Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Θα μπορούσαν σήμερα να υπάρξουν κάποιες ψυχικές αποσυνδέσεις αλλά μπορεί επίσης να προκύψουν ευκαιρίες να ξεπεράσεις αυτά τα μικρά συναισθήματα αναταραχής. Οι ιδέες και οι πεποιθήσεις σε ενθουσιάζουν και μπορεί γρήγορα να εκνευριστείς από ένα θέμα ή μια επιδίωξη. Σήμερα η δευτερεύουσα προκλητική όψη του Ερμή με τον Άρη υποδηλώνει ότι μπορεί να αντιμετωπίζεις περισσότερες από τις συνηθισμένες ενοχλήσεις ή ανεπιθύμητες συμβουλές ή κριτική.

Ταύρος
Τα πράγματα που δεν λειτουργούν στη ζωή σου τείνουν να τραβούν το ενδιαφέρον σου σήμερα αλλά δεν χρειάζεται να επηρεάσουν τη μέρα σου. Είναι καλύτερο να μην βάζεις πολύ βάρος σε δηλώσεις που γίνονται υπό πίεση. Είναι επίσης καλύτερο να μην πιέσεις ή προκαλέσεις συζητήσεις που απαιτούν περισσότερη σκέψη. Χρησιμοποίησε την  ένταση προς όφελός σου αφήνοντας την να σε παρακινήσει να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις, αλλά απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες. Αργότερα σήμερα τα πράγματα εξομαλύνονται και οι άνθρωποι στρέφονται σε σένα για υποστήριξη.

Δίδυμοι
Αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποσυνδέσεις σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι όλο και πιο ασυγκράτητη σε νοητικό επίπεδο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο αντίθετο ζώδιό σου προκαλώντας σε να βρεις μια καλύτερη ισορροπία. Οι σχέσεις ένας προς έναν ή τα συναισθήματα σου για κάποιον μπορούν να ζωντανέψουν. Το να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και η ψυχική υπερκινητικότητα δεν θα εξυπηρετήσει τα σχέδια σου. Σε κάθε περίπτωση ο αποχαιρετισμός αυτής της αρκετά δύσκολης χρονιάς σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξη.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις καθημερινές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις. Ωστόσο υπάρχει μια τάση βιασύνης, λανθασμένης εκτίμησης και λάθη στην επικοινωνία. Εάν ένα πρόβλημα είναι εκτός του ελέγχου σου προσπάθησε να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που μπορείς να διορθώσεις ή να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη. Αργότερα και όσο περνούν οι ώρες τα κλίμα εξομαλύνεται και περιμένεις με αγωνία να αποχαιρετήσεις αυτήν την επίπονη χρονιά.

Λέων
Οι διελεύσεις της ημέρας φέρνουν στην επιφάνεια πιο δυνατές επιθυμίες και πάθη. Μπορεί να υπάρχει επιπλέον πάθος ή σχέδια σε μια σχέση αγάπης ή ενθουσιασμός στον δημιουργικό σου κόσμο. Κάποιος φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να είναι κίνητρο αλλά μπορεί να υπάρξει και λίγη αντιπαραγωγική ένταση. Μια όψη Ερμή – Άρη μπορεί να κάνει καλή δουλειά για να σε πείσει ότι πρέπει να βιαστείς όταν πιθανά δεν είναι απαραίτητο. Όσο κυλούν οι ώρες η ιδιαιτερότητα της αποψινής βραδιάς σε παρασύρει σε ένα όμορφο συναίσθημα και αισιοδοξία.

Παρθένος
Είναι πολύ εύκολο να αποσπαστείς σήμερα αν και η ψυχική ένταση μειώνεται σημαντικά όσο κυλούν οι ώρες. Μέχρι τότε μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίας πιθανώς λόγο βιασύνης και ανυπομονησίας. Τις απογευματινές ώρες υπάρχουν ωραίες ευκαιρίες για να εκφραστείς δημιουργικά και στοργικά απέναντι σε άτομα που αγαπάς, καθώς το επιβάλλει και η μέρα. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μην απογοητεύεσαι και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Να είσαι βέβαιη πως έρχονται τα καλύτερα.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξει μια συναρπαστική αποκάλυψη σήμερα που θα πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό σου. Ωστόσο είναι καλύτερα να μην πιέσεις καταστάσεις και να μην προκαλέσεις συζητήσεις που δεν πρέπει ή δεν είσαι έτοιμη. Όσο κυλούν οι ώρες το κλίμα της ημέρας σε παρασύρει και αν και λίγο περιορισμένα τα πράγματα σε σχέση με τη διασκέδαση και την κοινωνικότητα σου, εσύ είσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά με κάθε τρόπο. Οι αισιόδοξες σκέψεις για τη νέα χρονιά που ολοένα και πλησιάζει σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Σκορπιός
Με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου έχεις την τάση να αναζητάς ένα πιο προβλέψιμο ή άνετο ρυθμό. Ωστόσο είναι εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σου και να παρασυρθείς σε κακές ή λανθασμένες εκτιμήσεις. Οι λύσεις και η ανεβασμένη σου διάθεση έρχονται καθώς οι ώρες κυλούν. Αφιερώνεις χρόνο σε αυτούς που αγαπάς και τους μεταδίδεις την καλή και αισιόδοξη διάθεση σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, με τη νέα χρονιά θα σε θυμηθούν άνθρωποι που ούτε φαντάζεσαι.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου ενθαρρύνοντας τις πρωτοποριακές σου ιδιότητες. Με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σου η πρωτοβουλία και το θάρρος σου είναι ισχυρά. Ωστόσο η προσοχή σου μπορεί να αποσπαστεί με μια μικρή προκλητική πτυχή Ερμή – Άρη. Οι απογοητεύσεις μπορεί να προκύψουν με απροσδόκητους τρόπους ειδικά εάν βιάζεσαι ή αντιμετωπίζεις μικρά προβλήματα.  Σε κάθε περίπτωση όσο πλησιάζει η αλλαγή της χρονιάς βρίσκεις το κέφι σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ένα προσωπικό time out θα σε βοηθήσει πολύ. Όσο κυλούν οι ώρες απολαμβάνεις την επικοινωνία και το μοίρασμα. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες είναι μια πλούσια εποχή για νέες ιδέες. Ωστόσο ο Ερμής σε μια μικρή πίεση σήμερα, η τάση για κάτι να καίγεται τόσο γρήγορα όσο ξεκινά είναι έντονη. Όσο πλησιάζουν οι ώρες της αποχώρησης αυτής της δύσκολης χρονιάς η διάθεση σου ανεβαίνει.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρχει μια συναρπαστική ποιότητα στην κοινωνική σου ζωή σήμερα και η επιθυμία σου να πρωτοπορήσεις σε ένα έργο είναι μαζί σου. Με τις σημερινές πτυχές του Ερμή ίσως να νιώσεις ότι πρέπει να βιαστείς για μια απόφαση ή να διαφωνήσεις για ένα σημείο που προκαλεί περισσότερο πρόβλημα από όσο αξίζει. Τα συναισθήματα όσο περνούν οι ώρες γίνονται πιο ειλικρινή και αναγκαία για αυτό και αποχαιρετάς τη χρονιά αισιόδοξα και χαρούμενα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και λαχταράς περισσότερες λεπτομέρειες και δομές. Είσαι προσανατολισμένη στους στόχους σου αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Οι σημερινές διελεύσεις θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν στο να βιαστείς να επικοινωνήσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες χαλαρώνεις από τους προβληματισμούς και περιμένεις εναγωνίως με καινούρια όνειρα και ελπίδες τη νέα χρονιά.

Read More

And More