Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος βγαίνει από το ζώδιο σου και μετακινείται στον τομέα των αξιών και των πόρων σου σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι σε θέση να αναλάβεις τα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύεσαι τα ταλέντα σου, χρησιμοποιείς καλύτερα τους πόρους σου και καλυτερεύεις την καθημερινότητά σου. Όταν ο Ήλιος θα βρίσκεται υπό πίεση τον επόμενο μήνα μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις υπερβολές, να ξοδεύεις απερίσκεπτα ή να έχεις εμμονή με τα υλικά σου πράγματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις σε ένα πιο ασφαλές και σταθερό πρόγραμμα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα προς όφελός σου. Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

Ταύρος
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 21/5. Η παρουσία σου είναι πιο έντονη τον επόμενο μήνα και αυτός ο νέος κύκλος του Ήλιου σε ενθαρρύνει να κλέψεις τις εντυπώσεις. Αν θέλεις να αλλάξεις την εικόνα σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις και αν θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες, κάποιο προϊόν ή την προσωπικότητα σου θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αυτήν την εποχή. Οι επόμενες εβδομάδες ενισχύουν τη γοητεία σου, την προσωπική σου έλξη και τη δύναμη σου γενικότερα. Σήμερα όμως ο Ήλιος βρίσκεται σε διαφωνία με τον Πλούτωνα και οι εντάσεις στη δουλειά μπορεί να αυξηθούν.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα για μια διαμονή ενός μήνα. Είναι εποχή για ξεκούραση, χαλάρωση, αποτοξίνωση και για να αφήσεις πίσω σου ξεπερασμένες καταστάσεις. Είναι μια περίοδος τακτοποίησης του χρόνου με έμφαση στα συναισθήματα και στην ηρεμία. Μπορεί να κλείσεις θέματα που έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους και μπορεί ενστικτωδώς να αποσυρθείς από τη φασαρία της καθημερινής ζωής για να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους και τις ανάγκες σου. Σήμερα θαμμένες απογοητεύσεις ή φόβοι μπορεί να διαταράξουν τη ροή και να επηρεάσουν τη διάθεση σου, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε τετράγωνο.

Καρκίνος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα και αυτή η επιρροή είναι υποστηρικτική. Εστιάζεις σε νέα ξεκινήματα, έργα και ιδέες και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά αισιόδοξη για το που μπορεί να πάει η ζωή σου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς με καινούρια πράγματα ή για να ονειρευτείς νέα οράματα για το που θα ήθελες να πας στη ζωή σου γενικότερα. Ίσως υπάρξει αυξημένη εστίαση στις κοινωνικές δραστηριότητες, την ομαδική εργασία, τις φιλίες, τις συνδέσεις. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν αυτήν τη βδομάδα που μπορεί να είναι κάπως αποπροσανατολιστικές, αλλά και ενδιαφέρουσες. Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση που πιθανότατα αφορά στην εξουσία και τον έλεγχο.

Λέων
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου και σε βάζει σε μια πιο φιλόδοξη φάση του χρόνου. Μέχρι τις 21/5 νιώθεις ισχυρότερη την ανάγκη και την επιθυμία να αποδώσεις καλά, να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου και να αναλάβεις ευθύνες. Έχεις μεγαλύτερη ζήτηση από το συνηθισμένο, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να δοθεί μεγάλη προσοχή στα επιτεύγματα και τις ευθύνες σου. Αντιλαμβάνεσαι τις υποχρεώσεις σου και τον αντίκτυπο που έχεις στον κόσμο γύρω σου. Είναι μια καλή περίοδος για να αναλάβεις τη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον 9ο οίκο σου για μια επίσκεψη διάρκειας ενός μήνα, διεγείροντας την επιθυμία σου να ζήσεις τη ζωή πέρα από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Ευκαιρίες έρχονται στον δρόμο σου και είναι πιθανό να έχουν να κάνουν με δημιουργία, εκδόσεις, διαφήμιση, εκπαίδευση. Είναι μια εξαιρετική εποχή του χρόνου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να απολαύσεις νέες εμπειρίες και να τολμήσεις σε άγνωστες για σένα περιοχές. Οτιδήποτε διευρύνει την κατανόηση σου και τον κόσμο γύρω σου είναι ελκυστικό. Σήμερα οι ανασφάλειες φαίνεται να αναδύονται από το πουθενά με ένα τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στο παιχνίδι.

