Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να είσαι εκνευρισμένη από άτομα που φαίνεται να θέλουν να σε ελέγχουν ή η δουλειά και οι ευθύνες να είναι μια βαριά γκρίνια σήμερα, με την Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα.  Τα συναισθήματα για ένα άτομο ή ένα έργο μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω της.  Μπορεί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις μια δύσκολη επιλογή ή ότι θέλεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, αλλά οι ανησυχίες σε εμποδίζουν να το κάνεις ολόψυχα.  Δώσε προσοχή στους φόβους και τα συναισθήματα που εμφανίζονται σήμερα, καθώς μπορείς να μάθεις πολλά  για το τι μπορεί να σε εμποδίζει να ακολουθήσεις τι και ποιόν θέλεις.  Ωστόσο είναι μια δυνατή μέρα για αποτοξίνωση και χαλάρωση.

Ταύρος

Η δυσαρέσκεια μπορεί να είναι λίγο πιο έντονη σήμερα. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε στενό σημείο, επιλέγοντας ανάμεσα σε δυο εξίσου δελεαστικές εναλλακτικές λύσεις, αλλά μπορεί κάλλιστα ο φόβος σου να παρεμβαίνει στη διάθεση σου.  Η Αφροδίτη στον ηλιακό 4οοίκο σου αυτές τις μέρες, σε κάνει να προτιμάς ασφαλή, οικεία χόμπι, αλλά ένα άλλο μέρος σου φοβάται μη χάσει κάτι σημαντικό.  Έχεις την τάση να κλείνεσαι ή να αποσύρεσαι, καθιστώντας την καλύτερη στιγμή για να δουλέψεις μόνη σου.  Εάν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και να ασκήσεις υπομονή, είναι πιθανό να πρόκειται μόνο για μια μικρή διαταραχή.

Δίδυμοι

Ενώ σε ενδιαφέρει να τακτοποιηθείς και να κάνεις τα πράγματα εύκολα σήμερα, μπορείς να παλέψεις με τους περισπασμούς.  Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου να καταλάβει τα πάντα, όσο μπορείς να νιώσεις την ανάγκη να μάθεις.  Η ώθηση είναι πιθανό να προκαλέσει περιττά προβλήματα με τις τρέχουσες διελεύσεις της Αφροδίτης.  Η υπερβολική σκέψη μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και η καχυποψία μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας.  Οι αποφάσεις μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ληφθούν.  Ωστόσο προσαρμογές στα σχέδια και τα έργα σου μπορεί να είναι απαραίτητες και μπορούν να σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος

Μπορεί να παρατηρήσεις διαφορές στις βασικές αξίες με κάποιον σήμερα και το θέμα μπορεί να σε βαλτώσει προσωρινά.  Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποια τάση να κάθεσαι στο φράχτη για ένα θέμα επειδή δεν είσαι βέβαιη, εάν οι αντιλήψεις σου είναι αρκετά αντικειμενικές για να κρατήσουν βάρος.  Η αγάπη ή η φιλία είναι περίπλοκα ζητήματα, αλλά τα αναδυόμενα συναισθήματα μπορούν να φωτίσουν τις ανασφάλειες, ώστε να μάθεις πως να τις διαχειρίζεσαι.  Για να αποφύγεις την παγίδα να κάνεις κάτι που οδηγεί στο να κρατάς μνησικακία, προσπάθησε να συνδεθείς με τα αληθινά σου συναισθήματα και να θέσεις κάποια όρια.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για την επίτευξη συμφωνίας ή συμβιβασμού, αλλά είναι μια καλή μέρα για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου, ειδικά για τις κρυφές σου φιλοδοξίες.   Υπάρχει κάποια τάση, οι εξωτερικές υποχρεώσεις να τραβούν την προσοχή κάποιου αγαπημένου προσώπου μακριά από εσένα, κάτι που μπορεί να είναι λίγο ανατρεπτικό.   Εναλλακτικά μια λαχτάρα μπορεί να σου αποσπάσει προσωρινά την προσοχή από τα καθήκοντα που έχεις.  Είσαι πιο προσιτή αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, αλλά μέρος σου απαιτεί περιόδους αφιερωμένες στον προβληματισμό ή την επεξεργασία πρόσφατων δραστηριοτήτων.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε ένα δύσκολο έργο ή ένα θέμα και να απολαύσεις λίγη διασκέδαση σήμερα. Οι άνθρωποι φαίνονται απασχολημένοι στην καλύτερη περίπτωση, τεταμένοι και συγκεντρωμένοι στη χειρότερη.  Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να εμπιστευτείς κάποιον ή κάτι, από τη μια πλευρά και να αμφισβητείς τα κίνητρα από την άλλη.  Λόγω της διέλευσης Αφροδίτη – Πλούτωνα τα συναισθήματα  μπορεί να επικεντρωθούν σε ερωτικά θέματα με τις πιθανότητες και τα δυο μέρη να αισθάνονται κυκλοθυμικά.

