητικό να διευκρινίζονται οι παρεξηγήσεις.  Ανακαλύπτεις επίσης νέες και ενδιαφέρουσες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων σου.  Οι δραστηριότητες με το σύντροφο σου ή μια συνεργασία με κάποιον για να πετύχεις κάτι σημαντικό για σένα, μπορεί να είναι στο επίκεντρο και καρποφόρα.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο τομέα της επικοινωνίας σου, κρατώντας σε πνευματικά διεγερμένη. Με αυτή τη διέλευση δεν είναι πάντα εύκολο να χαλαρώσεις ή να εστιάσεις, αλλά είσαι επίσης περίεργη και συνδεδεμένη.  Μπορεί να είσαι εσύ που θα λύσεις ένα πρόβλημα ή ένα μυστήριο ή θα αποκαλύψεις μια σημαντική αλήθεια με τις σημερινές διελεύσεις του Ήλιου και του Άρη, καθώς και να λυθούν προβλήματα.  Τα προσωπικά ζητήματα μπορούν επίσης να ωφεληθούν από περαιτέρω σκέψη ή συζήτηση.  Μπορεί να έχεις κίνητρο να αντιμετωπίσεις προβλήματα σε στενές σχέσεις που σχετίζονται με μπερδεμένες δυναμικές εξουσίας, κτητικότητα ή θέματα ιδιοκτησίας.

Read More

And More