Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αυτήν την Κυριακή μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση ή ανασφάλεια, γεγονός που περιορίζει λιγάκι τη διάθεση και το δυναμισμό σου. Πάρε τα πάνω σου και μην σκέφτεσαι αρνητικά. Πέρασε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, βγείτε για φαγητό και μην κάνετε καμία αναφορά στα προβλήματα. Είναι ευκαιρία να χαμογελάσετε και να περάσετε καλά. Το πέπλο μυστηρίου που εκπέμπεις μπορεί να μαγνητίσει τους πάντες, για αυτό μην απογοητεύεσαι εσύ που είσαι μόνη.

Ταύρος
Κάποιοι φίλοι σου έχουν την ανάγκη της συμπαράστασής σου και θα πρέπει να τους την προσφέρεις χωρίς όμως να παραμελείς τα δικά σου. Τόλμα το κάτι διαφορετικό σήμερα και δώσε πνοή ανανέωσης στη σχέση με τον σύντροφό σου. Έχει βαρύνει πολύ η ατμόσφαιρα μεταξύ σας και είναι καιρός να κάνεις κάτι για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, προτάσεις φίλων για νέες δραστηριότητες και συναντήσεις κρύβουν πολλές εκπλήξεις, μιας και προστίθενται νέοι άνθρωποι στην παρέα. Όσο περνούν βέβαια οι ώρες, σφηνώνουν στο μυαλό σου περίπλοκες σκέψεις, που σχετίζονται με υποχρεώσεις, έξοδα και οικογένεια.

Δίδυμοι
Μετά τους προβληματισμούς και την κούραση, χρειάζεται να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ξεκουράσου, απόλαυσε το πρωινό σου και αφιέρωσε χρόνο σε σένα. Μια κοινωνική υποχρέωση που σχετίζεται με τα εργασιακά σου δεν θα πρέπει να την ακυρώσεις, μιας και προτεραιότητα αυτήν την περίοδο για εσένα είναι η επαγγελματική σου πορεία. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και προσπάθησε να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στο μυαλό σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, μιας και εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Καρκίνος
Από τη μια θέλεις να χαλαρώσεις σήμερα και να ξεκουραστείς, από την άλλη θέλεις να ικανοποιήσεις και τους άλλους. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τον τρόπο που εκφράζεις και δείχνεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Η υπερβολή σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθήσει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις χωρίς περιορισμούς και προκαταλήψεις. Θάψε τα πρέπει μέσα σου και άκου την καρδιά σου.

Λέων
Έχεις πολλές επιλογές για να περάσεις όμορφα σήμερα και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μην ξεχνάς ότι διανύεις μια σημαντική περίοδο στη ζωή σου που θα πρέπει να είσαι υγιής και γεμάτη ενέργεια. Ευχαρίστως θα δεχτεί ο ερωτικός σύντροφός σου να μείνετε μόνοι και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Είτε συζητώντας και απολαμβάνοντας ένα ερωτικό γεύμα, είτε περνώντας όλη τη μέρα στο κρεβάτι. Εσύ που είσαι μόνη, η θορυβώδης προσωπικότητά σου κάνει τα θαύματά της για αυτό καλό θα ήταν να προετοιμάζεσαι για ευχάριστες εκπλήξεις. 

Παρθένος
Καταλάγιασε τις ανάγκες και τις εμμονές σου και μην περάσεις όλη τη μέρα σου προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη το σπίτι, τις ντουλάπες και τους προσωπικούς σου χώρους. Απόλαυσε τη μέρα σου, συνάντησε φίλους και κάνε και μια μικρή τυπική επίσκεψη στα άτομα της οικογένειάς σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου καθώς μικροπαρεξηγήσεις και παρανοήσεις, μπορούν να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που αντιμετωπίζεις τη μοναξιά σου σα δαίμονα, ηρέμησε λιγάκι και απόλαυσέ τη. Αν θέλεις άλλωστε πολλοί διατίθενται να σου κάνουν συντροφιά.

