Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το πρώτο μέρος της μέρας μπορεί να απαιτήσει ιδιαίτερο χειρισμό. Ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να φέρει πιέσεις, κάτι που μπορεί να σε στρεσάρει. Προσωρινά η κριτική μπορεί να είναι έντονη. Σκέψου ότι οι ανασφάλειες, οι φόβοι ή οι ενοχές μπορεί να υπονομεύουν την προσπάθειά σου στο να παρουσιάσεις τις ιδέες σου ή να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Είναι καλύτερο να μπεις με την ιδέα ότι θα μάθεις κάτι χρήσιμο από προβληματικές περιοχές για να προχωρήσεις μπροστά, νιώθοντας πιο δυνατή και σίγουρη.

Ταύρος
Μια όψη τετραγώνου Ερμή – Κρόνου επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αρνητικότητα, καθυστερήσεις, μπλοκαρίσματα ή έντονη κριτική. Προς το παρόν οι οικονομικές και κοινωνικές ανησυχίες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι τις περισσότερες φορές η διαχείριση μικρών προβλημάτων οδηγεί σε χρήσιμα νέα ευρήματα και πιθανώς σε απροσδόκητες βελτιώσεις. Επιδίωξε να είσαι ευέλικτη και ανθεκτική, ώστε τα μικρά προβλήματα που εμφανίζονται τώρα να μην κυριαρχούν στη διάθεση σου.

Δίδυμοι
Ο Ερμής σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Κρόνο, υποδεικνύοντας ότι οι καθυστερήσεις ή οι αποσυνδέσεις μπορεί να επιβραδύνουν τα πράγματα ή να σε απογοητεύσουν στο πρώτο μισό της ημέρας. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ευαίσθητοι ή να μην είναι τόσο γρήγοροι όσο εσύ, γι’ αυτό πρόσεξε να μην μιλά γρήγορα. Οι απόψεις, οι ιδέες ή οι συμβουλές σου γίνονται ευρέως αποδεκτές τώρα. Ίσως βέβαια υπάρξουν κάποια εμπόδια στη διαχείριση πριν τα πράγματα προχωρήσουν ομαλά.

Καρκίνος
Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι δύσκολες το πρώτο μισό της ημέρας και οι χαμένες συνδέσεις, οι καθυστερήσεις και οι μικρές ατυχίες μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο μπορούν να σε οδηγήσουν σε παρακάμψεις που λειτουργούν προς όφελος σου. Σκέψου ότι ακόμη και η εκνευριστική ανατροφοδότηση μπορεί να παρακινήσει θετικές αλλαγές. Επιδίωξε να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα και τις προκλήσεις, όσο ενοχλητικά κι αν είναι. Επίσης, προσπάθησε να είσαι υπομονετική εάν αισθάνεσαι μπλοκαρισμένη, καθώς η έμπνευση θα επιστρέψει σύντομα.

Λέων
Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Κρόνου προκαλεί μερικές δύσκολες συζητήσεις ή σκέψεις. Πολλά μικρά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά, που σχετίζονται κυρίως με καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία. Απόφυγε να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και δούλεψε σε δύσκολες περιοχές. Η αρνητικότητα μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σου, αλλά ενώ αυτό μπορεί να είναι εκνευριστικό, μπορεί να καταλήξεις να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές.

Παρθένος
Μπορεί να βρίσκεσαι σε δίλημμα, αλλά τελικά θα πάρεις τη σωστή απόφαση. Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου προσωρινά, ώστε να επιστρέψεις σε αυτό αργότερα με φρέσκο αέρα και ενέργεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσεις νέα έργα, επομένως εργάσου σε αυτά που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ή ακόμα καλύτερα αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις ένα διάλειμμα, αν είναι δυνατόν. Για να στείλεις ένα θετικό μήνυμα που τυγχάνει ιδιαίτερης προσοχής, έλα σε επαφή με τις ανάγκες και επιθυμίες σου καθώς μπορεί να μην γνωρίζεις ακριβώς τι προσπαθείς.

