Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ασχοληθείς με θέματα οικογένειας, σπιτιού, σχέσης, ευχαρίστησης και χρημάτων. Η συγχώρηση έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως κάνοντας σε να νιώθεις καλά από μέσα προς τα έξω. Μπορεί να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να βελτιώσεις ή να εξισορροπήσεις τις οικογενειακές σχέσεις ή την ατμόσφαιρα του ίδιου του σπιτιού. Επίσης ανοίγονται ευκαιρίες και υπάρχουν άφθονες καινοτόμες ιδέες στους τομείς της εργασίας, των χρημάτων και της υγείας. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να
βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα έχει εξαιρετική ενέργεια για να συνδεθείς με ένα φίλο με ψυχικούς, φωτεινούς τρόπους. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνεις ειρήνη με κάποιον ή για σπίθες μιας νέας φιλίας. Επίσης μπορεί να συνδεθείς με κάποιον ή με πληροφορίες που σε βοηθούν να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου ή τις επικοινωνίες σου. Τολμάς να εκφραστείς πιο ελεύθερα και μπορεί να υπάρξει μια αξιοσημείωτη ρομαντική έλξη, ένα συναρπαστικό νέο χόμπι ή κανάλια ψυχαγωγίας και αυξημένη δημιουργική ελευθερία. Το πνεύμα ανοιχτότητας βοηθά να φέρεις νέες ευκαιρίες στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συνδεθείς με τους ανθρώπους και τα έργα που μπορούν να σε βοηθήσουν να προωθήσεις χρήματα ή επιχειρηματικούς στόχους. Εύκολα αγγίζεις ή ελκύεσαι από όμορφα πράγματα και δραστηριότητες, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για πρωτότυπες και ευφάνταστες αγορές ή εγχειρήματα. Μεγάλες συμφωνίες ή ανακαλύψεις γίνονται απροσδόκητα τώρα. Οι διελεύσεις σήμερα ενισχύουν την απόλαυση σου και οδηγούν σε μια σημαντική ανακάλυψη. Οι βελτιώσεις στην οικιακή σου ζωή σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος
Μπορεί να σου αρέσει πολύ να απλώνεις το χέρι βοήθειας σε κάποιον τώρα. Μπορεί να αισθανθείς έμπνευση από ένα βιβλίο ή απόσπασμα ή μπορεί να υπάρχει ένα θέμα που σε ενθουσιάζει. Μπορεί να γίνει πρόοδος με φίλους, ομάδες ή οποιοδήποτε θέμα που απαιτεί να βασιστείς στις ικανότητες επικοινωνίας, διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση, ανταλλαγή ιδεών και γράψιμο. Η προοπτική σου μπορεί να εξελιχθεί με πολύ θετικό τρόπο, μέσω ενός νέου ή ασυνήθιστου φίλου ή περαιτέρω πληροφοριών που έρχονται το δρόμο σου.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν νέα διορατικότητα, συγχώρηση ή κατανόηση που σχετίζεται με μια σχέση. Η απελευθέρωση προσωπικών προβλημάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική και ευεργετική. Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας, οικονομική ενίσχυση ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που συμβάλει στην επιτυχία σου, μπορεί να συμβεί απροσδόκητα αυτές τις μέρες. Έχεις μια φρέσκια, θετική και σίγουρη στάση απέναντι στην αυτοεκτίμηση και την αξία σου, η οποία βοηθά να προσελκύσεις καλή εύνοια. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και σε ενθαρρύνει να συνδεθείς και να μοιραστείς.

Παρθένος
Βλέπεις ανθρώπους και έργα με θετικό φως σήμερα και είναι μια όμορφη στιγμή για να απολαύσεις τα οφέλη μιας ομαδικής προσπάθειας ή να μοιραστείς με κάποιο τρόπο το φορτίο σου. Δίνοντας σε κάποιον το πλεονέκτημα της αμφιβολίας μπορεί να αισθάνεται καλά και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση ενός δεσμού. Οι φίλοι και οι συνεργάτες εναρμονίζονται καλά τώρα ή ένα πνεύμα φιλίας κυριαρχεί σε μια συνεργασία. Αυτή είναι γενικά μια ισχυρή στιγμή για δημιουργική αυτοέκφραση ή για να βρεις τον εαυτό σου μέσα από νέες εμπειρίες και διαφορετικές προοπτικές.

