Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η μέρα σου δίνει το πλεονέκτημα του να παρακολουθήσεις τα πράγματα και να οργανωθείς. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συγκεντρωθείς δίνοντας περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή στην πρακτική πλευρά ενός έργου. Τα γούστα σου είναι παραδοσιακά σήμερα και η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενισχύει την ανάγκη σου για ασφάλεια. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για σκέψη και επεξεργασία και ιδιαίτερα ισχυρές για την αξιοποίηση της εμπειρίας και της σοφίας σε ένα τρέχον πρόβλημα. Η μελέτη ή η εργασία μπορεί να είναι ευεργετική και αναζωογονητική. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παρατηρήσεις και να χειριστείς λεπτομέρειες. Η ενασχόληση με τις ευθύνες αντί να κρύβεσαι από αυτές, είναι ικανοποιητική με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι. 

Δίδυμοι
Η σημερινές ενέργειες είναι μια καλές για επικοινωνιακά έργα, εκδόσεις και έξυπνη σκέψη. Η δημιουργία λιστών ή η σύνταξη προθέσεων μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να λύσεις την ακαταστασία στο μυαλό σου. Μπορείς να βρεις πραγματικές, αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε κάνει να νιώθεις ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εάν είσαι μόνη, μέσα στον εργασιακό χώρο σου, σου δίνεται μια πολύτιμη ευκαιρία. 

Καρκίνος
Η σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την εργασία ή εγχειρήματα που έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσουν. Σε βοηθούν επίσης να εστιάσεις και να λύσεις ένα πρόβλημα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να μάθεις, να μελετήσεις ή να τελειοποιήσεις ένα έργο. Υπάρχουν υπενθυμίσεις για τις δεσμεύσεις σου και οι προσπάθειες σχεδιασμού σταδιοδρομίας αξίζουν τον κόπο. Η Σελήνη σου υπενθυμίζει  τις συναισθηματικές σου ανάγκες οι οποίες γίνονται πιο έντονες. 

Λέων
Μπορείς σήμερα να κάνεις μια ικανοποιητική πρόοδο στις πρακτικές υποθέσεις σου. Η δουλειά και η επίλυση προβλημάτων είναι ευκολότερη και αυτό ανεβάζει τη διάθεση σου. Είναι επίσης εξαιρετική η μέρα για την αναζήτηση απαντήσεων, κάτι που μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητικό. Οι συζητήσεις είναι γόνιμες και η δέσμευση για βελτιώσεις έρχεται άμεσα. Το συναίσθημα και ο έρωτας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. 

Παρθένος
Η μελέτη ή η έρευνα μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σήμερα. Οι διελεύσεις  σε βοηθούν να γειώσεις και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Η οργάνωση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου μπορεί να σε παρηγορήσει μειώνοντας το άγχος και την  ανησυχία σου. Το να εστιάζεις σε ένα έργο που πραγματικά σε απορροφά τονώνει την αίσθηση του σκοπού σου. Η ερωτική σου ζωή φέρνει και κρύβει εκπληκτικές εμπειρίες. 

Ζυγός
Σε ενδιαφέρουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα με τις σημερινές διελεύσεις. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη συνεργασία αυτές τις μέρες και αυτή η τάση είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική σήμερα. Βλέπεις ορισμένα πράγματα στη ζωή σου πιο καθαρά αν λάβεις υπόψη σου την άποψη του ερωτικού σου συντρόφου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σου. 

Σκορπιός
Με τις σημερινές ενέργειες θα είναι πιο εύκολο απ’ το συνηθισμένο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Το να κάνεις ένα πράγμα τη φορά είναι μια πιο πετυχημένη προσέγγιση και σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις συνθήκες των εργασιακών, του σπιτιού, της οικογένειας αλλά και την υγεία σου. Η ενέργεια σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη κι έτσι γίνεσαι πιο παραγωγική και δραστήρια. Η ερωτική σου ζωή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Τοξότης
Τώρα βλέπεις τις λεπτομέρειες που μπορεί να έχασες τις τελευταίες μέρες, καθιστώντας αυτήν την περίοδο εξαιρετική για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε έναν ιδιαίτερο τομέα ενδιαφέροντος. Οι αναμνήσεις είναι έντονες και σημειώνεις μια εξαιρετική πρόοδο σε ένα δημιουργικό ή επικοινωνιακό έργο. Σκέφτεσαι τις μακροχρόνιες ανταμοιβές και όχι τις άμεσες. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι μεθυστικό. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βγάζουν απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Αιγόκερος
Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται σήμερα και αύριο. Η προσοχή σου δεν αποσπάται εύκολα και με μια υπομονετική και τακτοποιημένη προσέγγιση ανακουφίζεσαι απ’ το άγχος και σημειώνεις πρόοδο. Η εστίαση σε προσωπικές, οικογενειακές ή πρακτικές επιδιώξεις είναι μια ισχυρή έλξη. Καθώς η μέρα προχωρά η Σελήνη περνά στον τομέα της συνεργασίας και είσαι πιο προσανατολισμένη στους εργασιακούς αλλά και τους προσωπικούς στόχους σου. 

Υδροχόος
Οι σταθερές ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι γειωτικές και χρήσιμες. Νιώθεις πιο ολοκληρωμένη αν δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν. Παίρνεις έξυπνες αποφάσεις και βλέπεις ξεκάθαρα τις προτεραιότητες σου. Ο έρωτας είναι μέσα σ’ αυτές, για αυτό με κάθε τρόπο προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί όμως ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου. 

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας έχεις την τάση να θέλεις ή να χρειάζεται να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου, να τακτοποιήσεις κάτι ή να οργανωθείς έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Η πρακτικότητα και η προθυμία σου να βασιστείς στην κοινή λογική σε βοηθούν να ξεκλειδώσεις κάτι. Η αυξημένη διαύγεια σε βοηθά να λύσεις ένα πρόβλημα. Αναθεωρείς τον τρόπο που χειρίζεσαι ερωτικά θέματα και επιτέλους βρίσκεις την ηρεμία σου. 

Read More

And More