Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αφιερώσεις την ενέργεια σου σε κάτι που αγαπάς. Οι ενέργειες σήμερα υποστηρίζουν το δέσιμο των χαλαρών άκρων ενός έργου και την αναθεώρηση του τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Το να είσαι οργανωμένη είναι το κλειδί για να νιώσεις πάνω από τα πράγματα και να κρατήσεις τον έλεγχο. Βρίσκεσαι σε έναν ισχυρό κύκλο που ευνοεί την ανεξάρτητη εργασία και σου δημιουργεί τα ανάλογα κίνητρα. Είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθείς σε ένα προσωπικό έργο ή στόχο. Αξιοποίησε και πίστεψε στις πρωτοβουλίες σου, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Θα μπορούσες σήμερα να νιώσεις μια ευχάριστη σύνδεση με έναν φίλο ή σύντροφο. Μπορεί να ξοδέψεις λίγο περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου και να εναρμονιστείς με τους άλλους. Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν χρήσιμες συνομιλίες που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό κύκλο όπου εργάζεσαι πιο αποφασιστικά και χαρούμενα μόνη σου. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο μόνη σου, σε ηρεμία, ώστε να ανασυνταχθείς και να ανακτήσεις την ενέργεια σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και τραβά την προσοχή σου στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε βρουν με αποφασιστική διάθεση, έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση και να εντοπίσεις άμεσα ένα θέμα. Υπάρχει σαφήνεια στις επικοινωνίες και βρίσκεσαι σε ένα ισχυρό κύκλο συνεργασίας με τους άλλους για ένα κοινό στόχο. Η εστίαση σε μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας μπορεί να είναι θεραπευτική και ενδυναμωτική.

Καρκίνος
Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να βγεις από το καβούκι σου, να έρθεις σε επαφή και να εκφράσεις περισσότερο τον εαυτό σου στους άλλους, μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων. Ταυτόχρονα είναι μια δυνατή μέρα για να αποκαλύψεις ένα μυστήριο, να διευθετήσεις ένα χρέος ή έναν λογαριασμό, αλλά και να κάνεις επαγγελματικά σχέδια. Βρίσκεσαι σε έναν ισχυρό κύκλο με αυξημένα επίπεδα κινήτρων και βελτιωμένη εστίαση στην ικανοποιητική εργασία και τους στόχους. Είσαι πιο υπομονετική και θα μπορούσες να οργανώσεις και να διαχειριστείς περισσότερα.

Λέων
Σήμερα μπορεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε νέες ιδέες και σχέδια που περιστρέφονται γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη παρόρμηση για να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα με τη Σελήνη στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη, ενθαρρύνοντας την πρόσθετη προσοχή στις βασικές σου ανάγκες και τα αισθήματα ασφάλειας. Ωστόσο παίρνεις τα καθήκοντα σου και τις δουλειές σου πιο σοβαρά. Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων έρχεται πιο εύκολα και είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για την επιδίωξη ειδικών ενδιαφερόντων με περισσότερη αφοσίωση και πάθος.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου εμπνέοντας σε να προσεγγίσεις και να συνδεθείς ή να αναζητήσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Είναι επίσης μια στιγμή για εξερεύνηση διαφορετικών ενδιαφερόντων. Διανύεις έναν κύκλο που ενισχύει τα κίνητρα και την ενέργεια σου για εργασία, έρευνα και ανανέωση. Μπορεί να είναι μια περίοδος ισχυρής αφοσίωσης σε ένα ειδικό έργο ή μια επιδίωξη και το ενδιαφέρον σου είναι τόσο μεγάλο που εργάζεσαι ασταμάτητα.

Ζυγός
Θα μπορούσες να διοχετεύσεις αρκετή ενέργεια στις πρακτικές σου υποθέσεις σήμερα, αλλά οι σχέσεις σου μπορούν επίσης να ωφεληθούν από την αυξημένη εστίαση σου. Μπορεί να υπάρχει λίγη τύχη με τα χρήματα τώρα και να επωφεληθείς από την ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στα χρήματα και τους πόρους σου. Υπάρχει η αίσθηση της γείωσης αυτή τη στιγμή και θα μπορούσες να αναζητήσεις τα μέσα για να απλοποιήσεις τη ζωή σου. Χρησιμοποίησε την παραγωγική ενέργεια των σημερινών διελεύσεων για να σκεφτείς και να αναλύσεις ένα πρόβλημα. Οι σχέσεις σου, και κυρίως οι ερωτικές, βελτιώνονται.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με ικανοποιητικούς τρόπους. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν επίσης τη φροντίδα των επιχειρήσεων και την εστίαση στις πρακτικές προτεραιότητες σου. Διανύεις έναν κύκλο που είναι δυνατός για να φέρεις περισσότερη τάξη και δομή στις καθημερινές σου ρουτίνες, να δεσμευτείς σε ένα έργο ή σε ένα πρόγραμμα υγείας και ευεξίας και να απολαύσεις αυτήν τη διαδικασία.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν ιδιαίτερα για να εστιάσεις σε σπουδές και δημιουργικά έργα. Οι άνθρωποι είναι λογικοί και οι συζητήσεις είναι πρακτικά χρήσιμες. Μπορείς να επωφεληθείς από μια αφοσιωμένη προσέγγιση σε δημιουργικά έργα, ερωτικές σχέσεις, παιδιά και χόμπι τις επόμενες εβδομάδες. Η βαθιά ικανοποίηση μπορεί να έρθει μέσω της αφοσίωσης σου σε ένα δημιουργικό έργο ή μια σχέση -αρκεί να μην το κάνεις εμμονικά.

Αιγόκερος
Η σημερινή παραγωγική, λογική και πρακτική ενέργεια είναι φτιαγμένη για σένα. Απολαμβάνεις το θετικό συναίσθημα που προκύπτει από την πληρότητα. Είσαι μέρος ενός κύκλου που ευνοεί τις προσπάθειες για τη βελτίωση της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να είναι πολύ θεραπευτικό και ικανοποιητικό να αφιερώσεις περισσότερη από την ενέργεια σου σε αυτές τις προσπάθειες. Το να χτίσεις τις στενότερες σχέσεις σου και να αφοσιωθείς στις ανησυχίες που αφορούν στην οικογένεια, θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρη.

Υδροχόος
Είσαι αποφασισμένη να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθείς σε πράγματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Μια ισχυρότερη αίσθηση των προτεραιοτήτων σου σε χαρακτηρίζει σήμερα. Είσαι ένας φυσικός ηγέτης αυτήν τη στιγμή, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει άτυπα. Βρίσκεσαι σε έναν κύκλο που χτίζει το ενδιαφέρον σου για τη μάθηση, την επικοινωνία, αλλά και τις προσωπικές σου απολαύσεις. Είναι μια ισχυρή περίοδος για σημαντική πρόοδο και σήμερα τα λόγια σου είναι πιο δυνατά από ό,τι συνήθως.

Ιχθείς
Η πρακτική σκέψη είναι ένα δυνατό θέμα. Βρίσκεσαι σε ένα κύκλο που συχνά σε βρίσκει να εστιάζεις στο να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή. Μπορείς να επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε γήινες, ανακουφιστικές και φυσικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να ανανεωθείς και θα εκτονωθείς. Θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να αφιερωθείς σε στόχους δημιουργίας χρημάτων. Οι σημερινές ιδέες είναι ιδιαίτερα ισχυρές προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου βοηθώντας σε να βρεις ισορροπίες.

Read More

And More