Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα! Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι οικιακές σου υποθέσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και θα προκύψει περισσότερη συμπόνια και ανεκτικότητα στις σχέσεις με την οικογένεια, καθώς και συναισθηματικά κέρδη. Σήμερα έχεις την τάση να ονειρεύεσαι, αρκεί να το κάνεις με αισιόδοξο τρόπο. Η αποφυγή προβλημάτων ήταν πιθανότατα ένα ζήτημα τους τελευταίους μήνες και μπορεί να είχε προκαλέσει άγχος που εισχώρησε σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όμως ήρθε η στιγμή να απαλλαγείς από αυτό. Απόλαυσε τη μέρα και βάλε τους όποιους προβληματισμούς σου στο συρτάρι και πέτα το κλειδί.

Ταύρος
Οι μαγικές διελεύσεις τώρα βελτιώνουν τα συστήματα επικοινωνίας στη ζωή σου. Υπάρχουν ευκαιρίες για να παρουσιάσεις και να πιστέψεις στις ιδέες σου ή να ενισχυθεί η επιρροή και οι δυνάμεις πειθούς σου. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους γείτονες μπορούν να ενισχυθούν στο γιορτινό τραπέζι. Υπάρχει θετική ενέργεια για να καταλάβεις καλύτερα ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή σου που μπορεί να είναι ο ερωτικός σύντροφος σου. Τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ξεμπλοκάρουν αυτήν τη βδομάδα και μπορεί να είναι μια ωραία στιγμή.

Δίδυμοι
Οι διελεύσεις ωφελούν το προσωπικό εισόδημα, την καριέρα και τη φήμη. Για κάποιες από εσάς υπάρχει διαθέσιμη ενέργεια ονειρικής δουλειάς και έμπνευσης. Με λίγα λόγια αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρευτεί και δεν υπάρχει ιδανικότερη μέρα να το κάνεις. Αξιοποίησε σωστά τις ευαισθησίες σου χωρίς όμως να γίνεσαι θύμα των άλλων, θυσιάζοντας τον εαυτό σου. Το πνεύμα των Χριστουγέννων σημαίνει προσφορά αλλά όχι θυσία. Κατανόησε τους άλλους αλλά μην επιτρέψεις στις δικές σου ανασφάλειες να επιβραδύνουν τους ρυθμούς ή τα όνειρα σου.

Καρκίνος
Η ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι το άγχος και την πίεση αυξάνεται και μπορείς να βρεις νέο νόημα στη ζωή σου. Έχεις αυξημένη πίστη στον εαυτό σου, αλλά και στην ίδια τη ζωή. Ανακτάς τις δυνάμεις σου και πιστεύεις ότι οι άλλοι σε αποδέχονται για αυτό που είσαι και καλά κάνεις. Εκφράσου και ότι αξίζει τον κόπο να είναι κοντά σου θα είναι. Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για προσωπική απόλαυση. Η συμπόνια, η αποδοχή και η συγχώρεση είναι αμοιβαία. Να το θυμάσαι αυτό!


Λέων
Αυτή είναι μια εποχή αυξημένης διαίσθησης. Ενώ δεν είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση, απορροφάς τεράστια δύναμη από το περιβάλλον σου που δείχνει να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό μαζί σου. Αποκτάς έμπνευση και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου. Τις επόμενες μέρες μπορεί να λάβεις μαθήματα που θα σε ωθήσουν να βρεις τρόπους αντιμετώπισης της αγανάκτησης. Αυτό είναι το δώρο των Χριστουγέννων. Ωστόσο νιώθεις εξοπλισμένη συναισθηματικά για να αντιμετωπίσεις θέματα που θάφτηκαν ή κρύφτηκαν κάτω από το χαλί.

Παρθένος
Μια ισχυρότερη σύνδεση με φίλους και ομάδες είναι δυνατή τώρα. Είσαι πιο σίγουρη για τους στόχους σου και τις  επιδιώξεις των ονείρων, της μάθησης και της επικοινωνίας. Περισσότερη ανεκτικότητα και συμπόνια εμφανίζονται στις σχέσεις σου και ίσως είναι η ιδανικότερη στιγμή. Αυτό ίσως να κάνει και αυτά τα Χριστούγεννα μοναδικά ή ξεχωριστά. Τις επόμενες μέρες πιθανά να υπάρξουν αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις σχετικά με τα συναισθήματα σου και τις πληγές που πρέπει να επουλωθούν.