Ζυγός
Έτσι όπως έχεις διαμορφώσει το πρόγραμμα της ημέρας δεν φαίνεται να έχεις χρόνο για ξεκούραση. Όλα τα σκέφτεσαι μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, εκτός του εαυτού σου. Μπορείς να ηρεμήσεις λίγο τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσθεσε λίγο κέφι και επίλεξε ανάλαφρες συζητήσεις. Η έντονη και λαμπερή προσωπικότητά σου σε βάζει σε νέους κύκλους και συναναστροφές. Κάπου εκεί γύρω αν κοιτάξεις καλά, θα διακρίνεις και τον άνθρωπο που θα σου πει με την πρώτη ματιά το τί είναι ικανό να κάνει για σένα.

Σκορπιός
Είναι προτιμότερο να μην παίρνεις αποφάσεις όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανησυχίας και άγχους. Όσο κι αν νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις, προτίμησε να απολαύσεις τη μέρα σου. Καιρός να προσέξεις τον εαυτό σου, την υγεία και την καλοπέρασή σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί και θέλει να σε παρασύρει μακριά από προβληματισμούς και σκέψεις. Ακολούθησέ τον τυφλά και να είσαι σίγουρη πως μόνο θα επωφεληθείς. Το πάθος, το μυστήριο και τα δύσκολα, σε παρασέρνουν με ευκολία και αυτό το διάστημα η αλήθεια είναι πως κάνεις γνωριμίες που έχουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις.

Τοξότης
Σπίτι και οικογένεια μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Λίγο η συμπεριφορά σου απέναντί τους το τελευταίο διάστημα, με τα τόσα τα δικά σου, λίγο οι ενοχές σου, σου δημιουργούν την ανάγκη να τους αφιερώσεις χρόνο και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Μην παραμελείς όμως και τον ερωτικό σύντροφό σου. Σήμερα είναι φρόνιμο να του μαγειρέψεις κάτι νόστιμο, να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί και να του δώσεις την προσοχή που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, παραπλανητικό το σκηνικό γύρω σου. Πολλοί σε πλησιάζουν τάζοντάς σου τα καλύτερα, μια φωνή όμως μέσα σου δημιουργεί ανησυχία.

Αιγόκερος
Η αλήθεια είναι πως διανύεις μια σημαντική περίοδο ευκαιριών που δεν θα πρέπει να πάει χαμένη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου, τους ανθρώπους που σου συμπαραστέκονται και τις υποχρεώσεις σου απέναντι τους. Βάλε λοιπόν φρένο στις ανησυχίες σου και αυτήν την Κυριακή αφιέρωσέ τη περισσότερο στον εαυτό σου. Ευτυχώς καταφέρνεις να διατηρήσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάποιος φαίνεται να σου κλέβει τα μυαλά. Μείνε προσγειωμένη και μην αρχίζεις να ονειρεύεσαι με την πρώτη ματιά.

Υδροχόος
Οι οικονομικές ανησυχίες και ανασφάλειές σου δεν σε αφήνουν ούτε και σήμερα να ηρεμήσεις. Προσπάθησε να κάνεις ένα delete για λίγο, ασχολήσου με πιο ευχάριστα πράγματα και να διατηρήσεις το χιούμορ σου. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχεις πάρει μονότερμα τον ερωτικό σύντροφό σου και τον έχεις κουράσει. Ασχολήσου και λίγο με τα δικά του ή και με τα της σχέσης σας, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η εξυπνάδα και ο μοναδικός τρόπος να φλερτάρεις, δεν επιτρέπει σε κανέναν να σου αντισταθεί.

Ιχθείς
Κάποιες περιστάσεις και εξελίξεις φαίνεται να εμποδίζουν την πρόοδο αλλά και τα σχέδια σου, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα λύσεις σήμερα. Κάποια ανούσια και μικρά ψεματάκια έρχονται στην επιφάνεια και χαλούν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου. Είτε δικά σου, είτε δικά του προσπάθησε να τα προσπεράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και δεν επιτρέπει σε κανέναν να σου αντισταθεί.

Read More

And More