Ζυγός
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απλώσεις ένα χέρι βοηθείας ή να κάνεις μια καλή χειρονομία. Το να βάλεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να φέρει ανταμοιβές και τα επαγγελματικά σχέδια και θέματα τώρα μπορούν να ευδοκιμήσουν. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ανακαλύψεις σε ψυχολογικό ή οικείο επίπεδο που σου δίνουν μια έντονη αίσθηση ότι προχωράς μπροστά. Οι νέες ιδέες για τις εσωτερικές σου λειτουργίες μπορεί να είναι συγκλονιστικές. Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να εκφραστείς στενά ή να μιλήσεις για θέματα που προηγουμένως ήταν ταμπού ή κρυμμένα.

Σκορπιός
Μια συνεργασία θα μπορούσε να είναι μια ζωτική πηγή πνευματικής συντροφικότητας, ή μπορεί να συνεργάζεσαι με κάποιον για κοινούς μακροπρόθεσμους στόχους. Μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη μαγεία στις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα. Αναδύεται η ιδεαλιστική, ρομαντική και δημιουργική πλευρά σου και αγγίζεις ή συγκινείς εύκολα. Η συμπονετική σου φύση βρίσκεται στο επίκεντρο, καθιστώντας την ιδιαίτερα ελκυστική για τους άλλους να κάνουν την κίνηση τους ή να θέλουν να είναι κοντά σου. Η θεραπευτική ενέργεια είναι μαζί σου καθώς συγχωρείς, αποδέχεσαι και ζεις.

Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κατανοήσεις μια σύνδεση σήμερα και η συγχώρηση είναι εύκολη κάτω από τις σημερινές διελεύσεις. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για οικειότητα ή κάποια νέα γνώση σε ένα θέμα που προηγουμένως σε βάραινε. Με μια πιο αποδεκτή και κατανοητή προσέγγιση στη συναισθηματική ή προσωπική σου ζωή προκύπτουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση. Είσαι καινοτόμος και προοδευτική και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τους στόχους σου. Το να λειτουργείς και να σκέφτεσαι έξω από τα κουτάκια
λειτουργεί σήμερα προς όφελος σου.

Αιγόκερως
Είσαι σε καλή κατάσταση για να κάνεις συνδέσεις. Υπάρχει μαγεία στις αλληλεπιδράσεις σήμερα και η συζήτηση των ονείρων σου μπορεί να είναι μέρος αυτού. Το ίδιο μπορεί να βάλεις την πίστη σου σε κάποιον! Μια ευχάριστη έκπληξη είναι πιθανή. Οι εκδόσεις, οι διεθνείς επιχειρήσεις, η εκπαίδευση ή ένα ταξίδι μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Είσαι ιδιαίτερα ελεύθερη και ανοιχτή στο να εκφράζεσαι, να επικοινωνείς, να δημιουργείς και να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με άλλους σήμερα. Οι αλλαγές στη ρουτίνα σου προέρχονται από την επιθυμία για περισσότερη ελευθερία στη ζωή σου και μια αλλαγή στα πρότυπα σκέψης σου διευρύνει τις εμπειρίες σου.

Υδροχόος
Η χρήση της διαίσθησης σου έρχεται πιο φυσικά σήμερα με τη Σελήνη σε αρμονία με το ζώδιο σου και μια σύνδεση Ποσειδώνα – Ήρας που σε εμπνέει με τη δουλειά και τις πρακτικές σου υποθέσεις. Ένα καλό εύρημα, μια συμφωνία ή μια ευφάνταστη επιχείρηση μπορεί να είναι μέρος της εικόνας. Η προθυμία σου να βοηθήσεις ή να υπηρετήσεις άλλους μπορεί να οδηγήσει σε όμορφα πράγματα. Υπάρχει επίσης ένα νεύμα προόδου και καινοτομίας μαζί σου. Μπορεί να υπάρξει ξαφνική επίγνωση ή επιφάνειες γύρω από προσωπικά ζητήματα, το παρελθόν, προηγούμενες συνθήκες οικειότητα ή οικογενειακά θέματα.

Ιχθύες
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην οικογένεια και τον τομέα του σπιτιού σου σήμερα, ενθαρρύνοντας έναν ήσυχο και χαλαρό ρυθμό. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν επίσης τη σύνδεση και την ανάμειξη. Ενθαρρύνεσαι να μοιραστείς τις ιδέες, τις στιγμές, τη στοργή, τη δημιουργικότητα ή το χρόνο σου με άλλους. Είναι μια ωραία μέρα για να βγεις λίγο έξω από τη ζώνη άνεσης σου για να εκφραστείς. Η συμπόνια και η αποδοχή είναι σε ισχυρή προσφορά. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που τελειώνεις με περιοριστικές συμπεριφορές, προβλήματα ή καταστάσεις που σε εμπόδιζαν να εκφραστείς ελεύθερα.

 

Read More

And More