Ζυγός
Μπορείς να εμπνευστείς σήμερα από το συναίσθημα που λαμβάνεις, να νιώσεις στήριξη και ασφάλεια μέσα από τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Τα κύρια κίνητρα τώρα είναι το νόημα και ο σκοπός! Ό,τι λαμβάνεις δίνεις. Αντιμετωπίζεις περίπλοκα συναισθήματα όπως απογοήτευση, αδικία αλλά και εγωισμό. Σε κάθε περίπτωση είναι μια διαφορετική μέρα που πρέπει να την απολαύσεις. Ακόμα κι αν έχει τις συναισθηματικές αντιπαραθέσεις της είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις τα θετικά από τα αρνητικά.

Σκορπιός
Αυτή η μέρα είναι υπέροχη για να έχεις έμπνευση και τα προφητικά οράματα μπορεί να είναι μέρος της ημέρας. Οι διελεύσεις είναι θετικές για ρομαντικά θέματα, για εκδόσεις, εκπαίδευση και δημιουργικές αναζητήσεις. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να λύσεις θέματα που κατά βάση αφορούν στα δικά σου διλήμματα, τις προκαταλήψεις και τα πρέπει. Είναι μια μέρα που θα πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου.

Τοξότης
Η διαίσθηση σου σήμερα είναι ισχυρή και σε βοηθά να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση ή να εκτελέσεις κάτι πιο αποτελεσματικά. Είναι πιο εύκολο να λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι ή την έμπνευση για να χτίσεις ένα όνειρο. Οι στόχοι είναι εμπνευσμένοι και ευφάνταστοι και είσαι ιδιαίτερα πειστική. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να νιώσεις ότι σε εκτιμούν. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα που εμποδίζουν την πρόοδο σου, αλλά σήμερα προέχει να περάσεις καλά.

Αιγόκερος
Μια στενή σχέση μπορεί να επεκταθεί ή να αναπτυχθεί σήμερα. Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και είσαι επίσης πιο χαρισματική. Η επικοινωνία σου έχει αυξημένη επιτυχία και πραγματικά μπορούν να γίνουν εμπνευσμένες και εποικοδομητικές συνομιλίες. Είσαι επίσης ιδιαίτερα πρόθυμη να επικοινωνήσεις με τους άλλους με πιο ουσιαστικούς τρόπους που κατά κάποιον τρόπο δένει με το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης.

Υδροχόος
Γίνε πιο αποφασιστική ώστε να επιδιώξεις τους στόχους ευτυχίας σου που προέρχονται μέσα από την αγάπη και την προσφορά. Το φορτίο σου θα ελαφρύνει καθώς ανοίγεις την καρδιά σου και εκμυστηρεύεσαι τα συναισθήματα σου. Ωστόσο τις επόμενες μέρες αλήθειες ζωτικής σημασίας έρχονται στο φως και μπορούν να προκαλέσουν κάθε είδους ασυνήθιστα ή ανάμεικτα συναισθήματα. Μείνε στο σήμερα και απόλαυσε τη μέρα που υπόσχεται αναγέννηση, λύτρωση και θεραπεία.

Ιχθείς
Οι ρομαντικές σχέσεις μπορεί να είναι πιο προσανατολισμένες στην ανάπτυξη, στραμμένες προς το μέλλον και ενθουσιώδεις. Οι δημιουργικές προσπάθειες είναι αρκετά πετυχημένες. Οι σχέσεις με τα παιδιά ενισχύονται και οι ευκαιρίες για διασκέδαση διευρύνονται τώρα. Στις αλληλεπιδράσεις σου υπάρχει περισσότερη ανοχή και ζεστασιά και μπορείς πραγματικά να απολαύσεις τη μέρα. Οι συνδέσεις που γίνονται αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σε βοηθήσουν να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164