Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη προχωρά στον ηλιακό 2ο οίκο σου και επιθυμείς περισσότερη άνεση και ομαλότητα στη ζωή σου. Είναι καιρός να νιώσεις και να απολαύσεις τα επιτεύγματά σου προτού σκεφτείς αν θα πρέπει να στοχεύσεις σε περισσότερα. Είσαι λίγο πιο υπομονετική και η γνώση ή η σοφία σου μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιον. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά καθώς οι ανάγκες σου πλέον αναγνωρίζονται.

Ταύρος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου μπορείς να είσαι πιο ενεργητική και αυθόρμητη. Τα συναισθήματα είναι άμεσα και στην επιφάνεια. Είσαι έτοιμη να καταβάλλεις προσπάθεια σε προσωπικά σχέδια ή έργα και κάτι νέο μπορεί να ζωντανεύσει την ενέργειά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με το μέρος σου που πιστεύει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Η ανεξαρτησία είναι κάτι που χρειάζεσαι προκειμένου να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα και είσαι σε καλή κατάσταση για δραστηριότητες που χρησιμεύουν για να ανανεωθείς. Είναι μια καλή περίοδος για να εργαστείς και να αφήσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον και να αφιερώσεις χρόνο στην επεξεργασία πρόσφατων εμπειριών. Στόχος να αναγνωρίσεις την ανάγκη για χώρο και ξεκούραση. Είσαι πιο υπομονετική και επιτυγχάνεις περισσότερα πράγματα στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα διεγείρουν μια ισχυρότερη επιθυμία να μοιραστείς και να συντονιστείς με τις φιλοσοφίες, πεποιθήσεις ή τους στόχους σου με τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις την τάση σου να ελέγχεις υπερβολικά τα πράγματα στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις την προσωπική σου δύναμη. Υπάρχει περισσότερη δημιουργική ενέργεια μαζί σου τώρα και η ιδεαλιστική σου πλευρά είναι ισχυρότερη. Η ερωτική σου ζωή επίσης αποκτά νόημα.

Λέων
Μπορεί να βιώσεις μια θετική τόνωση ή ανύψωση της διάθεσής σου. Η φαντασία σου είναι ενεργή και το όραμα σου ξεπερνά το συνηθισμένο. Η πίστη σου ότι τα πράγματα θα πάνε καλά ενισχύεται. Μπορείς να καταλήξεις σε λύσεις σε πρόσφατα προβλήματα ή μπορεί να υπάρξει αναγνώριση ή ανταμοιβή για προηγούμενες ενέργειες. Είσαι αρκετά αφοσιωμένη στον αγαπημένο σου κι αυτό ενισχύει τη σχέση σας και το συναίσθημα. Εάν είσαι μόνη, παλιές και νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Το να μαθαίνεις κάτι νέο ή να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα και αύριο, σε ενθουσιάζει. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εντοπίσεις προβλήματα στη ζωή σου και να οραματιστείς το πως θα είναι η ζωή σου αν αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πλησιάσεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Η απόκτηση προσωπικής δύναμης αυτήν τη στιγμή περιλαμβάνει την αφαίρεση της υπερβολικής σκέψης του ελέγχου και της μικροδιαχείρισης.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και έχεις την τάση να εμβαθύνεις στις καταστάσεων, κάτι που μπορεί να είναι διαφωτιστικό και μια θετική εμπειρία. Πιστεύεις περισσότερο σε ένα άτομο ή μια κατάσταση κάτι που μπορεί να σε ανταμείψει. Μπορείς επίσης να στοχεύσεις στο να αφήσεις τις ανησυχίες στην άκρη και να απολαύσεις την ηρεμία σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της συνεργασίας σου για μια διαμονή δυο ημερών υποδεικνύοντας μια χρονική στιγμή που εστιάζεις στις σχέσεις. Επενδύεις περισσότερο στις σχέσεις σου με τους άλλους και αναζητάς άνεση. Μπορεί να ονειρεύεσαι νέους και πιο δημιουργικούς τρόπους για να προωθήσεις τους στόχους σου και η φαντασία σου είναι ζωντανή. Κάτι που βοηθά και την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Το σήμερα και το αύριο είναι δυνατά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη φροντίδα μικρών πραγμάτων. Κάποια ρουτίνα λειτουργεί καταπραϋντικά και θεραπευτικά. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι συνετό να απολαύσεις την επιπλέον ώθηση για να οργανώσεις τη ζωή σου. Επιδίωξε να αναζητήσεις τρόπους για να ανανεώσεις τη ζωή σου σε τομείς που έχουν γίνει βαρετοί αλλά δώσε περισσότερη προσοχή για να μην δεσμευτείς υπερβολικά.

Αιγόκερος
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να εκφράσεις την πιο δημιουργική και παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Το σήμερα έχει να κάνει περισσότερο με το όραμα ενώ το αύριο με την καινοτόμο σκέψη και τις νέες μεθόδους. Οι συμφωνίες τείνουν να είναι αμοιβαία επωφελείς. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων για τις συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικά μέρη. Νέες γνωριμίες και φλερτ προσθέτουν σασπένς στις μέρες σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου και η παραμονή σε γνωστά πράγματα μπορεί να είναι καταπραϋντική, ακόμα και θεραπευτική. Ωστόσο η αναγνώριση της ανάγκη σου για ανανέωση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις την τάση να ελέγχεις ή να επιβλέπεις τα πράγματα. Αξιοποιείς περισσότερο τη φαντασία σου ή την ανάγκη σου για λίγη ευγένεια. Το να αφήσεις κάτι να φύγει ή να κάνεις μια συμπονετική πράξη είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Ιχθείς
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα των επικοινωνιών σου κι έτσι μπορείς να τιμήσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ποικιλία και τόνωση. Είναι καλύτερο να δώσεις στο μυαλό σου πράγματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί και τα οποία είναι νέα και αναζωογονητικά. Επίσης μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους για να ενισχύσεις την πνευματική ευημερία καθώς αποκτάς προσωπική δύναμη αφήνοντας την ένταση ή τις προσπάθειες χειρισμού γεγονότων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164