Ζυγός
Ο Ήλιος εισέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, ξεκινώντας έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα στον οποίο έχεις περισσότερη δύναμη να κάνεις προσωπικές αλλαγές. Είναι μια πιο εσωστρεφής, πιο βαθιά και έντονη περίοδος του χρόνου. Ολοκληρώνεις έναν ηλιακό κύκλο που έδινε έμφαση στις σχέσεις σου και τώρα εξερευνάς ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και μοιράσματος. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 21/5 σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκάψεις βαθιά παρά να αρκεστείς στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ο Ήλιος λάμπει τώρα σε μερικά από τα πράγματα που συνήθως κρύβονται από τα μάτια και μπορείς να μάθεις πολλά για τις εσωτερικές λειτουργίες σου, τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου.

Σκορπιός
Ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιο σου σήμερα και αυτός ο κύκλος ενός μήνα μπορεί να είναι για να έρθεις σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση και να συνειδητοποιήσεις τι χρειάζεσαι και θέλεις από τη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στη συντροφικότητα και τις συνεργασίες τις επόμενες βδομάδες. Επίσης, σε αυτή τη φάση θα επωφεληθείς από τις γνώσεις ενός σημαντικού άλλου. Μερικά από τα προσωπικά σχέδια σου μπορεί να χρειάζονται τελειοποίηση ή μπορεί να αφιερώσεις λίγο λιγότερη ενέργεια σε αυτά, καθώς παρακολουθείς άλλους τομείς της ζωής σου.

Τοξότης
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα και νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τη δουλειά σου και ως αποτέλεσμα η απόδοση σου βελτιώνεται τον επόμενο μήνα. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για να αναλάβεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Οργανώνεσαι και βάζεις τάξη στις υποχρεώσεις σου σύμφωνα με τον βαθμό προτεραιότητας. Αν και μπορεί να υπάρξει κάποια ενοχλητική γκρίνια που πρέπει να φροντίσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γενικά είναι μια καλή στιγμή για να βρεις περισσότερο νόημα στις καθημερινές σου υποθέσεις ή να καλύψεις σημαντικά θέματα. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι λίγο τεταμένες με ένα τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στο παιχνίδι.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την ατομικότητα και τη δημιουργική σου έκφραση. Οι επόμενες εβδομάδες είναι για να εκφράσεις τα ταλέντα, τις ικανότητες, αλλά και τα συναισθήματά σου. Μια ισχυρότερη παρόρμηση σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις, να χρησιμοποιήσεις δεξιότητες, να δείξεις στους άλλους τι μπορείς να κάνεις, να ζήσεις και να απολαύσεις τον ρομαντισμό και γενικότερα τη ζωή. Είναι ένας ομαλός, υποστηρικτικός κύκλος που ενθαρρύνει μια πιο αυθόρμητη, με ελεύθερο πνεύμα, προσέγγιση στη ζωή σου. Βρίσκεις τρόπους να απαλλαγείς από το άγχος και να προσθέσεις περισσότερες παιχνιδιάρικες ή δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή σου.

Υδροχόος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σήμερα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/5. Κατά τη διάρκεια αυτού του φιλικού, σταθεροποιητικού κύκλου θα προσθέσεις περισσότερο συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή. Ενώ τα εξωτερικά ενδιαφέροντα και οι ευθύνες εξακολουθούν να είναι σημαντικά, αυτή είναι η στιγμή για να τιμήσεις την ανάγκη σου για οικειότητα, τρυφερότητα και προσωπικές στιγμές. Οι σχέσεις απαιτούν μια πιο ήπια προσέγγιση. Σήμερα ωστόσο πρόσεξε μια τάση που έχεις να μεγαλοποιείς τα προβλήματα ή να κολλάς εμμονικά σε αυτά. Το να πιέζεις τον εαυτό σου πολύ και να αγχώνεσαι, δεν σε βοηθά.

Ιχθείς
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα ξεκινώντας έναν κύκλο αυξημένης περιέργειας, μάθησης και πνευματικής δραστηριότητας. Φέτος ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος αμέσως μετά την έναρξη της διέλευσης του Ήλιου, κάτι που μπορεί να υποδεικνύει κάποιες επιπλοκές. Ακόμα κι έτσι, αυτός ο κύκλος καθώς προχωρά είναι εξαιρετικός για να δοκιμάσεις νέες ιδέες, να μάθεις νέα πράγματα ή να αναπτύξεις σπουδές και ενδιαφέροντα. Να προσεγγίσεις τους άλλους και να διατηρήσεις επαφή μαζί τους. Σήμερα ωστόσο κρυφά συναισθήματα απογοήτευσης ή ενοχής μπορεί να εμφανιστούν και να διαταράξουν τη ροή μέχρι να τα τακτοποιήσεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164