Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας και σε προκαλεί να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Η επιθυμία σου για συντροφικότητα ή ανατροφοδότηση αυξάνεται. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον 6ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια εξαιρετική περίοδος για προσοχή στη λεπτομέρεια και οργάνωση της εργασίας και των ρουτινών σου. Η μέρα είναι καλή για ερωτικές εξομολογήσεις σε κάθε περίπτωση.

Ταύρος
Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον τομέα της χαράς σου και τις επόμενες εβδομάδες ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τη δημιουργική έκφραση, την τεχνική πλευρά των έργων ή της τέχνης, καθώς και για χειροτεχνίες ή χόμπι. Το κλίμα στα εργασιακά είναι θετικό και μπορείς να μοιραστείς απόψεις και ιδέες. Η βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου είναι μια εύκολη υπόθεση. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες και πέρνα καλά.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν μια θετική, ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου και απολαμβάνεις περισσότερο αυτό που κάνεις και μαθαίνεις. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον ηλιακό 4ο οίκο σου και αυτό το διάστημα σκέφτεσαι περισσότερο την οικογένεια. Η πορεία ή η εξέλιξη των εργασιακών σου είναι ικανοποιητική. Μπορείς να καταφέρεις μια ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι αναμενόμενη.

Καρκίνος
Μέχρι τις 30 του μήνα ο Ερμής μεταβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου και είσαι σε τέλεια κατάσταση για να μάθεις νέα πράγματα και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου. Ο Ερμής εδώ αναδεικνύει την επιθυμία σου να μιλήσεις, να μοιραστείς και να μάθεις. Επειδή ο Ερμής κυβερνά τον τομέα του απορρήτου σου, είναι επίσης μια καλή στιγμή που μπορείς να εκφραστείς με μυστικά ή ιδιωτικά θέματα πιο εύκολα. Αν νιώσεις λίγο νευρική στα εργασιακά επιδίωξε μικρά διαλείμματα. Σε κοινωνικές δραστηριότητες συμπεριέλαβε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής κι αυτό φέρνει ευκαιρίες.

Λέων
Οι συνομιλίες για ή με έναν σύντροφο μπορούν να είναι γόνιμες και σημαντικές σήμερα και γενικότερα υπάρχει μια ευχάριστη εστίαση στις συζητήσεις. Ο Ερμής μόλις πέρασε στον 2ο ηλιακό σου οίκο και είσαι σε τέλεια κατάσταση για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις και τα επαγγελματικά θέματά σου. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη συμβιβάζεσαι και μην αδικείς τον εαυτό σου.

Παρθένος
Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στο ζώδιό σου και σε ενθαρρύνει να μοιραστείς μιλώντας περισσότερο, να συνδεθείς με άλλους, να γράψεις. Ωστόσο είναι μια ανεξάρτητη περίοδος καθώς παίρνεις συχνά εκτελεστικές αποφάσεις. Οι δύναμη των λέξεων είναι ισχυρή κι έτσι μπορείς να διεκδικήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Η γοητεία σου αυξάνεται κι αυτήν την περίοδο μπορούν να συμβούν τα πάντα στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις μια ευθύνη ή να τακτοποιήσεις κάτι κι έτσι αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη και σίγουρη για τον εαυτό σου. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι πιο μοναχική. Είσαι πιο επιρρεπής στο να κρατάς μυστικά κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σημαντική γνωριμία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Σκορπιός
Είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου καθώς αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και να αποκτήσεις περισσότερα κίνητρα. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον 11ο ηλιακό σου οίκο και οι συνδέσεις με φίλους ανεβάζουν ρυθμό. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα υπόσχεται πολλά σε σχέσεις και θετική επικοινωνία καθώς ο Ερμής μεταβαίνει στον ηλιακό 10ο οίκο σου στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στις ευθύνες, τα σχέδια, την εργασία και τη φήμη σου. Γίνεσαι πιο υπεύθυνη και αναλαμβάνεις το προβάδισμα σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή ένα έργο. Σταθεροποίησε τη συναισθηματική σου ζωή παίρνοντας πρωτοβουλίες ή αναθεωρώντας τις ανάγκες σου.

Αιγόκερος
Σήμερα μπορεί να έχεις έντονη την επιθυμία να κυριαρχήσεις σε ένα έργο ή να επιλύσεις προβλήματα καθώς μπορείς να αξιοποιήσεις περισσότερο την αυτοπειθαρχία σου. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να διδάξεις, να μοιραστείς ιδέες, να μεταδώσεις, να δημοσιεύσεις και να διαδώσεις. Πλησίασε τον αγαπημένο σου και λύστε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται πολλά και ευχάριστα.

Υδροχόος
Ο Ερμής διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και σε βάζει σε εξαιρετική θέση να σκεφτείς και να μιλήσεις για θέματα κοινής χρήσης, οικονομικών, ψυχολογίας και οικειότητας. Μπορείς να προσαρμόσεις τις εργασιακές συνθήκες προς όφελός σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της, ενώ εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να κάνεις σταθερές βελτιώσεις και να κάνεις πράγματα. Στόχευσε σε ένα διαχειρίσιμο ρυθμό και ισορροπημένη προσέγγιση. Οι δυνάμεις συγκέντρωσής σου είναι ισχυρές και γίνεσαι ιδιαίτερη επινοητική στα εργασιακά. Το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει.

Read More

And More