Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου και αναζητάς λίγη περισσότερη αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση. Μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα διεγείρει τη φαντασία σου βοηθώντας σε να αποκτήσεις κάποια εικόνα για τους στόχους σου και τα έργα διαδρομής της ζωής σου. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να γαλουχήσεις και να απολαύσεις τη φιλόδοξη πλευρά σου από κάθε άποψη και σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Ταύρος
Οι ενέργειες του πρωινού είναι ευχάριστα έντονες και είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις νέους τρόπους χαράς, έκφρασης και δημιουργίας. Παραμένοντας και σήμερα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θέλεις να ασχοληθείς με τη φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων αλλά και του εαυτού σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου γίνεται ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί σου και φαίνεται να το απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Εάν είσαι μόνη, επιδιώκεις επαφές και επικοινωνίες με πρόσωπα του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης θέλεις να απολαύσεις τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου, για αυτό η μέρα σου μπορεί να είναι μέσα στο σπίτι, όμως το απολαμβάνεις. Αισθάνεσαι άνετα επίσης με τον εαυτό σου κι αυτό ενθαρρύνει τη φαντασία να ρέει με υποστηρικτικούς τρόπους. Τα όνειρα μιας συναρπαστικής κατεύθυνσης μπορούν να σε εμπνεύσουν και τα δημιουργικά οράματά σου να σε βοηθήσουν να λύσεις ένα πρόβλημα διαισθητικά.

Καρκίνος
Είσαι σε τέλεια φόρμα σήμερα για να αποκτήσεις κάποια προοπτική και μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα εμπνέει ευφάνταστες συζητήσεις. Θα μπορούσες επίσης να διαπιστώσεις ότι οι λεπτομέρειες και οι αλληλεπιδράσεις είναι ανακουφιστικές και πιθανώς επουλωτικές. Οι προσπάθειες για την επίτευξη ειρήνης και αποδοχής είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου επιθυμείς λίγη οικειότητα και ευγένεια από τα άτομα που τουλάχιστον σε αφορούν συναισθηματικά ή ερωτικά.

Λέων
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μερικές μέρες και η περιέργειά σου μεγαλώνει. Ωστόσο η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να χαλαρώσεις το μυαλό σου και να απολαύσεις και τη σημερινή μέρα. Είσαι σε θέση να επιλύσεις ένα δύσκολο συναισθηματικό πρόβλημα λαμβάνοντας υπόψη σου τις δικές σου αποκλειστικά ανάγκες. Οι συνομιλίες είναι ιδιαίτερα αποδεκτές αλλά και ήπια διεγερτικές και η διαίσθηση σου σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις.

Παρθένος
Σκέφτεσαι και εκτιμάς σήμερα τα πράγματα ή τα συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και άνεση και ίσως ήρθε ο καιρός να γίνουν και η προτεραιότητα σου. Η κατανόηση και η συμπόνια είναι οι καλύτεροι τρόποι για να ανοίξεις τις πόρτες που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Το συναίσθημα έχει περισσότερη ισχύ στη ζωή σου από ότι φαντάζεσαι ή θέλεις να πιστεύεις τελικά.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιό σου μεταφέροντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Αρχίζεις να επιθυμείς ενεργές συνδέσεις με τον κόσμο γύρω σου κι αυτό σε κάνει χαρούμενη. Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα οι ενέργειες είναι καλές για ονειροπολήσεις και παρακάμψεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα και καθημερινότητα. Τι καλύτερο για τις Χριστουγεννιάτικες μέρες τελικά;

Σκορπιός
Μια εναλλακτική ματιά σε μια κατάσταση είναι συναρπαστική σήμερα και μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα προωθεί και δυναμώνει ακόμα περισσότερο αυτήν την προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή για να προβληματιστείς και να καλύψεις διαφορές ή να θεραπευτείς. Εναλλακτικά μπορείς να εμπλακείς με συναισθήματα που έχεις παραμερίσει ή αγνοήσει. Θέλεις να απομακρυνθείς από τις λεπτομέρειες μιας συγκεκριμένης κατάστασης ή προβλήματος και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να λειτουργήσει για σένα.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις εμπνέουν τη φαντασία σου και σε ενθαρρύνουν να ονειρευτείς και να εξερευνήσεις πιθανότητες. Οι συζητήσεις έχουν ισχυρό χαρακτήρα ιδιαίτερα με την οικογένεια και τα οικιακά θέματα. Η διαίσθησή σου για τα χρήματα είναι εξαιρετική και θα πρέπει να την εμπιστευτείς. Η μετακίνηση της Σελήνης είναι ένα ακόμα σημάδι ότι χαλαρώνεις και βάζεις ανάγκες, συναισθήματα ακόμα και πρέπει σε μια τάξη.

Αιγόκερος
Μπορείς σήμερα να τα βρεις με τον εαυτό σου, να εμπνευστείς αρκετά από ιδέες ή να επικοινωνήσεις με ικανοποιητικούς τρόπους. Οι διελεύσεις ευνοούν τη δημιουργία επιπλέον χώρου για ονειροπόληση. Η υποχώρηση από τα προβλήματα σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις καταστάσεις με έναν νέο τρόπο. Αναλαμβάνεις τα κρυφά επίπεδα μιας κατάστασης ή ενός θέματος αλλά δεν είναι η ώρα για να βιάζεις αποφάσεις. Η προσέγγιση ακόμα και με μικρούς τρόπους του προσώπου που σε ενδιαφέρει έχει αποτελέσματα.

Υδροχόος
Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική ανάλυση και την υπερβολική σκέψη. Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματός σου ενισχύει περισσότερο αυτή σου την ανάγκη. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις όνειρα, να πιστέψεις σε αυτά και να τα δρομολογήσεις προς την ολοκλήρωση και πραγματοποίησή τους. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά νόημα.

Ιχθείς
Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία σήμερα υπάρχει ομαλή ενέργεια γύρω σου για επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Τα λόγια σου μπορούν να εμπνεύσουν τους άλλους και μπορείς αντίστοιχα να εμπνευστείς από αυτά που λένε οι άλλοι. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα δημιουργούν έναν ήρεμο δρόμο για τα όνειρα και σχέδιά σου. Εάν πιστέψεις στον εαυτό σου περισσότερο όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μπες λίγο στην οπτική και ματιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει να είσαι βέβαιη πως θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Read More

And More