Ζυγός
Το σημερινό τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να εστιάσει την προσοχή σου στα ελαττώματα. Οι αγγαρείες ή οι ευθύνες μπορεί να σε εμποδίσουν να διασκεδάσεις και να σου φαίνεται πιο δύσκολο να τις διαχειριστείς απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να χρειαστούν προσαρμογές πριν ανακτηθεί η εμπιστοσύνη σε ένα έργο. Ευτυχώς μπορείς να δεις τις ευκαιρίες, όχι μόνο τα ελαττώματα, τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις. Εάν έχεις επικεντρωθεί πολύ στην απόλαυση δραστηριοτήτων μπορεί τώρα να υπάρξει μια υπενθύμιση για να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πιο ομαλό.

Σκορπιός
Ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πολύ ευάλωτη σε εξωτερικές πιέσεις. Μικρά προβλήματα απειλούν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής σου προς το παρόν. Θα θελήσεις να το ανατρέψεις έτσι ώστε να είσαι αυτή που θα φροντίσει τα προβλήματα. Οι επικοινωνίες μπορεί να χαθούν ή να παρερμηνευτούν. Προσωρινά ίσως είναι καλύτερο να παρακάμψεις καταστάσεις που περιλαμβάνουν αντιπαράθεση ή έντονες απαιτήσεις σε χρόνο και ενέργεια.

Τοξότης
Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, οι πιέσεις από την οικογένεια ή που σχετίζονται με οικιακά θέματα μπορεί να βαρύνουν πολύ. Οι συνομιλίες είναι προκλητικές με την άμυνα στο παιχνίδι και μπορεί να υπάρξει νοητική αποσύνδεση με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Ίσως είναι καλύτερο να αποθηκεύσεις σημαντικές ιδέες ή θέματα για μια περίοδο που οι άνθρωποι είναι πιο ελεύθεροι και λιγότερο ευαίσθητοι. Τα προβλήματα στην επικοινωνία είναι προσωρινά και καλό είναι να προσπαθήσεις να τις αντιμετωπίσεις ως τέτοιες.

Αιγόκερος
Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ίσως σε κάνει να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο στο πρώτο μισό της ημέρας. Αυτή η διέλευση μπορεί να μεγεθύνει τους περιορισμούς. Είναι μια προσωρινή και αρκετά χρήσιμη διαδικασία αφού σε βοηθά να βρεις ελαττώματα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σου προτού προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση. Οι καθυστερήσεις στην επικοινωνία μπορεί να είναι εμφανείς και να προκαλέσουν κάποια προβλήματα. Ακόμα κι έτσι, μπορεί κάλλιστα να βρεις μια έξυπνη λύση που σε ωφελεί.

Υδροχόος
Με ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση, ένα μπλοκάρισμα στην επικοινωνία ή μια νοητική αποσύνδεση που μπορεί να σε απογοητεύσει. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι κρίσιμες ή να λείπουν όταν τις χρειάζεσαι ή οι ανησυχίες για τα χρήματα μπορεί να γίνουν πιο έντονες. Θα μπορούσες να δεις τους ανθρώπους με λιγότερο κολακευτικό φως, αν και αυτό μπορεί να είναι προσωρινό. Δεν είναι η ώρα να αρπάξεις μια ευκαιρία, αλλά αυτή η διέλευση είναι χρήσιμη για την επίλυση διαφόρων μικροπροβλημάτων ή ζητημάτων που εκκρεμούν.

Ιχθείς
Με ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλύτερο να αποφύγεις να ασχολείσαι με πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και αντίθετα να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις. Εάν μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να συγκεντρώνεις το μυαλό σου θα νιώσεις καλύτερα. Τα ελαττώματα μπορεί να φαίνονται ότι μεγεθύνονται κάτω από αυτή τη διέλευση και αυτή η αυξημένη επίγνωση των ευθυνών σου ή των προκλήσεων γύρω σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο ανεπιθύμητη. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να είσαι επικριτική οι άλλοι θα μπορούσαν να διαβάσουν ότι λες αρνητικά τώρα, με τον Κρόνο στο ζώδιο σου.

 

 

Read More

And More