Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για μάθηση και καθοδήγηση ενώ απολαμβάνεις ιδιαίτερα την κοινή χρήση και την εναρμόνιση μέσω ιδεών και ιδανικών. Η βελτίωση της επικοινωνίας και της δυνατότητας προσέγγισης είναι σημαντική για τα μελλοντικά σχέδια σου. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις σου. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και βγείτε απ’ την κουραστική ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η διαδικτυακή επικοινωνία σου δίνει τη δυνατότητα του φλερτ.

Ταύρος

Αισθάνεσαι πιο έτοιμη να αγκαλιάσεις νέες μεθόδους και στάσεις σήμερα, αφήνοντας πίσω σου αυτές που δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξη σου. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να ανεβάσεις το εισόδημα σου, την ασφάλεια και δίνεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Οι ήσυχες δραστηριότητες συνεχίζουν να σας ξεκουράζουν και να σας φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Μια εκτεταμένη κοσμοθεωρία, μελέτες, η εμπειρία που επεκτείνουν τη σκέψη και το μυαλό σου αποτελούν ώθηση στην προσωπική σου ανάπτυξη. Φιλίες μπορούν να προκύψουν καθώς συζητάς για πολιτική, πεποιθήσεις ή ενδιαφέροντα θέματα. Έχεις περισσότερη πίστη στις ικανότητες σου στα εργασιακά κι αυτό ανεβάζει τις επιδόσεις σου. Η μέρα περνά ευχάριστα με τον αγαπημένο σου, με ουδέτερες συζητήσεις και δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις ένα υποστηρικτή, η συμβουλάτορα που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από κάποιες απογοητεύσεις. Ίσως το πιο σημαντικό είναι η προσωπική σου ανάπτυξη σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Σελήνη, τείνει να σε κρατά σε ένα πρακτικό πλαίσιο σκέψης στο πρώτο μισό της ημέρας. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ζεστασιά και ασφάλεια. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, μπορείς να αισιοδοξείς για ένα νέο έρωτα που σύντομα θα εισβάλλει στη ζωή σου.

Λέων

Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια τάση για αποσύνδεση να κυριαρχεί νωρίς σήμερα, η μέρα προχωρά με πολύ μεγαλύτερη εστίαση και κατεύθυνση. Οι μετακινήσεις ενισχύουν τις δεξιότητες σου στην επίλυση προβλημάτων. Η ασφάλεια, η εργασία, η υγεία, η επιχείρηση και το σπίτι σου είναι όλοι οι τομείς που μπορούν τώρα να βελτιωθούν. Εάν χρειάζεται να επεξεργαστείς ή να ανανεώσεις κάτι, όπως έναν προϋπολογισμό ή ένα δημιουργικό σχέδιο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με τη δουλειά, την επιχείρηση, τα προσωπικά σου υπάρχοντα ή κάτι που χτίζεται. Είναι καιρός να αναπτύξεις και να ενθαρρύνεις την αίσθηση του σκοπού.

Παρθένος

Μπορεί να είναι δύσκολο να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου ή οι ανησυχίες σου τείνουν να κυριαρχούν νωρίς σήμερα, ωστόσο όσο η μέρα προχωρά είσαι σε καλή κατάσταση για συγκέντρωση. Μια δημιουργική ενασχόληση ή σύνδεση μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θέλεις να το ανεβάσεις σε ένα νέο επίπεδο. Η κατανόηση κάτι ή κάποιου μπορεί να είναι τώρα απίστευτα συναρπαστική. Ή μπορεί να ρίξεις επιπλέον ενέργεια και αγάπη σε μια σχέση, ρομαντική αναζήτηση ή δημιουργικό έργο. Η παθιασμένη ενασχόληση σου με ότι κι αν κάνεις τώρα, καθώς η δύναμη που διαθέτεις, προσελκύει ωραία προσοχή.

