Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν τα μοναδικά και πολύτιμα χαρακτηριστικά σου. Η παρατηρητικότητά σου είναι ισχυρή και έχεις ζήτηση για τη διορατικότητα σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διδάξεις, να καθοδηγήσεις και να μάθεις ή απλώς να μοιραστείς ιδέες και να δεθείς με άλλους μέσω αυτών. Μια διαφορετική οπτική σε ένα θέμα μπορεί να είναι καταπραϋντική και είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή στην κατανόηση ενός θέματος. Η σημερινή μέρα προωθεί μια ισορροπημένη, ήρεμη προσέγγιση. Επιδίωξε να εξετάσεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να φροντίσεις καλύτερα τις ανάγκες σου, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος
Θέλεις να αναπτυχθείς, να χτίσεις και να προχωρήσεις σήμερα. Η επίλυση των συγκρούσεων έρχεται φυσικά και οι σχέσεις σου αποκτούν μια ωραία ώθηση, καθώς δεν φοβάσαι να δείξεις τη δέσμευση και τη συμπόνια σου. Νωρίς σήμερα είσαι κυρίως ικανοποιημένη με την απομόνωση, αλλά η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σου και αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση από τους γύρω σου. Μια συναισθηματική συνάντηση μπορεί να είναι συγκινητική και να σου προσφέρει πολύτιμες γνώσεις. Οι ενέργειες είναι ώριμες για καταιγισμό ιδεών.

Δίδυμοι
Λαχταράς σταθερότητα και ασφάλεια σήμερα. Η πιο πρακτική πλευρά σου μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τις καλές προσφορές ή να σε ενθαρρύνει να ελέγξεις τις οικονομικές σου υποθέσεις. Οι αλληλεπιδράσεις είναι ήρεμες και το να κάνεις πράγματα για τους άλλους είναι ένας τρόπος να δείξεις πόσο ενδιαφέρεσαι. Ψάξε για πράξεις που μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια σήμερα όταν εξετάζεις τους ανθρώπους. Μπορείς να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης με την προθυμία να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς.

Καρκίνος
Η υπομονή μπορεί να αποδώσει σήμερα και είσαι πιο ικανή να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις σε εργασίες που απαιτούν μια σταθερή, πρακτική ή εστιασμένη νοοτροπία. Θα μπορούσες να βρεις ικανοποίηση βοηθώντας τους ανθρώπους, ιδιαίτερα με συμβουλές ή πληροφορίες. Η δέσμευση σε κάτι φαίνεται φυσική και είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο. Μπορεί επίσης να υπάρξει η ευκαιρία να μάθεις μια νέα μέθοδο ή θα μπορούσες να βρεις πολύτιμες πληροφορίες που σε βοηθούν να κάνεις τις δουλειές σου πιο αποτελεσματικά.

Λέων
Κατά κάποιον τρόπο νιώθεις ιδιαίτερα ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου καθώς εξερευνάς νέες ιδέες ή μοιράζεσαι με άλλους. Δεν φοβάσαι να είσαι διαφορετική και να μην ξεφύγεις από τον δρόμο σου. Οι αλληλεπιδράσεις εστιάζονται στην ανάπτυξη και την επούλωση. Οι γύρω σου απολαμβάνουν το μοναδικό σου όραμα ή την προσωπική σου φιλοσοφία. Ωστόσο η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου, αυτόν της ευθύνης για περισσότερες από δυο μέρες κι εσύ εξετάζεις τους στόχους ή τους κανόνες σου. Οι προτεραιότητες ή οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση.

Παρθένος
Το να χτίσεις γερά θεμέλια που θα σε ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια μπορεί να σου αρέσει περισσότερο από ότι συνήθως, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις και τη δουλειά σου. Θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές για να ξεκινήσεις ένα μεγάλο έργο, αλλά η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για προγραμματισμό και ανάπτυξη. Είσαι επίσης σε θέση για καλύτερη κατανόηση ενός θέματος. Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές συνδέσεις ή οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να είναι ισχυρές.

