Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να μάθεις, να αναπτύξεις ένα ταλέντο που ωφελεί την καριέρα σου και να ακολουθήσεις τους στόχους σου με ενθουσιασμό. Είσαι πιο αποφασισμένη να πετύχεις τους στόχους σου κι αυτό σε γεμίζει ενέργεια. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια ένταση που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αν η ένταση είναι μεγάλη μπορείς να στραφείς σε δημιουργικές, σωματικές ή με άλλοτρόπο ανακουφιστικές δραστηριότητες. Η συναισθηματική σου ζωή σού δημιουργεί ασφάλειας.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να χρησιμεύσουν ως ώθηση δύναμης και μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις ένα προσωπικό ενδιαφέρον ή να προωθήσεις θέματα καριέρας. Μια συναρπαστική εμπειρία που εμφανίζεται τώρα μπορεί να αλλάξει τις προοπτικές σου. Η σύνδεση με τον αγαπημένο σου φαίνεται να είναι συναρπαστική και ιδιαίτερα ικανοποιητική. Αν είσαι μόνη, είναι δική σου η απόφαση αν θα προχωρήσεις μπροστά ή θα μείνεις κολλημένη στο παρελθόν.

Δίδυμοι
Είναι μια ισχυρή στιγμή για να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια και οι στενές σχέσεις σου να μεταμορφωθούν. Πιθανά να υπάρξει μια ένταση ή να αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να βγάλεις κάτι ανθυγιεινό από τη ζωή σου και να αποκαλύψεις τις αλήθειες. Σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες σε φέρνουν σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, οδηγώντας σε σε συναρπαστικές αποκαλύψεις. Πιθανά να λαχταράς τον απόλυτο έρωτα όμως και πάλι είναι στο χέρι σου να διεκδικήσεις τα θέλω σου.

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή μπορεί να λαχταράς περισσότερα από τους άλλους. Πρώτα ο Άρης και μετά η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται με τον Πλούτωνα προκαλώντας σου έντονα συναισθήματα. Επίσης μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό ή δύσκολους ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν το πάνω χέρι στη ζωή σου ή να αντιμετωπίσεις θέματα εμπιστοσύνης. Αυτό μπορεί να επηρεάσει και τη συναισθηματική σου ζωή ή τις αποφάσεις σου.

Λέων
Οι ισχυρές διελεύσεις ξεσηκώνουν τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει τις προσπάθειες εργασίας, εξυπηρέτησης, ευεξίας και αυτοεξυπηρέτησης. Οι αλλαγές ξεκινούν κι ενώ η ένταση μπορεί να είναι μεγάλη, θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε νέα επίπεδα. Η αποφασιστικότητά σου να πετύχεις ή να κατακτήσεις έναν στόχο είναι ισχυρή ίσως και σε εμμονικό σημείο. Απόλαυσε την αγάπη και την προσφορά του αγαπημένου σου και αν είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Τα πάθη και οι φιλοδοξίες εντείνονται σήμερα με τον Άρη και την Αφροδίτη να συναντούν τον Πλούτωνα στον τομέα της χαράς σου. Ευτυχώς αυτές οι ευθυγραμμίσεις συμβαίνουν σε αρμονία με το ζώδιό σου, ωθώντας σε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Η μέρα επίσης έχει μεγάλες και απολαυστικές ευκαιρίες. Είσαι εξαιρετικά κοντά στις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου τα οποία μπορεί να είναι ανησυχητικά στην αρχή, αλλά διαφωτιστικά.

Ζυγός
Υπάρχει ένταση στην προσωπική σου ζωή με τον Άρη και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται με τον Πλούτωνα τώρα. Ενώ θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις ζητήματα εμπιστοσύνης ή περίπλοκα συναισθήματα και ανησυχίες μπορείς να έχεις την ευκαιρία να διοχετεύσεις υπερβολική ενέργεια σε ένα έργο γύρω από το σπίτι ή για την οικογένεια και είσαι έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή. Αποκαλυπτικές αλληλεπιδράσεις στα αισθηματικά σε καθησυχάζουν.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να μετατρέψουν την ένταση σε δημιουργική ενέργεια που θα σε κάνει πολύ παραγωγική. Πιθανά να βρεις τον εαυτό σου απορροφημένο με διάφορες ιδέες ή να κυνηγάς φιλόδοξα ένα έργο. Μια αλήθεια σε μια σχέση αγάπης ή μια ιδιαίτερη επιδίωξη σε βοηθά να βάλεις συναισθήματα και ενέργειες σε μια τάξη. Εάν είσαι μόνη, φλέρταρε και μην παγιδεύεσαι σε περίπλοκες σκέψεις.

Τοξότης
Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη συναντιούνται με τον Πλούτωνα στον τομέα των πόρων σου και μπορεί να υπάρξει ένταση που περιστρέφεται γύρω από ένα ζήτημα χρημάτων ή αξιών. Ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση ή να επιδιώξεις μια σημαντική αλλαγή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ποντάρεις στην ανατροπή. Τα επαγγελματικά θέματα μπορούν να ωφεληθούν καθώς έχεις μια πραγματική αίσθηση για το τι πραγματικά έχει σημασία για σένα.

Αιγόκερος
Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος έντονου προσωπικού πάθους, δύναμης, φιλοδοξίας και επιρροής. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης ευθυγραμμίζονται με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και γοητεύεις ό,τι και όποιον θέλεις. Χρησιμοποίησε αυτές τις δυνάμεις εποικοδομητικά και αντιμετώπισε με θάρρος τους στόχους και τα όνειρά σου. Το ανταγωνιστικό κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν σε βοηθά, για αυτό βάλε φρένο.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν την επιθυμία ή την ανάγκη για αλλαγή και σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με βαθιά πάθη ή φιλοδοξίες. Μπορεί να συμβούν πολλά κάτω από την επιφάνεια, καθώς και έντονες, συναρπαστικές συνδέσεις, προσωπικές αποκαλύψεις που σε παρακινούν και σε ενθουσιάζουν. Αντιμετώπισε αυτά που νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην τα κρύβεις κάτω από το χαλί. Εάν είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και φρόντισε τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Με τις σημερινές διελεύσεις αναγνωρίζεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να χρειάζονται επιδιόρθωση. Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα και οι αλληλεπιδράσεις έντονες. Αν και μπορεί να έχεις την ανάγκη και την επιθυμία να μάθεις την αλήθεια ενός θέματος, προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ τα πράγματα. Τα συναισθήματα αγάπης κυριαρχούν για αυτό και πλησιάζεις με ουσιαστικό τρόπο δικά σου πρόσωπα αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνοντας όμως ένα βήμα τη φορά.

Read More

And More