Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Δίας μετακινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια στιγμή ουσιαστικής εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που μπορεί να οφείλονται στη βιασύνη ή τον ενθουσιασμό σου. Εύκολα οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορούν να παρεκτραπούν αν δεν ελέγξεις την τάση σου να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, όσο γρήγορα μπορείς να ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, άλλο τόσο εύκολα μπορείς να απογοητευτείς.

Ταύρος
Σήμερα και το επόμενο διάστημα δίνεις την περισσότερη ενέργεια στις φιλίες, τα δίκτυα και στην ομαδικότητα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες στα εργασιακά ακόμα και στα οικονομικά. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη που σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορη. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι
Ο Δίας κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και μέχρι της 28/7 στο πρώτο μέρος του ταξιδιού του μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη του. Ευχάριστα σχόλια και αναγνώριση για τη δουλειά σου ή για την προσπάθεια που καταβάλλεις αυξάνουν τη διάθεση και τις φιλοδοξίες σου. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να σε εκθέσουν στα μάτια του. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθούν οι θαυμαστές σου.

Καρκίνος
Ο Δίας ξεκινά το ταξίδι του στον ηλιακό 9ο οίκο σου και αυτή η τυχερή διέλευση θα γίνει σε τρία μέρη, το πρώτο από τα οποία θα διαρκέσει από σήμερα έως τις 28/ 7. Αυτό το διάστημα σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να επεκτείνεις τα ενδιαφέροντα, τη μάθηση και τις σπουδές. Μην φέρεσαι προκλητικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό σου ταμπεραμέντο σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Ο Δίας κινείται σήμερα στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Είναι το πρώτο από τα τρία μέρη ενός κύκλου που είναι υπέροχος για οικονομικές βελτιώσεις και την οικεία ζωή σου. Αυτή η διέλευση ξεκινά τώρα και θα διαρκέσει έως τις 28/7. Τα αυξημένα οφέλη μπορούν να προκύψουν από τους άλλους ή μπορεί να συνδυάσεις τα ταλέντα σου με κάποιον άλλον και να πετύχεις έναν υψηλό στόχο. Η τύχη ευνοεί σήμερα τα επαγγελματικά σου. Το συναίσθημα ενισχύεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το πλανητικό σκηνικό που φροντίζει για σένα.

Παρθένος
Ο Δίας κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου και μέχρι τις 28/7 μπορείς να απολαύσεις τις ενισχυμένες σχέσεις σου. Αυτή είναι μια τυχερή διέλευση που ευνοεί συμφωνίες, νομικά ή διαφημιστικά θέματα. Οι σημερινές μεταφορές είναι σταθερές για την επίτευξη καθορισμένων στόχων. Περνάς ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αυτό σε γεμίζει ενέργεια. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την ακαταμάχητη γοητεία σου.

Ζυγός
Ο Δίας κινείται σήμερα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και αυτή η μακροπρόθεσμη διέλευση θα αναπτυχθεί περισσότερο το 2022. Όμως τώρα και μέχρι τις 29/7 δηλαδή το πρώτο μέρος του ταξιδιού του, μπορείς να βελτιώσεις την υγεία σου, τις καθημερινές συνήθειες, την εργασία και τις ρουτίνες. Διευθέτησε σήμερα οικονομικές και εργασιακές εκκρεμότητες. Στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς εύκολα να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ο Δίας περνά στον τομέα της χαράς και σε ενθαρρύνει να βγεις από το καβούκι σου και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Βρες διασκεδαστικά χόμπι, μοιράσου στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα και πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου χαρά. Μικρές σημερινές απογοητεύσεις στα εργασιακά μην τις αφήσεις να σε καταβάλλουν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται μαγικά. Εσύ που είσαι μόνη, σημαντικές γνωριμίες θα προκύψουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Τοξότης
Ο Δίας μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και μπορείς να ζήσεις μερικές ωραίες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στην προσωπική σου ζωή. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση και ομορφιά του σπιτιού σου ή η επιθυμία σου να συνδεθείς με τις ρίζες σου μεγαλώνει. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά εντυπωσιάζουν. Δείξε με πράξεις στον αγαπημένο σου αυτά που αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις πλέον κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου και δεν αναλώνεσαι σε απλές περιπέτειες.

Αιγόκερος
Ο Δίας κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου από σήμερα κι αυτή η μακροπρόθεσμη διέλευση σου ανοίγει νέους δρόμους, μάθησης και περιήγησης. Ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται, εκφράζεις και χαίρεσαι τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου μέχρι τις 28/7 που θα διαρκέσει ο πρώτος κύκλος αυτού του ταξιδιού. Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης σε κάνει πιο παραγωγική και δραστήρια στα εργασιακά. Βρίσκεις έξυπνους τρόπους για την ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται.

Υδροχόος
Ο Δίας αφήνει προσωρινά σήμερα το ζώδιό σου -και μέχρι τις 28/7, ενισχύοντας τον τομέα των οικονομικών σου. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να αξιοποιήσεις τους υπάρχοντες πόρους σου, μια επιχείρηση ή ένα έργο και να απολαύσεις τις ανταμοιβές των προηγούμενων προσπαθειών σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανταμείβονται και ενθουσιάζουν. Μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και να επισφραγίσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Ιχθείς
Ο Δίας κινείται προς το δικό σου ζώδιο κι αυτό θα γίνει σε τρία βήματα. Το πρώτο από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 28/7. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αυτό το διάστημα αυξάνεται, αναζητάς μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης και απολαμβάνεις τον εαυτό σου. Οι εξελίξεις σήμερα στα εργασιακά εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα τρυφερή και ζεστή. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και γοήτευσε τους πάντες.

Read More

And More