Ζυγός

Ενώ μπορεί να υπάρξει ανησυχία νωρίς ή αποσυνδέσεις, η μέρα προχωρά με μεγαλύτερη εστίαση και κατεύθυνση. Οι ενέργειες ενισχύουν τη συναισθηματική σου κατάσταση και την οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να ανακαλύψεις βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες και η καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου μπορεί να είναι συναρπαστική. Μπορεί να παίξεις το ντεντέκτιβ σήμερα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι μια εποχή ανακάλυψης αληθειών, που οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές και μια αίσθηση προσωπικής ενδυνάμωσης. Οι δεξιότητες παρατήρησης είναι τώρα ισχυρές και είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Σκορπιός

Ενώ θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι η αναποφασιστικότητα είναι πιο εμφανής νωρίς σήμερα, η μέρα προχωρά με απίστευτο εστίαση. Είναι μια ισχυρή στιγμή για προσωπική μεταμόρφωση μέσα από τρέχοντα έργα, φιλίες και συνδέσεις. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις ξανά άτομα και έργα που έχεις αγαπήσει. Μια ώθηση στην κοινωνική σου ζωή ή με τα έργα και τα ενδιαφέροντα σου, μπορεί να συμβεί τώρα. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για πειθώ, σύνδεση και κίνητρο. Έχεις την τάση να προσελκύεις ανθρώπους, καταστάσεις ή πράγματα προς το μέρος σου και ένα μεγάλο μέρος της απήχησης σου αυτή τη στιγμή έγκειται στις ιδέες, το στυλ επικοινωνίας και τη μοναδική διορατικότητα σου.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα μπορεί να μην σου είναι εύκολο να οργανώσεις τις σκέψεις σου, ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, μπορείς κάλλιστα να βρεις ένα εποικοδομητικό σημείο εστίασης. Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να ρίξεις ενέργεια και αγάπη στη δουλειά, την επιχείρηση σου, το να κερδίζεις χρήματα ή κάτι που χτίζεται. Η επανεφεύρεση ενός έργου μπορεί τώρα να είναι ισχυρή. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις φαίνεται στο τελικό προϊόν και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά παρακινημένη να βάλεις τη ζωή σου σε καλύτερη τάξη ή να μάθεις ένα νέο επάγγελμα. Η Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος προσελκύει καλή εύνοια στα επαγγελματικά ή δημόσια θέματα.

Αιγόκερως

Τα ελαττώματα ή οι προβληματικές περιοχές τείνουν να ξεχωρίζουν νωρίτερα σήμερα, αλλά γίνεται πιο εύκολο να στρέψεις την προσοχή σου σε πιο σημαντικά πράγματα καθώς προχωρά η μέρα. Επίσης ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι ισχυρός. Μια παθιασμένη επιδίωξη ή ενδιαφέρον, μπορεί να μεταμορφώσει, να σε ανταμείψει, ίσως και να σε παρακινήσει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Είσαι σε καλή φόρμα για να πείσεις και να συνδεθείς με άλλους με ουσιαστικούς, ευεργετικούς τρόπους. Είναι δελεαστικό να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα σου όρια και να απολαύσεις διαφορετικές προοπτικές.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να δείχνουν ξαφνικές πιέσεις και αλλαγές. Είναι προτιμότερο να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Τα άτομα που βρίσκονται επίσης κοντά σου μπορεί να είναι σκληρά και απαιτητικά. Η αναμονή για ένα αποτέλεσμα ή μια συμφωνία με υψηλές προσδοκίες μπορεί να σου ασκήσει αδικαιολόγητη πίεση. Γκρίνια και συναισθηματικά ξεσπάσματα κάνουν κακό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αναζωπυρώνεται.

Ιχθύες

Με τις σημερινές διελεύσεις οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων και μπορεί να προκύψουν μώλωπες και παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει μια εσωτερική απογοήτευση, ή αγωνία που μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα τη μέρα σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Read More

And More