Ζυγός

Οι εγκόσμιες φιλοδοξίες σου μπορούν να είναι πιο δυνατές σήμερα,. Ωστόσο με μια μικρή πρόκληση σήμερα Αφροδίτης- Πλούτωνα μπορεί να προκύψουν με λεπτούς τρόπους ή παλαιότερα θαμμένες μνησικακίες ή απογοητεύσεις. Οι άνθρωποι γύρω σου ασχολούνται με τα ζητήματα τους και δεν είναι ιδιαίτερα διαθέσιμοι να μαντέψουν ή να αντιληφθούν τις ανάγκες σου.  Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε μικρά προβλήματα χρονισμού ή αποσυνδέσεις να παρεμβαίνουν στη συνολική αίσθηση ότι τα πράγματα βελτιώνονται.  Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση πάνω σου και μπορεί να προέρχεται  από φίλους, ομάδες ή οικογένεια ή μπορεί να αφορά αυτούς.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και τα ευρύτερα θέματα της ζωής σου είναι σε μεγαλύτερη εστίαση.  Ενώ το να βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα έχει τις ισχυρές δυνατότητες να σε ηρεμήσει, η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα υποδηλώνει κάποιο άσχετο χρόνο.  Μπορεί να προκύψουν υποκείμενες εντάσεις ή δυσαρέσκεια.  Μπορεί άθελα σου να δημιουργήσεις κάποια προβλήματα   κυρίως για τον εαυτό σου. Προσπάθησε να μην αυτό-σαμποτάρεσαι ή να αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να καταστρέψουν κάτι καλό.  Αν θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια, υπάρχουν καλύτερες στιγμές για να το κάνεις!

Τοξότης

Δεν είναι εύκολο να μεταδώσεις το εσωτερικό μήνυμα σου σήμερα και μπορείς να ανακαλύψεις ότι οι άνθρωποι παρερμηνεύουν τα πράγματα, τουλάχιστον εν μέρει λόγο ανασφάλειας.  Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις κάποια κοινωνική αδεξιότητα ή κακή επικοινωνία.  Επανεξέτασε εάν είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεις κατανοητή σε ένα θέμα πριν το επιδιώξεις, ή περίμενε να παρουσιάσεις τις ιδέες σου για μια στιγμή που οι άνθρωποι είναι λιγότερο εγωκεντρικοί.  Η επιθυμία να μυρίσεις μια αλήθεια αν και ισχυρή, μπορεί να μην αξίζει τον κόπο μόνο προς το παρόν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 7ο οίκο της συνεργασίας σου και μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βρεις μια ισορροπία ή να διατηρήσεις την ειρήνη.  Ωστόσο με μια μικρή πρόκληση σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι αμφιβολίες μπορούν να μπουν στην εικόνα.  Το να παρατηρείς περισσότερα από το να συμμετέχεις, φαίνεται να είναι πιο συμφέρουσα θέση αυτές στις μέρες, καθώς μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την υπερανάλυση  ή την εύρεση προβλημάτων όπου δεν υπάρχουν.

Υδροχόος

Μπορεί να χρειαστείς κάποια απόσταση ή απόσπαση από ένα πρόβλημα για να καταλάβεις τελικά καλύτερα.  Το να περιμένεις κάτι, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις το φως.  Η Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα σήμερα, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη να κάνεις κάποιες προσαρμογές.  Με στενές σχέσεις ή συνεργασίες είσαι γενικά σε καλή κατάσταση για να εξομαλύνεις τις σχέσεις με τους άλλους αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις σε μια καλύτερη θέση προσωρινά.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου και μπορεί να νιώσεις μια ισχυρότερη επιθυμία να εκφραστείς με κάποιο τρόπο. Το να αναζητάς θετικά σχόλια είναι καλό, αλλά με τις σημερινές δύσκολες πτυχές είναι καλύτερο να μην επενδύσεις πάρα πολύ σε αυτήν την αναζήτηση.  Οι ανασφάλειες σχετικά με την απόδοση σου ή τη χρησιμότητα σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο.  Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς για άλλους.  Απέφυγε να επιχειρήσεις να εγκαταστήσεις μια κατάσταση εάν γνωρίζεις ότι δεν είναι σωστή.

Read More

And More