Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 11/6 υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των εσωτερικών υποθέσεων η οποία αναμφίβολα μπορεί να είναι χαοτική ή ταραχώδης κατά καιρούς, αλλά πολύ παραγωγική σε άλλες στιγμές και καταστάσεις. Σταθερότητα και σιγουριά σε εμπνέει η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική γνωριμία ή εξομολόγηση σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Ταύρος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 3ο οίκο σου κι αυτή η διέλευση θα ενεργοποιήσει τις καθημερινές υποθέσεις σου, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις συνομιλίες και τις συνδέσεις σου. Ανυπόμονες κινήσεις όμως ή επικοινωνίες μπορεί και πρέπει να αποφευχθούν. Ο Ερμής και ο Ουρανός κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε να ανησυχείς λιγότερο για προβλήματα και να εντοπίσεις ευκαιρίες. Απόλαυσε τις στιγμές που είσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Ο Άρης περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο διεγείροντας την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, ισχυρή και ασφαλή. Αυτή η διέλευση του Άρη μπορεί να σε ωθήσει να βρεις περισσότερα χρήματα ή να διευθετήσεις ένα οικονομικό θέμα. Είσαι εξαιρετικά επινοητική στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Οι ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή ανακτώνται είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες και επικοινωνίες μπορούν να πυροδοτήσουν νέες κατευθύνσεις για τις σκέψεις σου και ίσως μερικές συναρπαστικές νέες ιδέες. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς ονειρεύεσαι νέους τρόπους για να επιδιώξεις μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας ή στρατηγικές. Η συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι καρποφόρες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται και σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Λέων
Οι ιδέες μπορεί να σε εμπνεύσουν και να προκύψουν υπέροχες συζητήσεις. Επίσης, εμπιστεύσου μια πρωτοποριακή σκέψη για μια προοπτική που αφορά στην επιχείρηση ή τη σταδιοδρομία σου ή έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Η διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11/6 είναι σημαντική για τη λήψη μέτρων σε μακροχρόνια προβλήματα ή την επανεξέταση και την αναδιοργάνωση έργων. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να περιμένει απαντήσεις από εσένα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ελκύει ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Παρθένος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και μέχρι τις 11/6 η κοινωνική ζωή σου ζωντανεύει ή η επιδίωξη των στόχων σου επιταχύνεται. Η προοπτική νέων επιχειρήσεων επίσης μπορεί να σε εμπνεύσει. Είναι μια ωραία στιγμή να πειραματιστείς με ιδέες και δραστηριότητες. Μια έκπληξη φαίνεται να προετοιμάζει για σένα ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι προ των πυλών.

Ζυγός
Ο Άρης προχωρά στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου για μια διαμονή μέχρι τις 11/6. Αισθάνεσαι πιο φιλόδοξη, γεμίζεις ενέργεια και βρίσκεις νέα κίνητρα στην επαγγελματική σου πορεία. Η σαφήνεια φαίνεται να προέρχεται από την πνευματική απόσπαση σήμερα, με τον Ερμή και τον Ουρανό να οδηγείται προς μια ευθυγράμμιση. Μπορεί να προκύψει ένα κομμάτι μυστηρίου, μια αποκάλυψη για μια στενή σχέση ή να σου δημιουργηθεί μια μεγαλύτερη ανάγκη για ανεξαρτησία. Είσαι επίσης έτοιμη να αφήσεις πίσω σου μια κακή συνήθεια.

Σκορπιός
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του σε αρμονία με το ζώδιό σου και θα συνεχίσει να σε ενισχύει μέχρι τις 11/6. Η αυτοπεποίθηση, τα κίνητρα και το θάρρος σου αυξάνονται. Κάποια ανησυχία ή έντονη επιθυμία για περιπέτεια είναι πιθανή, καθώς αναζητάς νέες δεξιότητες, ενδιαφέροντα, κανάλια έκφρασης ή θέματα για μελέτη. Οι αλληλεπιδράσεις είναι διεγερτικές και μπορούν να οδηγήσουν σε νέες μεθόδους και κατευθύνσεις. Απόφυγε εντάσεις, ρήξεις και απογοητεύσεις στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Και πάλι σήμερα οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για να διατηρήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Ο Ερμής και ο Ουρανός κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνώσεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου, καθώς και αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα ή έκπληξη ειδήσεων. Η διέλευση του Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αυξημένη ενέργεια, επιθυμία και φωτιά σε οικεία θέματα. Μερικές φορές όμως τα έντονα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις.

Αιγόκερος
Με τον Ερμή και τον Ουρανό να εναρμονίζονται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου η προοπτική σου αλλάζει καθώς ανακαλύπτεις νέες δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να υπάρξουν εκπλήξεις στη συναισθηματική σου ζωή ή μια ειλικρινής και ξεκάθαρη συζήτηση. Η σκέψη σου είναι πιο εφευρετική στα εργασιακά και οφείλεις να την εμπιστευτείς. Ο Άρης κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου, ζωντανεύει τις σχέσεις σου μερικές φορές όμως διεγείρει συγκρούσεις.

Υδροχόος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 6ο οίκο σου φέρνοντας ενέργεια, κίνηση και κίνητρα στον τομέα της υγείας ή της εργασίας σου. Θα δυσκολευτείς να ανεχτείς την αδράνεια ή τη σπατάλη στις καθημερινές σου ρουτίνες και τις συνήθειες. Η επιθυμία σου επίσης να κάνεις αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια μεγαλώνει. Ο Ερμής και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται βοηθώντας σε να απαλλαγείς από περιορισμούς. Η ψυχική σου ανανέωση είναι πιθανή, σταθμίζεις τις επιλογές σου και εξετάζεις νέες δυνατότητες.

Ιχθείς
Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας κατευθύνεται προς μια ευθυγράμμιση με τον Ουρανό στον τομέα των επικοινωνιών σου και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα και ασυνήθιστα ομιλητική. Οι νέες ιδέες ή οι περιστροφές σε μια κατάσταση μπορούν να διαμορφωθούν έντονα και επωφελείσαι από μια ψυχική ανανέωση. Επίσης, ο Άρης ξεκινά σήμερα ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου όπου θα ενισχύσει το πνεύμα σου μέχρι τις 11/6. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σου αυξάνονται.

Read More

And More