Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Ερμής νωρίς σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία, όμως το κλίμα μπορεί ακόμα να είναι λίγο χαοτικό, καθώς προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή κατεύθυνσης και αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα. Σύντομα θα δεις μια κίνηση προς τα εμπρός, κυρίως σε θέματα που αφορούν σε χρήματα, μεταφορές και επικοινωνίες. Επίσης σήμερα με μια μικρή προκλητική όψη του Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να εμφανιστούν συσσωρευμένες δυσαρέσκειες και είναι καλή ιδέα να το αναγνωρίσεις και να μην επιτρέψεις να καθοδηγήσουν τη συμπεριφορά σου.

Ταύρος
Ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του κι αν κοιτάξεις πίσω μπορείς να εξετάσεις, να επεξεργαστείς τα πράγματα και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις ανταμοιβές αυτών των προσπαθειών τις επόμενες μέρες. Σταδιακά θα κάνεις πιο ενημερωμένες και σωστές επιλογές καθώς έρχονται νέες πληροφορίες. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες σήμερα καθώς συμβαίνουν οι αλλαγές, αλλά οι οικονομικές καθυστερήσεις συνεχίζονται. Το συναίσθημα παίζει καθοριστικό ρόλο για την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και θα διαπιστώσεις πως κάποιες πρόσφατες προβληματικές περιοχές αρχίζουν να ξεμπερδεύονται. Μέχρι τις 13/6 πρόσεξε να μην είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου. Στόχος σου λοιπόν θα πρέπει να είναι το να παρατηρείς και να περιμένεις προτού αποφασίσεις. Με τη διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα είναι καλύτερο να προσδιορίσεις εάν κάτι ενεργοποιεί ελεγκτική ή καταναγκαστική συμπεριφορά, ώστε να καταφέρεις να εργαστείς για την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Καρκίνος
Οι προβληματικές περιοχές δεν θα εξαφανιστούν αμέσως καθώς ο Ερμής επιστρέφει αργά στην κανονική του ταχύτητα τις επόμενες μέρες. Μπορεί να προκύψουν πληροφορίες που σε βοηθούν να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να κάνεις σωστότερες επιλογές. Αύξηση καθυστερήσεων σε τομείς που σχετίζονται με τη φιλία, τις επικοινωνίες και τις μεταφορές είναι ακόμα αναμενόμενες. Με τη διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα επίσης στο παιχνίδι σήμερα πρόσεξε για ψυχαναγκαστική συμπεριφορά εάν το άγχος αφεθεί ανεξέλεγκτο.

Λέων
Νωρίς σήμερα ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Οι ενέργειες είναι μεταβατικές και θα είναι καλύτερο να βασιστείς στην υπομονή. Μην βιαστείς να θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια. Αφιέρωσε λίγο χρόνο καθώς ο Ερμής σταδιακά θα επιστρέψει στην κανονική του ταχύτητα. Αργότερα σήμερα μια μικρή, αλλά προκλητική όψη μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις γύρω από εξαιρετικά απαιτητικούς στόχους σου στη δουλειά ή στην καθημερινότητα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος
Ο Ερμής τελειώνει νωρίς σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του και νέες πληροφορίες ή μια διαφορετική προοπτική σε βοηθούν να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Οι ειδήσεις που περιμένεις φτάνουν και τα θέματα φαίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα. Ακριβώς όπως ο Ερμής παίρνει τον χρόνο του για να ανακτήσει τις ταχύτητές του θα πρέπει να χαλαρώσεις και πάλι για τα έργα και τις αποφάσεις σου. Απόλαυσε την ικανοποίηση που σου παρέχει το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα.

Ζυγός
Ο Ερμής εγκαταλείπει την ανάδρομη πορεία του και με αυτήν τη μετάβαση σήμερα είναι καλύτερο να είσαι προσεκτική με τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Ακόμα κι έτσι αυτά τα πράγματα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν, να προχωρήσουν και να ξεμπλοκάρουν τις επόμενες μέρες. Ο πειρασμός να επιβλέπεις ή να ελέγχεις ανθρώπους και καταστάσεις μπορεί να είναι ισχυρός αλλά δεν θα λύσει τίποτα.

Σκορπιός
Ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος νωρίς σήμερα ωστόσο η μέρα μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και ακόμα δεν είναι η ώρα για μεγάλες αποφάσεις ή σχέδια. Οι πληροφορίες θα πρέπει να ρέουν πιο εύκολα και οι καθυστερήσεις να αρθούν τις επόμενες μέρες, καθιστώντας ευκολότερη τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες δυσκολίες στην κατανόηση της συμπεριφοράς ή των προθέσεων ενός συντρόφου ή ενός θαυμαστή.

Τοξότης
Ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία και εξαιτίας κάποιας σύγχυσης με τη μετατόπιση, ίσως θελήσεις να βάλεις στην άκρη τις κρίσιμες συζητήσεις και να της αφήσεις για λίγο αργότερα σε πιο ξεκάθαρο χρόνο. Καθώς έρχονται περισσότερες πληροφορίες θα νιώθεις όλο και πιο έτοιμη να λάβεις αποφάσεις. Η ανησυχία είναι πιθανή σήμερα, καθώς ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα στον αέρα. Μια όψη επίσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες ότι δεν ασχολείσαι αρκετά με θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα.

Αιγόκερως
Ο Ερμής τελειώνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του, ωστόσο θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αναπροσανατολιστείς για θέματα που αφορούν στην υγεία, την εργασία και τα δημιουργικά έργα, τα ραντεβού και τις επικοινωνίες. Επιστρέφεις τις επόμενες μέρες σε προηγούμενες συνομιλίες με αυξημένη σαφήνεια. Αργότερα σήμερα είναι πιθανή μια ένταση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Ήλιο.

Υδροχόος
Ο Ερμής τελειώνει νωρίς σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του και μπορεί να επανεξετάσεις συζητήσεις ή προβλήματα που σε μπέρδεψαν τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα με περισσότερες πληροφορίες ή μεταβλητές που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Σήμερα μπορεί να μην έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να πάρεις τις μεγαλύτερες αποφάσεις. Επίσης σήμερα μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση αποκλεισμού ή η ενοχή μπορεί να σε εμποδίσει να απολαύσεις πλήρως τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Ο Ερμής σήμερα ξεκινά το ορθόδρομο ταξίδι του και από σήμερα και σταδιακά γίνεσαι πιο ξεκάθαρη στις συζητήσεις και τις δηλώσεις σου. Είναι λογικό να αντιμετωπίσεις την ημέρα ως μια μεταβατική και όχι σαν ώρα για τολμηρές κινήσεις. Τις επόμενες μέρες θα μπορούσαν να προκύψουν πληροφορίες που θα σε οδηγήσουν σε μια ελαφρώς διαφορετική πορεία. Η καταστολή των συναισθημάτων μπορεί να οδηγήσει σε ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Read More

And More