Ζυγός
Το να δείξεις ότι ακούς και καταλαβαίνεις βοηθά στην τόνωση των σχέσεων σήμερα. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με πράγματα που αληθινά αγαπάς. Μπορείς να λύσεις ένα ενοχλητικό πρόβλημα και η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αναζητάς πιο απορροφητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Έχεις την τάση να εκτιμάς πιο οικείες στιγμές και λεπτές ανακαλύψεις σήμερα. Η παρατήρηση και όχι η μετάβαση στη δράση φαίνεται να σου ταιριάζει καλύτερα αυτήν τη στιγμή.

Σκορπιός
Τα εργασιακά, τα οικονομικά και τα θέματα υγείας είναι σε καλή κατάσταση σήμερα και θα μπορούσαν να πάρουν ώθηση. Η μέρα ευνοεί γνήσιες, ειλικρινείς προσπάθειες για σύνδεση με άλλους. Οι λύσεις στα προβλήματα σήμερα δεν θα έρθουν εάν υπεραναλυθούν. Θα είσαι σε καλύτερη φόρμα αν σκεφτείς τη μεγαλύτερη εικόνα. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 7ο οίκο σου βοηθώντας σε να δεις την άλλη πλευρά μιας κατάστασης. Μπορείς να αναζητήσεις τρόπους για να ισορροπήσεις στη ζωή σου ή θα μπορούσες να αναζητήσεις κάποια ανατροφοδότηση.

Τοξότης
Η ανατροφοδότηση είναι πιο πολύτιμη σήμερα και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι σου δίνει ενέργεια και κινητοποίηση. Οι φρέσκες, φυσικές και προσανατολισμένες στην ανάπτυξη ενέργειες κυριαρχούν και σε κάνουν αγαπητή στους άλλους. Η πνευματική ανάπτυξη και η ευεξία μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Στρέφεσαι σε δημιουργικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή πιθανώς ένα ειδύλλιο για να φέρεις περισσότερο νόημα στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Φέρνεις τις δεξιότητές σου στη δουλειά και τις εφαρμόζεις με δημιουργικούς τρόπους. Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν στην ενίσχυση της κατανόησης ή στην επίλυση ενός προβλήματος. Μπορεί να δεις νέα επίπεδα μιας κατάστασης που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, την οικογένεια ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έρχεται μια ώθηση στον εσωτερικό κόσμο σου και μπορείς να βρεις ιδιαίτερο νόημα στο να βοηθάς τους άλλους, στην υποστήριξη και στις σχέσεις με την οικογένεια.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να απολαύσεις την κατανόηση ενός θέματος. Υπάρχει περισσότερη ειλικρίνεια και ζεστασιά στις φιλίες και τις επικοινωνίες σου. Οι αλληλεπιδράσεις σου με έναν σύντροφο, φίλους ή γνωστούς μπορεί να είναι θετικές και εμπνευσμένες. Οι ιδέες που αναδύονται τώρα συμβάλλουν σε ένα όνειρο ή όραμα. Το να επενδύεις περισσότερο στον εαυτό σου, τα έργα και τις ιδέες σου μπορεί να είναι συναρπαστικό, γεμίζοντας σε με μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για μερικές μέρες και απολαμβάνεις κάποιο χρόνο διακοπής.

Ιχθείς
Δυνατή ενέργεια είναι μαζί σου για να ενισχύσεις την καριέρα, την αίσθηση σκοπού ή τις οικονομικές σου προοπτικές. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου για πάνω από δυο μέρες και η ανάγκη σου για ελαφριές και εύκολες ανταλλαγές έρχεται στο προσκήνιο. Ωστόσο επιδιώκεις να μάθεις κάτι πραγματικά χρήσιμο ή πρακτικό. Επενδύεις συναισθηματικά περισσότερο από ότι συνήθως στις ιδέες σου. Ενώ έχεις την τάση να θέλεις να είσαι απασχολημένη μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να θεραπεύσεις, να επιδιορθώσεις και να καλλιεργήσεις καλές σχέσεις.

Read More

And More