Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μπορείς να οργανώσεις τα οικονομικά, το σπίτι και τα εργασιακά θέματά σου κι έχεις μια καλή αίσθηση του πως συνδέονται αυτά τα πράγματα και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να αισθάνεσαι πως έχεις τον έλεγχο. Στόχος να κάνεις βελτιώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου στη διαδικασία. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη τη μέρα είναι σημαντικό να εστιάσεις στην ενίσχυση των συναισθημάτων υποστήριξης και ασφάλειας είτε σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό επίπεδο -ίσως και στα δυο. Ο έρωτας σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ταύρος
Με τη Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα εστιάζεις περισσότερο στη μάθηση, στα έργα και τις καθημερινές υποθέσεις. Είναι μια υπέροχη μέρα για θετικές χειρονομίες και για επαφή. Μια ισορροπημένη προσέγγιση βοηθά εσένα και τις σχέσεις σου να νιώσεις ότι υποστηρίζονται. Είναι μια καλή στιγμή που το να μοιράζεσαι ιδέες ή τις γνώσεις σου μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Επίσης μπορείς να βρεις ιδέες για το πως θα βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είναι πιο εύκολο να αφήσεις τα συναισθήματά σου στην άκρη και να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου. Ελκύεσαι από απλές και γειωμένες δραστηριότητες αλλά είσαι επίσης έτοιμη και πρόθυμη να κάνεις πράγματα κάπως διαφορετικά. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις τον απολογισμό των όσων έχεις κάνει και να εξετάσεις τρόπους για να αξιοποιήσεις καλύτερα αυτά τα πράγματα ή τα ταλέντα σου. Φλερτ και έρωτας έχουν την τιμητική τους.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για αυτοτροφοδότηση. Είναι πιθανό να βρεις ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσω της κοινής χρήσης, της μάθησης και της σύνδεσης με άλλους. Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει αισθήματα δυσαρέσκειας αν δεν είσαι ευχαριστημένη με το πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου ή το πως σε αντιμετωπίζουν.

Λέων
Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής εφιστώντας την προσοχή σου στα παρασκήνια και τα ιδιωτικά θέματα. Κλείνεις έναν κύκλο και είναι λογικό να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσεις, να επεξεργαστείς και να ξεκουραστείς. Μπορεί να σε παρακινήσει να αφαιρέσεις κάποια πίεση από τη ζωή σου για να ανασυνταχτείς. Ακόμα κι έτσι η μέρα και οι διελεύσεις της εμπνέουν πνευματική δέσμευση και περιέργεια.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα να δημιουργήσεις τις συνδέσεις που επιθυμείς ή μπορεί να δεις ένα έργο ή ένα άτομο από ένα νέο πρίσμα και μια χρήσιμη προοπτική. Το να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια είναι διασκεδαστικό και ανταποδοτικό, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν να κάνουν με τη μάθηση ή την ανταλλαγή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταδιακά βελτιώνεται και ίσως είναι καιρός να πάρετε αποφάσεις. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου και πλέον επίλεξε εσύ το τι θέλεις να κατακτήσεις και να απολαύσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο στον 10ο ηλιακό σου οίκο και προσέχεις περισσότερο τους κανόνες ή τα σχέδια και τις ευθύνες σου. Οι καταστάσεις μπορούν να σε καλούν διακριτικά να ωριμάσεις. Μια όψη Ερμή – Αφροδίτη μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλαγές και κοινωνικές σχέσεις. Ένα πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί και μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ των κοντινών σου ανθρώπων. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, η κοινωνικότητα σου κρύβει εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο στον τομέα του ανώτερου μυαλού σου ανεβάζοντας τη διάθεσή σου. Αυτή η διέλευση τείνει να σε απαλλάσσει από τα συνηθισμένα άγχη και τα καθημερινά προβλήματα. Αναζητάς διαύγεια στις αλληλεπιδράσεις και τις συνομιλίες στα εργασιακά. Είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε σκέψεις και αναπολήσεις του παρελθόντος.

Τοξότης
Είναι μια υπέροχη στιγμή να μάθεις για τον εαυτό σου και τους άλλους σήμερα. Η παρατηρητικότητά σου είναι πιο ισχυρή από ότι συνήθως. Τα κρυμμένα στοιχεία αυτού που βλέπεις και βιώνεις σε προσελκύουν και λαμβάνεις πολλές σημαντικές ενδείξεις. Μια όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή στο παιχνίδι, φέρνει τις επικοινωνίες με έναν σύντροφο ή έναν φίλο στο επίκεντρο. Εάν είσαι μόνη, είναι κατάλληλη η μέρα για να κατανοήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Σήμερα και αύριο είσαι πιο ενήμερη για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα και είσαι πιο προσαρμοστική και δεκτική. Αυτή η διέλευση σου δίνει μια επιπλέον ώθηση κοινωνικά και είναι καλό να δεις τις δυο πλευρές μιας κατάστασης. Μπορείς να καταλήξεις σε ικανοποιητικές και αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες σήμερα με μια διέλευση Ερμή – Αφροδίτης στο παιχνίδι. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να δεις τη δυναμική των σχέσεων στη ζωή σου. Δίνοντας στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας μπορείς να τους παρακινήσεις να βελτιωθούν κι αυτό να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Μπορεί να υπάρξει ένα θέμα ή μια δραστηριότητα που σε προσελκύει και σε κρατά ευχάριστα απασχολημένη. Οι ιδέες ρέουν καλά και η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη τονώνει τη ρομαντική και κοινωνική σου ζωή.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα και αύριο περνά στον ηλιακό 5ο οίκο σου στρέφοντας την προσοχή σου στον ελεύθερο χρόνο, την ευχαρίστηση, την αγάπη και τις δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφράσεις τον εαυτό σου και την αίσθηση της διασκέδασης. Οι κοινωνικές δραστηριότητες έχουν μεγαλύτερη απήχηση, αλλά αν βάλεις την καρδιά σου σε προτεραιότητα μπορείς να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στον πρακτικό κόσμο σου.

Read More

And More